2 sterren: slechter dan verwacht

ik heb een paar weken geleden hier opgeschreven over mijn verzekering over een lekkage in me kelder dat niet vergoed wordt door een lekkage van buiten af. werd er door de telefoon gezegd dat achterstallig onderhoud was. ja dat zien ze door de telefoon.het gebouw is nog geen acht jaar oud.ik een verzekering die alles dek dacht ik.ben benieuwd of ik nu wat hoor.

Pluspunten

de correcte afhandeling bij vragen.

als ik een offerte vraag voor een autoverzekering , dan krijg ik meteen een polis toegestuurd (maar daar had ik niet om gevraagd) en ik overweeg om over te stappen van de ANWB naar Cetraal Beheer. nu aarzel ik .

Pluspunten

Wordt altijd snel en goed geholpen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

nog steeds nits gehoord over uit betaling sleutel en sloten schade door diefstal

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

minder arrogant

Pluspunten

De Kleine Deukjes Dagen waren zeer goed en gastvrij geregeld. Een aantal deukjes zijn netjes en tot mijn tevredenheid aangepakt

Pluspunten

zeer snelle reacties

geen

Pluspunten

Vond de kleine deukjesdagen een zeer leuk initiatief.

Pluspunten

klantgericht en goede prijs/kwaliteit verhouding

soms wat veel reclame-uitingen

Pluspunten

Gelukkig heb ik Centraal Behher niet vaak nodig om schade of iets dergelijks te melden. De andere contacten lopen goed tot zeer goed. Dit op één enkel accefietje na

Het is zeer lang geleden dat ik om een schade bij Centraal Beheer contact heb gezocht. Wij hebben alle verzekeringen bij CB afgesloten. Voor een aantal weken terug heb ik gevraagd of misschien een gedeelte van mijn beschadigde bril vergoed zou kunnen worden. Ik had per ongeluk mijn gloednieuwe bril,twee dagen oud, in de fruitschaal gelegd. Dit doe ik elke dag als ik de bril snacht af zet. Nu lag er in deze schaal ook een sleutel bus. Over een gedeelte van het glas, midden voor, is zo waarschijnlijk deze kras ontstaan. Na vraag leerde mij dat ik geen allrisk inboedel verzekering. Heb. Watjes ik in de consumentengedrag van een avatar weken terug, bij een collega verzekering van CB. EEN GELIJKSOORTIG GEVAL is uit coulance wel een glas vergoed. Het beroof hier OHRA. Als ik dit lees dan steekt mij dit en is er zelfs niet gepraat over een gedeeltelijke vergoeding uit coulance. Uiteindelijk heeft Eyewish mij een kleine tegemoetkoming gedaan. Maar ik moest nog wel € 285,00 zelf betalen. Het zijn de kleine dingen waarmee een verzekering zich onderscheid. Vriendelijke groet. Harry Assink

Pluspunten

Vriendelijke behulpzame mensen. Serieus en feedback.

Groene kaart. Deze zou in pasjes vorm een stuk gebruiksvriendelijker zijn.

Pluspunten

Ik ben erg tevreden met het resultaat van de deukjesdagen de auto is weer mooi strak een dikke pluim voor alle medewerkers ook de dames die tijdens het wachten met een gezonde versnapering langs de rijen auto's kwamen zeer goed georganiseerd .

Heb ik niet vooral zo doorgaan

Pluspunten

Reactie snel, vakkundig in de advisering en afhandeling van datgene wat is verzekerd.

Bij aanmelding van een nieuwe verzekering worden allerlei vragen gesteld zoals woonplaats, adres en banknummer terwijl er al meerdere verzekeringen lopen. Dus een verkorte versie aanreiken bij het digitaal verwerken voor het aanmelden van een nieuwe verzekering (als men al klant is).

Pluspunten

Talloze zoalsb.v. het toestaan van execute only bij hypotheken en extra pensioen.

Pluspunten

Goed bereikbaar, transparant en snel

Pluspunten

Helaas had ik geen uitnodiging mogen ontvangen. Hierover een keer of 10 contact gehad. Uiteindelijk na 3 weken lukte het Centraal Beheer om de uitnodiging te mailen. Helaas, dit verliep niet soepel; iets wat ik tot nu toe nog niet mee had mogen maken bij deze top-verzekeraar. Maar goed, het was het wachten en bellen meer dan waard. Wederom een zéér geslaagde dag, de kleine-deukjes-dag! Zeer professionele vakmensen hebben 3 kleine deukjes uit mijn auto gehaald; precies waar de dag voor bedoeld was. De rijen waren kort en terwijl je in de rij stond, werd je voorzien van entertainment door de dames van de "schoonmaak". Helaas liepen deze op het moment dat wij er waren alleen door de 2 eerste rijen en niet door de laatste 2, waardoor mijn dochter bleef zeuren om de appel.. ;-) Gelukkig was er binnen ook een mogelijkheid om een appel te eten, evenals een warm broodje en wat drinken. Super geregeld Centraal Beheer! Tijdens het uitdeuken kwamen mensen vragen of je al lang stond te wachten, of ze iets voor je konden betekenen etc. etc. Erg leuk gedaan! Zelf aan kleurboeken en kleurtjes was gedacht voor de kinderen. Het was een zeer geslaagde dag, bedankt hiervoor!

Snellere afhandeling van problemen;

Pluspunten

Snelheid van afhandeling

Inleving om tot premie ruductie te komen.

Pluspunten

Altijd behulpzaam - goede uitleg- Makelijk bereikbaar.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Men kan problemen niet oplossen. Na 41 jaar is dit een zeer klant onvriendelijk en slecht bedrij geworden.

Pluspunten

Snel, professioneel, begripvol, geen gezeur, snelle uitbetaling, eerlijk

Ik wilde op enig moment spreken met iemand van rechtsbijstand. Het was echter na 18.00 uur maar in een folder stond dat dit ook 's avonds kon. Je belt dan en loopt een keuzemenu door om vervolgens te horen dat men je kan helpen tijdens kantooruren. Dus m.i. de folder aanpassen of voordat het keuzemenu begint mededelen dat rechtsbijstand alleen tijdens kantooruren bereikbaar is.

Pluspunten

je wordt snel ter woord gestaan, ze brengen begrip op voor de situatie, er wordt actie ondernomen.

Pluspunten

Prima afwerking

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Was in het verleden erg tevreden, met name de klantvriendelijkheid scoorde bij mij positief. Daar is nu (zie hiernaast) een einde aan gekoemn.

CB verhoogt premie autoverzekering met 34%, met als argument: berijders van een zelfde type auto veroorzaken gemiddeld neer schade! Dit zijn geen argumenten de premie te verhogen!!!

Laan van Malkenschoten 20

7300 HZ Apeldoorn