Pluspunten
makkelijk en eenvoudig,
Verbeterpuntener wordt niet aan gegeven op welke wijze mijn huidige verzekering stopt. een no claim tabel ontbreekt
Goedemiddag Ron, Bedankt voor het cijfer 8. Als u in de toekomst vragen heeft, dan hoor ik dit graag. Met vriendelijke groet, Ronald 055- 579 8000
Pluspunten
Goedemiddag, Bedankt voor de feedback. Met het cijfer 10 zijn wij heel erg blij. Met vriendelijke groet, Ronald
Pluspunten
Goed aanmedldingssysteem via internet
Goedemorgen Duintjer, Bedankt voor de feedback. Met een perfecte kunnen wij thuiskomen. Voor vragen kunt u altijd even Apeldoorn bellen. Met vriendelijke groet, Ronald 055 - 579 8000
Pluspunten
HEt gemak om te verzekeren via internet
VerbeterpuntenIk wil nog ggen verzekerking. Echter Centraal Beheer zegt op de eindpagina dat ik de verzekering afgesloten heb. KLopt niet want in het begin staat dat ze de totale premie nog zal tonen incl. pakketkorting. Heb echter niets gezien. Dus voorlopig gaat t niet door.
Goedemorgen Jaap, Ik heb uw feedback ontvangen en gelezen. Fijn dat u het prettig vindt om te verzekeren via het internet. Vanochtend heeft u contact gehad met mijn collega Annemieke, betreft uw verbeterpunt. De aanvraag hebben wij voor je tegengehouden en uit ons systeem gehaald. Mijn excuses voor het ongemak. Ik neem bij dezen uw feedback mee ter verbetering van onze service. Met vriendelijke groet, Ronald 055- 579 8000
Pluspunten
Zeer goede en klantvriendelijke informatievoorziening en een zeer snelle service.
Goedemorgen Thijs, Fijn dat je onze informatievoorziening en snelle service zo kan waarderen. Bedankt voor de feedback en cijfer. Met vriendelijke groet, Ronald
Pluspunten
duidelijke en heldere informatie over een totaal verzekeringspakket, zoals auto/ caravan vezekering, reis en compleet woonhuisverzekering Top!!
Goedenavond Fred, Fijn om te lezen dat je onze informatie duidelijk en helder vindt. Hier zijn wij heel erg blij mee. Bedankt dat je het met ons deelt. Een prettige avond. Met vriendelijke groet, Ronald
Pluspunten
geduld voor de klant met hersenletsel en daardoor short memory
Goedenavond, Bedankt voor de feedback. Fijn dat je het ons contact als prettig ervaart en je dit kan waarderen. Super! Een fijne avond. Met vriendelijke groet, Ronald
Pluspunten
Duidelijk online afsluiten autoverzekering, met daarbij ook direct extra geattendeerd op overige mogelijkheden etc., allemaal duidelijk en zonder resterende vraagtekens
VerbeterpuntenNaast het positieve afsluitproces nog geen verdere ervaring, de verwachtingen zijn wel hooggespannen
Goedemorgen Mandy, Bedankt voor je feedback. Fijn dat het online afsluiten helder is. Uiteraard is het altijd spannend wat de toekomst brengt, maar ik ga er vanuit dat het goed komt. Heb je in de toekomst vragen, dan kan je ons altijd bellen, mailen of zijn wij bereikbaar via diverse sociale kanalen. Met vriendelijke groet, Ronald
Pluspunten
Topbedrijf! Heldere communicatie en eenvoudig en snel online afsluiten
VerbeterpuntenNvt
Goedemorgen Ruben, De perfecte score. Super! Fijn dat je onze communicatie en het online afsluiten als prettige ervaart. Wij waarderen je feedback. Bedankt! Groetjes Ronald
Goedemorgen Marcin, Bedankt voor het geven van Feedback. De cijfer 8 is meer dan prima. Mocht je een idee hebben om dit naar een 10 te krijgen, dan horen wij dit graag. Groetjes Ronald
Pluspunten
redelijke snelle service , maar ook met minpunten.
Verbeterpuntenvorig jaar caravanverzekering gewijzigd van ""eigen keuze" naar door U te bepalen reparateur, zonder mij daarvan in kennis te stellen. Met als gevolg - twee schades niet uitgekeerd - omdat ik niet wist dat verwisseling had plaatsgevonden. totale niet uitgekeerde schade 1100 euro. 1 voor reparatie dakluik a tt00 euro en 1c voor plaatschade van 600 euro. Na intensief bellen verzekering weer aangepast in oude situatie, echter zonder coulance betaling Uwerzijds. Jammer.
