Pluspunten

Bij aankomst kreeg ik meteen een appeltje. Daarna de auto geparkeerd in een aangegeven vak. Een medewerkster markeerde de plek waar een deukje zat. Daarna kreeg ik koffie met een appelflap en voordat ik mijn koffie had opgedronken, was de auto klaar. Degene die het deukje herstelde, vond nog een 2e deukje, dat hij ook meteen repareerde. Al met al in een half uurtje weer weg. Het personeel was opmerkelijk gastvrij en vriendelijk. Petje af.

Géén. Het was al perfect

Pluspunten

snel correct en vriendelijk handelen

meer leuke acties

Pluspunten

Klantvriendelijk, accuraat.

Pluspunten

Ongekend ,waanzinnig , kan niet beter. Snel waren mijn deukjes gemaakt iedereen was vriendelijk

Pluspunten

Vind dit een geweldige service, heb met bewondering staan kijken naar deze mensen. Zijn echte kunstenaars, perfect herstelt

Pluspunten

Geweldig kunstenaars

Pluspunten

Kunnen zich goed verplaatsen in de klant...

Pluspunten

Klantvriendelijk, behulpzaam en technisch vakkundig!

Pluspunten

Kleine deukjesdagen is een geweldig initiatief

nvt

Pluspunten

Altijd leuk en gezellig en professioneel georganiseerd Ondertussen een landelijk bekend evenement in de Ahoy Natuurlijk ook professioneel de deukjes weggewerkt Bedankt en tot de volgende happening

Misschien iets meer deukjes dan drie?

Pluspunten

Service

Nvt

Pluspunten

Vlot en terzake kundig gerepareerd en heel erg vlot. Leuke en gewaardeerde actie de deukendag en perfect georganiseerd. TOP.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

jammer dat je een Eigen risico van 100 euro hebt bij een volgende schade binnen 3 jaar, daarom heb ik al een paar keer de schade maar zelf betaald...

Pluspunten

Blij met kleine deukjes dagen! Wat een organisatie. Mijn deukjes konden praktisch onzichtbaar gemaakt worden. Alle lof!!

Pluspunten

Dit bedrijf is een goede afspiegeling van hoe het moet een heeeeeeeeeeeeel dikke 10+++++

GEEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pluspunten

Zeer netjes geregeld en vlotte afhandeling. Dit is een aanrader voor iedereen en zeg het voort.

Zou het niet kunnen benoemen.

Pluspunten

Zoals ik gewend ben van centraal beheer was het weer top. Alles goedgeregeld en mijn auto ziet er weer perfect uit.

Pluspunten

Klantvriendelijk

Pluspunten

Klant vriendelijk, goed en snel bereikbaar, snelle afhandeling!

Gewoon zo door gaan!

Pluspunten

Prima service, leuke acties voor de bestaande klanten!

Iets lagere premies.

Pluspunten

De kleine deukjes dagen waren top georganiseerd. De complimenten voor de organisatie!

Pluspunten

Vanochtend in de auto op weg naar werk, bedacht ik dat ik nog een bedank-emailtje moest sturen naar jullie, dus bij dezen! Ik vond (en vind) de 'kleine-deukjes-actie echt fantastisch, hele goede en leuke service! Ook de organisatie bij Ahoy zaterdag was top!

Pluspunten

De organisatie van de kleine deukjes dagen was een zeer goed geoliede machine, perfect ondanks de drukte waren we vanaf moment aanrijden tot weg rijden in 50 minuten weer onderweg naar huis.

Geen volgend jaar weer!!

Pluspunten

Van voor tot achter gestroomlijnd georganiseerd. Goede informatievoorziening

Verwachting/ toelichting van 'lastige deukjes' kan op voorhand worden gedeeld.

Laan van Malkenschoten 20

7300 HZ Apeldoorn