Pluspunten

Goede telefonische en elektronische hulp en controles.

Zie eerder. Na invullen van postcode en huisnummer, automatisch straatnaam en plaatsnaam laten verschijnen.

Pluspunten

Duidelijk netjes

Geen de beste van de beste

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle online acceptatie voor mijn doorlopende reisverzekering

Ik lees in de mail dat ik de polisvoorwaarden per post krijg, in deze digitale tijd zou het dus ook uit milieu oogpunt misschien goed zijn om de klant te vragen of die graag een papieren polis heeft of een digitale, ik zou hem graag al bij de acceptatie mail ontvangen en hoef geen papieren.

Pluspunten

goede service

gratis telefoonnr.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Plotselingen redelijk forse premieverhoging ontvangen voor wat oudere auto van echtgenote Bij telefonisch navraag slechts ten dele een bevredigend ontwormd voor forse stijging premie gekregen. Maak nu overweging over te stappen. Heb bijna alle verzekeringen bij centraal beheer maar wil wel alles bij een maatschappij hebben.

Pluspunten

De snelheid

Pluspunten

Makkelijk af te sluiten.

Pluspunten

zeer goedkoop autoverzekering nergens anders goedkoper

niks op aan te merken

Pluspunten

goed = goed genoeg

Pluspunten

Eenvoudig en goede prijd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Was altijd een goede verzekeraar met open mind tegen goede voorwaarden.

Onduidelijke informatieverstrekking bij factuur over 2016 autoverzekering. Voor mijn auto met kenteken 44-zlg-9 betaal ik in totaliteit 31% meer premie. (WA 55% meer en voor aanrijding 33% meer). Dit verrast klanten. Ben reeds meer dan 40 jaar klant. Premie voor de auto met kenteken 23-LTG-1 is 13 euro gestegen. Wie begrijpt hier nog iets van. Uw medewerker ook al niet.

Pluspunten

Erg goede service, snelle auto verzekering afgesloten, perfect.

Pluspunten

simpel te bereiken.

doorlopende reisverzekering moet apart geregeld worden.

Pluspunten

Keurige schade afhandeling. Snelle service. Begripvol personeel.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Kunnen geen positieve punten opnoemen !! Wij claimen nooit iets !!! Ik zelf rij al zeker 40 jaren met de auto schade vrij !! Welke positieve punten moeten wij dan melden !! Actueel nu ? ja deze ferme prijs verhoging . Ik zeg ja !! onder voorbehoud !!

Tips Ja negatieve ja !! Verkeersverzekering 2016 € 9219 duurder ! Woongarantverzekering 2016 €43,56 duurder ! Vele jaren zin wij al bij jullie wij claimen nooit wat ! Beoordeling over Centraal Beheer ! Altijd gedacht gezond en zuiver bedrijf ! klant nummer 4235376 !

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

1 = nul

Dat je na 30 jaar sparen op een fatsoenlijke wijze je lijfrente-uitkering krijgt. Het heeft me tot nu toe uren/dagen en vele telefoongesprekken gekost en nu werkt het digitale aanvraagformulier weer niet (al zes keer geprobeerd op verschillende tijdstippen). Niet te geloven. Jullie weten dat ik de toets heb gedaan en jullie weten ook welke offertes ik wens. Zoek het maar uit verder. Zo behandel je je klanten toch niet.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

pechhulp afgesloten voor 2,73 bevestiging ontvangen zie mail 9/12 en alles op een rij geen dag later blijkt dit €5,04 te gaan kosten

2 sterren: slechter dan verwacht

Ben al 41 jaar klant,heb 3 auto's en 1 motorfiets bij CB verzekerd plus mijn woning/inboedel en garages en was altijd een tevreden klant maar nu moet ik vanaf 1 januari +/- 23,00 meer gaan betalen dus ga ik helaas op zoek naar een andere verzekeraar.

Pluspunten

service

2 sterren: slechter dan verwacht

Vollediger info geven

Pluspunten

Telefonische hulpverlening adequaat en prettig

Toets bij vrijkomen lijfrenteverzekering meer to the point met alleen vragen die relevant zijn voor de aanvraag Nummers van Polissen niet niet steeds wijzigen.

Laan van Malkenschoten 20

7300 HZ Apeldoorn