Laden reviews...
60 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de verzamelde reviews blijkt dat schadeafhandeling vaak snel verloopt en klanten krijgen duidelijke informatie. Klanten waarderen de vriendelijke service en de aandacht voor hun vragen. De meeste respondenten noemen de completeness van de verzekering en een zorgeloos gemak. Enkele uitschieters melden zorgen rondom administratie, maar over het algemeen heerst er tevredenheid.
Pluspunten
Super,heel klantvriendelijk. Weg deuk , lekker worstenbroodje en kop koffie. Hartelijk bedankt. Leuke boodschappentas!
Toine
Echt
Pluspunten
Tot actie!!! Kleine deukjes dagen
Gregory
Beuningen
Pluspunten
Goed initiatief Goed geregeld Ik stond echt perplex
Schaik
Waalwijk
Pluspunten
Dit is een hele mooie actie van dit bedrijf en zeker voor herhaling vatbaar voor degene die meerdere auto's bij Centraal Beheer hebben verzekerd. De dag was erg goed georganiseerd en ondanks de grote wachtrij erg de moeite waard. Ook het intake gesprek was nuttig, evenals het gesprek met de hersteller van de kleine deukjes aan mijn auto. Ik heb er goede tips aan overgehouden. Mijn 21 jarige Youngtimer ziet er nu nog beter uit...:-)
VerbeterpuntenDit is zeker voor herhaling vatbaar, want ik heb vrijwel alle auto's binnen het gezin bij Centraal Beheer verzekerd...
Dave
Spijkenisse
Pluspunten
Hele leuke ervaring, 2deukjes uitgedeukt, helemaal top.
Joost
Tilburg
Pluspunten
Snel van (af)handelen. Daarnaast doen wat jullie zeggen
VerbeterpuntenIk zou het niet weten
Cees van der Zalm
Tilburg
Pluspunten
Aan Centraal Beheer. Kleine deukjesdag. Een geweldig en zeer gewaardeerd initiatief van Centraal Beheer om inzicht te geven in het vakkundig wegwerken van kleine deukjes. De gekozen locatie en de begeleiding van de grote stroom auto's naar en door een vrolijk versierde ambiance met drank zoals koffie thee of fris en versnapering tijdens het wachten. Speelmogelijkheden voor de jeugd en een appel voor de dorst met daarop aangebracht het bekende logo: even Apeldoorn bellen. Ook de logistiek liep gesmeerd. Vragen over verzekeringen werden vakkundig beantwoord. In een woord fantastisch!
VerbeterpuntenHouden zo.
Jaap
Driebergen-Rijsenburg
Pluspunten
Enorm verrast door de perfecte organisatie van het KDD evenement. Ben zeer tevreden over het resultaat en wil de vakmensen een compliment maken. Deze actie zal ongetwijfeld een grote exposure hebben voor Centraal Beheer. Nogmaals hartelijk dank!
Hans
Oss
Pluspunten
Leuke ideeen waar je als verzekerde wat aan hebt
Theo
Dieren
Pluspunten
Word goed geholpen tijdens een telefoongesprek. Antwoorden zijn duidelijk en begrijpelijk.
VerbeterpuntenGeen.
Jos
Wijchen
Als je een ongeval in het buitenland krijgt span dan s.v.p. niet eurocross in want die laten je mooi in de steek en komen met allerlei onmogelijke eisen. De A.N.W.B heeft me uiteindelijk geholpen weer naar Nederland tekomen
l
zwolle
anoniem
Pluspunten
Servicegerichtheid, kwaliteit, advies
Verbeterpunten????
P. de Wijs
Udenhout
Pluspunten
Het was voor ons de eerste keer dat wij gebruik maakte van deze geweldige service. Chapeau voor Uw organisatie en vakbekwaamheid.
Marty Op het Roodt
Tegelen
Pluspunten
Was een leuk initiatief en prima logistieke uitvoering.
Verbeterpunten?
