Pluspunten

Organiseren kdd dagen. Dit bedrijf is voor vragen ook telefonisch goed bereikbaar.

Pluspunten

Heel goed georganiseerd. Niets op aan te merken

Pluspunten

bijzonder goed zoals jullie dit hebben geoorganiseerd,een top klantenbinder!!! en een heerlijke appelfap met thee,top,heb het al op een verjaardag kunnen vertellen,thanks Kees piket en goed dat er mensen lopen die een praatje van de binnendiens zijnzie hiernaast

geen verbeterpunt maar wel een tip,kijk op autoverhuur buitenland verzekering bij Alliance ik breng het liever bij jullie onder(een aanspreekpunt en jullie weten mijn schadeverloop,succes!!

Pluspunten

Gratis deukjes uit onze auto laten halen tijdens de speciale Kleine-Deukjes-Dagen! Geweldig geholpen en fantastisch georganiseerd. Daar houden wij nou van!

Pluspunten

Ik vond het een geweldige happening. Niet vanwege de twee kleine deukjes die ik nu niet meer heb, maar ik vond het gebaar erg sympathiek. Alle lof voor de ontzettend goede organisatie en de vriendelijkheid van alle medewerkers.

Pluspunten

Maakt van een deukjesdag zelfs bijna een dagje uit. Alles goed gedaan en verzorgd

Pluspunten

Prima kwaliteit. Geen moeite teveel

Pluspunten

Goede service en leuke acties!

De maandelijkse premie is aan de hoge kant vergeleken met andere verzekeraars.

Pluspunten

Top service met een glimlach!

Geen.

Pluspunten

Goeie communicatie.. Snelle afhandeling.. En niet moeilijk

Nvt

Pluspunten

Alles oke

..?

Pluspunten

Netjes

Pluspunten

De Kleine‑Deukjes‑Dagen gratis

Kan wat goed koper

Pluspunten

Het was erg gezellig , werkwijze was goed,

Pluspunten

Toppie

Pluspunten

Hartelijk dank voor dit evenement. Het overtrof mijn verwachtingen, in allerlei opzichten. Wat goed georganiseerd! wat een vriendelijke mensen, zo attent om een drankje en hap(je) aan te bieden. Wat een professionele mensen. Eerlijk gezegd ging ik met een beetje tegenzin, maar ik ben zo blij dat ik ben gegaan. Ik had geen idee hoe uitdeuken werkte. Ook aardig vond ik het dat ik mee mocht kijken. Er werd een stukje gepoetst/gepolijst of hoe dat heet. Dat zou ik wel eens willen met de hele auto. Zo mooi geworden! Blij, blij blij!! ben ik. Dank en groet, Elisabeth Koopman

Geen, of ......een leuke poets aanbieding voor de auto misschien?

Pluspunten

1) Vlotte bediening 2) Waar voor je geld 3) Goede dekking t.a.v. het verzekerde 4) Ondanks de lage rentestanden toch nog een redelijk goede rente

1) De snelheid van rente bijschrijving zou wel iets mogen worden aangepast

Pluspunten

Goede bewegwijzering, vriendelijke verkeersregelaars, fijne ontvangst, helder, snel gepiept. Al met al zeer tevreden

Pluspunten

Deze dag organiseren is een schot in de roos! Prima afhandeling, hele goede verzorging.

Pluspunten

Het was helemaal top geregeld, tot in de puntjes!!

geen

Pluspunten

Snel en vakbekwaam

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kleine-Deukjes-Dagen....: een BRILJANTE VONDST!!!

Ik had 2 deukjes: één héél kleintje (eruit gehaald) en een deukje, iets groter dan 'n 2 euromunt, veroorzaakt op een parkeerplaats door een onoplettende automobilist.......echter, helaas vond mijn (erg jonge) uitdeuker, dat hij daarvoor te weinig tijd had (...) < en dat met slechts twee (2) deukjes, die ik had !!! > Bij andere auto's zag ik méér ervaren uitdeukers, die dergelijke deukjes er - met 'n andere techniek - via de raamsponning uithaalden !!! Jammner..Jammer !!!

Laan van Malkenschoten 20

7300 HZ Apeldoorn