Goedemorgen Ans, Bedankt voor het geven van zowel positieve als verbeterpunten. Wij nemen je verbeterpunt mee ter verbetering van onze service. Met vriendelijke groet, Ronald
Pluspunten
Snel
VerbeterpuntenGeen
Goedemorgen Jamie, Bedankt voor je Feedback. Groetjes Ronald
Pluspunten
Degelijk
Verbeterpunten-
Goedemorgen Ruud, Wat leuk dat je ons beoordeeld hebt. Hier kunnen wij mee thuis komen. Bedankt! Groetjes Ronald
Pluspunten
alles best
Goedenavond Cezary, Bedankt voor deze beoordeling. Wij zijn blij met deze perfecte score. Een prettige avond. Met vriendelijke groet, Ronald
Goedemorgen Wieringa, Met een 8 zijn wij heel tevreden. Bedankt! Met vriendelijke groet, Ronald
Hallo A.H.P. Met een 9 kunnen wij thuiskomen. Bedankt voor het geven van feedback. Met vriendelijke groet, Ronald
Pluspunten
De snelheid en correctheid waarmee gewerkt wordt is uitstekend.
Goedemorgen Jaap, Dat is een mooi cijfer. Daar zijn wij blij mee. Bedankt voor je feedback. Met vriendelijke groet, Ronald
Pluspunten
Ik word altijd netjes te woord gestaan en alles wordt altijd netjes afgehandeld.
VerbeterpuntenCheck gegevens even voor je iemand doorverbindt naar een andere afdeling, bij mijn kenteken werd de N ingevoerd als een M en daardoor ontstond een misverstandje.
Goedemorgen Desiree, Wat fijn dat je goed te woord wordt gestaan en alles netjes wordt afgehandeld. Super! Ik neem je feedback m.b.t. de verbeterpunten mee. Bedankt Desiree. Met vriendelijke groet, Ronald
Pluspunten
Ik ken het bedrijf niet goed genoeg
VerbeterpuntenIk ken het bedrijf niet goed genoeg
Goedemorgen Fernando, Wat jammer dat je het bedrijf nog niet zo goed kent. Wat kunnen wij voor je betekenen, zodat wij elkaar wat beter leren kennen? Met vriendelijke groet, Ronald
Goedemiddag Meneer Smit, Bedankt voor deze beoordeling. Met een 10 zijn wij zeer tevreden. Met vriendelijke groet, Ronald
Pluspunten
Duidelijke probleemstelling (waardevolle zaken buiten huis verzekeren) en vervolgens wordt de oplossing geboden.
Hallo Wim, Bedankt voor uw feedback en wat een mooi rapportcijfer. Super! Met vriendelijke groet, Ronald
Op 10/2 uitgebreid contact gehad met Centraal Beheer over de wijziging van mijn autoverzekering. Per 16 februari krijg ik een nieuwe auto. De verzekering van mijn oude auto zou dus door moeten lopen tot en met de 16e. Op zaterdagavond 13 februari door Politie aangehouden omdat mijn auto niet verzekerd zou zijn en dat wel een beetje schrikken. Direct online de auto opnieuw verzekerd. E.e.a. berustte op een foutje bij Centraal Beheer. Auto was wel verzekerd maar was te vroeg afgemeld bij de RDW. Centraal Beheer heeft mij vervolgens correct geinfomeerd en alles keurig netjes opgelost.
Goedemorgen Meneer Rietbergen, Ik heb je verhaal gelezen over de wijziging van de Autoverzekering. Mijn excuses voor het ongemak Wij hebben de oude auto inderdaad beëindigd per 10-02-2016. Het is jammer dat je bent aangehouden door de politie er op deze manier erachter komt dat je niet verzekerd bent. Het volgende: Ik heb je nieuwe aanvraag erbij gepakt. Dit heb ik NIET opgevoerd, omdat je dan een paar dagen niet verzekerd bent geweest. Nu heb ik een afspraak gemaakt dat wij een registratie maken in RDW dat je verzekerd bent tot 16-02-2016 voor de auto XN-PB-93. Ik probeerde je hierover te bellen, maar kreeg je helaas niet te pakken. Voor vragen kan je mij een mail sturen naar [email protected] o.v.v. Kiyoh Groet Ronald
Pluspunten
Snel geregeld, duidelijk aangegeven wat ik moet invullen. Ik weet meteen waar ik aan toe ben.
VerbeterpuntenHotmail geeft het volgende bericht: "Wees voorzichtig. Deze afzender is niet goedgekeurd met onze controles voor ******detectie." Misschien een puntje om naar te kijken
Goedemorgen Willemjan, Bedankt voor uw feedback. Fijn dat alles helder is en u weet waar u aan toe bent. Super! Wij nemen het puntje m.b.t. hotmail mee. Bedankt hiervoor. Met vriendelijke groet, Ronald
Laan van Malkenschoten 20
7300 HZ Apeldoorn