Pluspunten

Vakbekwaamheid en vriendelijk

Ga zo door

Pluspunten

Keurig en goed georganiseerd.

Zo doorgaan.

Pluspunten

Het idee en de organisatie van de Kleine Deukjes Dagen

Ons kleine deukje is niet verholpen; het zat op een schuifdeur en daarom duurde het te lang; dit was teleurstellend en niet in lijn met de verwachtingen die werden gewekt; het zou Centraal Beheer sieren als zij ons alsnog helpen.

Pluspunten

Pluspunten

Wat een service en top georganiserrd

Pluspunten

Topactie. Deukjes weg. Heb er inmiddels weer 1. Wanneer is de volgende deukjesdag?:-)

Geen, goed georganiseerd. Een dikke 10.

Pluspunten

Perfect georganiseerde "Kleine deukjesdag". Eindresultaat was dat 3 kleine deukjes volledig zijn gerepareerd/verdwenen. En dat volledig gratis, met zelfs een hapje en een drankje voor de bestuurder/eigenaar. Als dat geen reclame is voor een perfect bedrijf...!!!

Geen; absoluut houden zo!

Pluspunten

complimenten alles was keurig geregeld lekker wat te drinken en te eten erbij terwijl de wachttijd ook erg meeviel ondanks de drukte

Pluspunten

Prima organisatie, gezellig en voor de inwendige mens werd ook gezorgd. Het ging om de kleine deukjes, maar het werd veel meer dan dat. Klasse!

herhalen

Verzekering kan wat goedkoper

Pluspunten

Mooie reparatie moeilijke deuk wat eigenlijk niet toegestaan was toch zo vriendelijk geweest om deze eruit te halen, Ik kan weer laggen!

Wat vriendelijker praten met de klant, met name de uitdeuker deze leek wat onvriendelijk over te komen.

Pluspunten

Pluspunten

ik vond de wijze van werken bijzonder professioneel. Ook de leuke attentie na afloop van de kleine deukjes dagen was erg attent. De koffie was lekker en de traktatie erg lekker.

het was prima zo

Pluspunten

Voor de eerste maal gebruik gemaakt van "kleine deukjes dag" en dit is prima bevallen. Ondanks een kleine file bij Ahoy snel aan de beurt. De opgegeven deukjes voor 99% hersteld (100% zou eventueel schade aan de lak veroorzaakt hebben). We hadden er nog een paar maar die komen eventueel een volgende keer aan de beurt.

Ik heb een vraag aan te kantoor gesteld i.v.m het aantal deukjes en of je eventueel kon switchen met 2 auto's (bijv. 2 bij de ene en 4 bij de andere enz.). De medewerker van Achmea/CB kon hier geen antwoord opgeven. Ik heb verder niet aangedrongen.

Pluspunten

Wat bij andere schadebedrijven niet kon was bij Centraal Beheer het wel mogelijk de schade te herstellen. Ook het afhandelen ging snel en perfect.

Pluspunten

Organisatie en afhandeling

Pluspunten

Geweldige ontvangst bij de Kleine Deukjes Dagen. Goed georganiseerd. Prima op tijd geholpen door deskundige medewerker. Nog heel erg bedankt voor de versnaperingen. Hulde aan dit bedrijf.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede zorg voor de klant en z'n auto

geen

Pluspunten

Op de begravenisverzekring na heb ik alles bij u verzekerd. Dit zegt genoeg denk ik.

Geen.

Pluspunten

Snelle deskundige service!

De uirdeukdagen werken niet voor alle kleine deukjes. Misschien beter aangeven, dat indien er lakschade kan ontstaan bij het uitdeuken, het advies zal zijn om niets te doen.

Pluspunten

Zeer redelijke premie en snelle respons bij problemen. Dit betreft zowel mijn inboedel-, opstal- als mijn autoverzekering.

Pluspunten

Duidelijke en eenvoudige wijze van omgang met gegevens.

Prijsniveau wordt bedenkelijk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes en klantvriendelijk

De juiste verlichting in de hal (ruimte) om de deukjes op te kunnen sporen.

Pluspunten

centraal beheer, hartelijk bedankt voor leuke gezellige deukjes dag,ik vond het geweldig,koffie koek en muziek,erg leuk.dank je allemaal. gr Erik jansen.

GEEN.

Laan van Malkenschoten 20