Pluspunten

Formidabel, deze deukjes dag. Vriendelijke,bekwame mensen! Samengevat: een heel mooie dag. Chapeau. Dank jullie wel.

Ga zo door!

Pluspunten

snelle afhandeling van schade

auto verzekering is te duur door het systeem zo als centraal beheer het nu handhaaft.

Pluspunten

goede service houden zoo

heb ik niet

Pluspunten

ik heb tot nu toe geen vervelende ervaringen met Centraal Beheer, maar nu moet ik er wel bijzeggen dat wij ook praktisch nooit een beroep hoeven te doen op de verzekering, we proberen ten allen tijde schade o.i.d. te voorkomen en zeker te beperken.

Wat mij verbaast is dat ik mijn autoverzekering per maand kan betalen zonder negatieve bijzaken zoals extra premie en dat kan bijv. niet met een woongarant verzekering terwijl deze premie toch ook behoorlijk kan oplopen en dan is betalen per maand wel een prettige optie.

Pluspunten

Een actie die navolging verdient. Kei leuk en alles eromheen was fantastisch. Ook tijdens het uitdeuken werd je leuk beziggehouden. Ik heb al reclame gemaakt bij vrienden en bekenden.

n.v.t.

Pluspunten

Alles

Pluspunten

Klantvriendelijk Deskundig en secuur

Pluspunten

Alles super goed georganiseerd.

2 sterren: slechter dan verwacht

Invoeren ven kortingspercentage bij no-claim net als bij autoverzekering. Voor ALLE verzekeringen. Beloon goed gedrag.

Pluspunten

snelle hulp, kllantvriendelijk, er wordt met je meegedacht, goedkoper dan de concurentie, snelle uitbetaling bij schade, meteen doorverbinden met een schadeherstelbedrijf wanneer dat nodig is, etc, etc. Ik heb nu alle verzekeringen lopen bij CB en ben zeer tevreden. In tegenstelling tot normaal ben ik hier wel geneigd om positief te adviseren (normaal doe ik dat niet omdat ik vind dat men zelf keuzes moet maken)

Die zijn er vast wel, maar ik zou er zo niet een weten te noemen (en dat is best uniek want ik heb altijd kritiek :-) )

2 sterren: slechter dan verwacht

bij autoverzekeringen senioren niet financieel straffen als zij een bepaalde leeftijd bereiken.

Pluspunten

Correcte informatie over verzekering en over te betalen premies, Kleine Deukjes Dag. Correcte uitkering bij schade. (blikseminslag jaren geleden)

Pluspunten

Het was weer fantastisch georganiseerd. Dit is een unieke gebeurtenis. Mee doorgaan !!!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Na een kleine schade, een correcte en snelle schadeafwikkeling.

1 van mijn 3 auto's reed zonder dat ik het wist plotseling zonder inzittenden verzekering. Dit kwam door het ongevraagd splitsen van de polissen van de auto's. Voorheen had ik 1 inzittenden verzekering voor al mijn auto's. Ik vraag me af wie zulke grappen bedenkt. Niet netjes.

Pluspunten

Prima organisatie. Vriendelijke mensen die je goed informeerden en hielpen. Consumptiebonnen voor versnaperingen waren heel attent evenals de dames die een appel ronddeelden.

Het zou mooi zijn wanneer je bijvoorbeeld extra maximaal 2 x een kwartier voor eigen kosten kon gebruiken voor deukjes en kleine deuken die in de 'gratis tijd' niet te verhelpen waren. We hadden misschien wel 7-8 deukjes en een iets grotere. Ik had graag betaalt om die meteen te laten verhelpen. Ik begreep dat CB gemiddeld 2 x per jaar een deukjesdag organiseert. Blijkbaar mag je daar x 5 jaar gratis gebruik van maken. Is het een idee dat je tegen betaling in de andere jaren je deukjes kunt laten verhelpen?

Pluspunten

Vriendelijke ontvangst,kaartcontrole,appeltje,begeleiding,uitleg,koffie met wat lekkers,schone toiletten,een prof die werkt aan mijn Jag met een verbluffend resultaat ,en nog een tas mee;het kon niet op.Kortom een zeer hoog rapportcijfer.

Sorry,kon niets vinden......

Pluspunten

Super,heel klantvriendelijk. Weg deuk , lekker worstenbroodje en kop koffie. Hartelijk bedankt. Leuke boodschappentas!

Pluspunten

Tot actie!!! Kleine deukjes dagen

Pluspunten

Goed initiatief Goed geregeld Ik stond echt perplex

Pluspunten

Dit is een hele mooie actie van dit bedrijf en zeker voor herhaling vatbaar voor degene die meerdere auto's bij Centraal Beheer hebben verzekerd. De dag was erg goed georganiseerd en ondanks de grote wachtrij erg de moeite waard. Ook het intake gesprek was nuttig, evenals het gesprek met de hersteller van de kleine deukjes aan mijn auto. Ik heb er goede tips aan overgehouden. Mijn 21 jarige Youngtimer ziet er nu nog beter uit...:-)

Dit is zeker voor herhaling vatbaar, want ik heb vrijwel alle auto's binnen het gezin bij Centraal Beheer verzekerd...

Pluspunten

Hele leuke ervaring, 2deukjes uitgedeukt, helemaal top.

Pluspunten

Snel van (af)handelen. Daarnaast doen wat jullie zeggen

Ik zou het niet weten

Laan van Malkenschoten 20