Pluspunten

Absoluut tevreden over de vriendelijke, behulpzame beantwoording/hulp bij telefonische vragen. Initiatief vanuit verzekeringsmaatschappij om deukjes te verwijderen vind ik top. Niet afwachten tot de verzekeringnemer contact zoekt.

Sorry, niets. Ben gewoon heel tevreden op dit moment.

Pluspunten

Wij waren één van de gelukkigen die gebruik hebben mogen maken van de kleine deukjes dagen. Als jullie daarmee doorgaan, blijven jullie scoren bij jullie klanten. Het was een feestje om naartoe te mogen. Iedere medewerker deed vreselijk zijn best om ons een welkom gevoel te geven. Super strak georganiseerd. Ga zo door.

Ga zo door

Pluspunten

Klantvriendelijk met humor Werkt erg serieus en toch snel. Grote vakkennis en geeft goede tips en uitleg Het betrof Robert de Waard, Schoolstraat 14, 2161 HC Lisse.voor uitdeuken "kleine deukjes"

n.v.t.

Pluspunten

goede organisatie en perfecte afhandeling.

zou het niet weten. was met mijn kleinzoon en we hebben er samen van genoten.

Pluspunten

Keurig geregeld in rotterdam tijdens de kleine deuken dag.

Pluspunten

Prima verzekeraar!

Jammer dat de korting voor deelname met collectiviteit per 1 Juni met meer dan de helft wordt verlaagt Minpunt!!

Pluspunten

Nou het was een fantastische middag. Buitengewoon goed georganiseerd. Kan niet beter!

Kan echt niet beter.

Pluspunten

Geen andere ervaringen dan kleine deukjes dagen

Pluspunten

Top aktie

Pluspunten

een goed bedrijf

geen

Pluspunten

Voor het eerst gebruik gemaakt van deze kleine uitdeukjes dag. Wat een organisatie. Bij aankomst auto's in vier rijen dik. Een half uurtje wachten maar alles keurig netjes geregeld. Tijdens het wachten een bon voor koffie en iets lekkers en indien gewenst een appel. Dan Ahoyhal in. Alles prima geregeld. Deukje is vrijwel onzichtbaar geworden en snel klaar. Ik was er

Teveel auto's die tegelijkertijd aankomen.

Pluspunten

Vakbekwaam, snel en vriendelijk

Pluspunten

Hedenmiddag met mijn vrouw Regina op de "Kleine deukjes dagen" in de Ahoyhal te Rotterdam geweest. Wat een fantastisch en gigantisch, maar strak georganiseerd evenement was dat. Alle drie de kleine deukjes keurig netjes weggehaald door #RobbertdeWaard van #DeWaarduitdeukenzonderspuiten te Lisse en tevens een heel gezellig gesprek gehad met #DianavanStelten van #Centraalbeheer. Gezellig koffie en een broodje maakte het geheel compleet. Al met al een zeer geslaagde middag!! Chapeau #Centraalbeheer , #DianavanStelten en #RobbertdeWaard !!

Pluspunten

Was zeer goed zo door gaan aubergine.

Pluspunten

Heel leuk initiatief (kleine deukjes dag) en prima behandeling ter plekke. Super geregeld en enthousiaste mensen. Ik kreeg er een blij gevoel door. Professionele schade behandelaren!

Pluspunten

Uitstekend georganiseerd een 10, alleen maar blije gezichten gezien! Toppie

Pluspunten

Mijn ervaring is tot op heden zeer snelle afhandelingen en prima service dit wordt gedragen door zeer vriendelijke medewerkers aan de telefoon en leuke spontane acties.

Mijn tip is gewoon doorgaan op deze weg.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Deukjesdag was super, de klant was koning met alle aandacht, je zou willen dat iedereen zo met elkaar omgaat, heel erg bedankt, m.teekens

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

alles perfect georganiseerd. Voor de tweede keer kon men mijn echt kleine deukjes niet repareren. Het waren echt heel eenvoudige kleine deukjes. Ik heb ze laten zitten, dus u kunt het nader beoordelen.

geen

Pluspunten

Deukjes dag wat een super organisatie. Alles geregeld netjes en strak . Iedereen even behulpzaam en met 25 minuten incl. kop koffie en appelflap je auto weer als nieuw . @ deukjes compleet verdwenen. TOP

Laan van Malkenschoten 20

7300 HZ Apeldoorn