Rob
Huizen
Pluspunten
kleine deukjesdagen een succes wat mij betreft. Weliswaar was er een klein deukje in mijn auto dat moeilijk uit te deuken was, maar men heeft zijn best gedaan. Ontvangst was prima en klantvriendelijke mensen. Hartelijk dank
Verbeterpuntennvt
ad
StMichielsgestel
Pluspunten
Vriendelijk en goed geregeld
VerbeterpuntenGa zo door
Hannie
Ede
Pluspunten
Perfect geregeld en op tijd gewerkt!
Van Rossum
Den Bosch
Pluspunten
vakkundig snel, en goed
VerbeterpuntenVooral zo doorgaan
Peter
Arnhem
Pluspunten
Het is een festijn dat wederom voor herhaling vatbaar is. Het is mij opgevallen dat vrijwel ALLE auto bezitters op de een of andere manier NU nog zuiniger zijn op hun auto. Voor U als verzekeraar een motivatie om VOORZICHTIGER te rijden in het verkeer, wat te gunste van de schade afdeling is c.q. zal zijn
VerbeterpuntenGewoon ELK jaar herhalen. !!!!! Goede reclame. geeft Positieve naamsbekendheid. En mijn jack in (vorig jaar) in Arnhem gekregen draag ik nog steeds met trots en plezier. Charel Nieuwenhuijsen Sterappel 26 Uden Renault Clio 05-PR-HS
Achmea
Apeldoorn
Beste Charel Nieuwenhuijsen,
Bedankt voor uw positieve feedback en beoordeling. De kleine deukjes dagen worden in 2016 weer georganiseerd. Heeft u zich al ingeschreven voor de nieuwsbrief? https://kleinedeukjesdagen.nl/ Zo blijft u op de hoogte van de deukjesdagen bij u in de omgeving.
Fijne dag gewenst.
Met vriendelijke groet,
Charlotte Broekers
Centraal Beheer
Met opzet misleiden.Beloofd het te regelen.Niet gebeurt. Voorheen was ik uitermate positief.
Beveelt niet aan
Frans
Coevorden
Beste Frans,
Heeft u al een klacht bij ons ingediend? https://www.centraalbeheer.nl/mijn-cb/Paginas/klachtenservice.aspx
Fijne dag gewenst.
Met vriendelijke groet,
Charlotte Broekers
Centraal Beheer
Pluspunten
Goed georganiseerd, Goed opgevangen, Netjes afgehandeld
Deniz
Nijmegen
Pluspunten
Dit is een prima actie van Centraal Beheer om hun klanten iets te kunnen teruggeven. Wij waren opnieuw blij verrast door de goede sfeer, vriendelijkheid en snelle, professionele aanpak van de dag! Centraal Beheer maakt hiermee haar klanten blij! Ga zo door! Overigens is ook de service bij gevraagde hulp bij pech of schade uitstekend.
VerbeterpuntenIk zou het niet weten. Wij zijn tevreden klanten.
N.C.
Weert
Pluspunten
goede informatie, plezierige medewerkers (m/v).
VerbeterpuntenMin punt; de woon inboedelverzekering. Je kunt alleen standaard bedragen verzekeren en de uitkering geschiedt tegen dagwaarde. Probeer daar eens iets anders voor te bedenken. Als je brand krijgt dan wordt maar een zeer laag bedrag uitgekeerd. Maar de premie gaat ieder jaar wel omhoog, terwijl de dagwaarde steeds lager wordt.
Rob
Oosterbeek
Pluspunten
Prima voor elkaar , we begonnen met een appel en werden vriendelijk te woord gestaan .We hadden een lange taaie dag verwacht maar het ging super snel. De koffie was heerlijk en het saucijzenbroodje was ook heerlijk. Nog een duidelijke uitleg gehad van U collega. Auto was netjes gerepareerd. Alles bij elkaar een geslaagde dag
pepplinkhuizen
Wageningen