Pluspunten

In 1 woord geweldiggggggg

Pluspunten

Goede service en leuke extra's

Pluspunten

In 1 woord geweldiggggggg

Pluspunten

Zeer vlot en deskundig geholpen. Daarnaast vriendelijk personeel

Pluspunten

Ik wil graag dat dit bericht ook bij de directie komt, om de dames ook door de directie te laten waarderen. Groet FANTACHTISCHE DAMES AAN DE TELEFOON DIE DE SCHADE AANNEMEN.IiK HOOP DAT DEZE OPMERKINGEN OOK DE DIRECTIE VAN ACHMEA CENTRAAL BEHEER BEREIKEN. ZOVEEL BEGRIP EN GEVOEL VOOR BOOSHEID WANNEER ER EEN INBRAAK IS GEWEEST. MEER DAN GEWELDIG!!!!!!! MEVROUW PAULIEN VAN DER MEER ---> GEWELDIG! HARTELIJK DANK ZO OOK LIANNE BONS. DE KAART TER ATTENTIE ZO HARTVERWARMEND, BIJZONDER EN GEWELDIG. MEN ZAL OP DIT SOORT ZAKEN GETRAIND ZIJN, MAAR JE MOET TOCH WEL DE PERSOON AAN DE ANDERE KANT VAN DE LIJN KUNNEN BEOORDELEN. HARTELIJK DANK

Pluspunten

Bijna compleet wat verzekeringen betreft. De afhandeling van vragen en dergelijke zijn prima en je wordt vriendelijk geholpen en te woord gestaan.

CB mag overwegen om een Old Timers verzekering voor auto's ouder dan 40 jaar in het leven te roepen, nu moet men het doen met een WA verzekering die vele male duurder is.

Pluspunten

Bij schadegevallen nooit problemen gehad. Snel en accuraat afgehandeld.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

verder keurig in verleden wel hoop gedoe gehad omdat we op de polis het aantal schade vrije jaren correct vermeld wilde hebben

erg onduidelijke bonus malus / schadevrije jaren aangekondigd 2 overzichten die stel bij 1 schade je ook nog andere uitkomsten geeft. Hierdoor overwogen de auto elders te verzekeren

Pluspunten

snel en correct geen gezeur al jaren klant op alle verz ga zo door

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Afspraken na komen

Betere communicatie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Cllectieve korting .

Ik kan mijn uit uitvaartverz. niet stop zetten, anders leveren wij onze gespaarde premie tenminste voor 40% in.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

tot nu toe ben ik dik tevreden over Centraal beheer , maar ook over de andere delen van het bedrijf.

Pluspunten

Zeer goede afhandeling van schades, heel vriendelijk personeel.

Gaarne vermelding voor consument van het maximale aantal te claimen schades per jaar op de kostbaarheden buitenshuis verzekering. Dit om boze brieven van Achmea dat je bij de volgende claim binnen 1 jaar uit de verzekering wordt gezet.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gezien mijn leeftijd rijd ik ongeveer 3500 km per jaar.vorig jaar januari heb ik aangegeven dat ik een verzekering wil met een lagere premie. Daar is het niet van gekomen.ondanks dat ik jaren klant ben, met meerdere verzekeringen ga ik nu toch opzoek naar een goedkopere.En ik weet dat die er zijn, dus ga ik vergelijken. Met vr groet

Pluspunten

snelle en klantvriendelijke service

al vaker gevraagd waarom bij het afsluiten van meerdere verzekeringen bij centraal beheer achmea geen bundelkorting wordt gegeven

Pluspunten

correct, klantvriendelijk altijd een snel antwoord bij een probleem

Bij beëindiging van personeelsvoorzieningen vervalt collectiviteiten voordeel. Na vele jaren trouwe klant te zijnen nog, al mijn verzekeringen bij uw organisatie in beheer zijn valt het mij tegen dat het collectieve voordeel vervalt. Terwijl vele aanbieders juist korting geven bij meerdere verzekeringen. Dit zou naar mijn mening een verbeter punt kunnen zijn.

Pluspunten

als al onze verzekeringen hier lopen zegt dat wel genoeg

Autoverzekering:all risk, het kan niet zo zijn dat als je een maximale no-claim hebt opgebouwd je na 1x schade door eigen schuld of niet te verhalen, je 6 treden wordt teruggezet ook al rij je 10jaar of meer schadevrij.

Pluspunten

Gelukkig heb ik, behalve voor autoschade, nog geen beroep op de verzekering hoeven doen. De contacten die ik heb gehad met Centraal Beheer verliepen altijd prettig.

Pluspunten

Ik vindt het telefonisch contact altijd zeer prettig. Als ik een keer bel over mijn autoverzekering wordt je zeer vriendelijk te woord gestaan. en ze denken ook met je mee.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Waterschade aan mijn thuis gehad , is op een zeer snelle en deskundige manier verholpen.

Condens in mijn dubbele beglazing ( ik had 10 jaar garantie maar de ruit was 10 jaar en 3 maanden oud ) glasverzekering van CB vergoed alleen ruiten jonger dan 10 jaar. Glas verzekering gelijk stop gezet!!!!!!!!!!!!!!! Dit was in al die jaren de eerste keer dat ik schade aan een ruit melde.

Pluspunten

gelukkig nog nooit m'n brand- & inbraakverzekering nodig gehad. ook vorige 39 jaar eigen huis nooit. Maae steeds correcte en goede info en/of advisen

-?-

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

weet er geen, nog niet nodig gehad

on duidelijke uitleg over mijn verzekering, weet zelf niet hoe ik precies verzekert ben, wat wel en niet verzekert is,en voor hoe hoog.

Pluspunten

er wordt meteen gereageerd op een verzonden e-mail

eerder gesprek geen duidelijk antwoordt nogmaals gebeld alles geheel opgelost ben zeer tevreden

Pluspunten

Keuze niet mogelijk want ik ben volledig verzekerd, dus alle genoemde verzekeringen, bij CB. Niets dan lof voor adviezen, bemiddeling en afhandeling. Adequaat en snel.

Laan van Malkenschoten 20

7300 HZ Apeldoorn