De rechtsbijstandsverzekering mag wel wat klantvriendelijker. Het interne klachtenbureau beoordeeld de klacht. Dit is de slager die zijn eigen vlees keurt.
Beste Cil, Bedankt voor uw feedback.Vervelend dat u een niet positieve ervaring heeft gehad met de Rechtsbijstandsverzekering. Stichting Achmea Rechtsbijstand geeft onafhankelijk hulp m.b.t. Rechstbijstand. Soms werkt Stichting Achmea Rechtsbijstand samen met anderen. Dit doet ze om uw probleem aan te pakken. Ze werkt bijvoorbeeld samen met advocaten. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Bij de anuleringverzekering een hoger verzekerd bedarg. 1000 tot 2000 is veel te laag voor verre reizen.
Beste Nard, Bedankt voor uw positieve feedback en beoordeling.Ik zal uw suggestie intern doorgeven. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Beste Nico, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
De laatste maanden zijn er diverse dingen compleet verkeerd gegaan. Ik neem aan dat dat wel bekend is , kijk maar bij mijn status over afgelopen contacten met het bedrijf. Het betreft diverse verzekeringen die ik heb lopen!
Beste Mario, Bedankt voor uw feedback. Wat vervelend dat u zo'n ervaring heeft met Centraal Beheer. Ik vraag mijn collega's even met u contact op te nemen hierover. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
Wij hebben verschillende verzekeringen bij CB heb je niets te melden kan moeilijk een oordeel geven
Beste J . Teunissen, Bedankt voor uw feedback en beoordeling. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
Medewerkers zijn heel klantvriendelijk
VerbeterpuntenHeel vaak hing ik heeeel lang in de wacht, maar het muziekje the girl from Ipanina was leuk
Beste Mieke, Bedankt voor uw positieve feedback en beoordeling. Ik vind het fijn om te lezen dat u een positieve ervaring heeft met Centraal Beheer. Wachten aan de telefoon is niet prettig. Wij proberen onze wachtrij meer in te korten. Ik zal uw melding intern doorsturen. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
Meedenken met de klant en met goede adviezen om een schade te herstellen.
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve feedback en beoordeling. Ik vind het fijn om te lezen dat u een positieve ervaring heeft met Centraal Beheer. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
Snelle persoonlijke afhandeling !
VerbeterpuntenGewoon doorgaan !
Beste Kees, Bedankt voor uw positieve feedback en beoordeling. Ik vind het fijn om te lezen dat u een positieve ervaring heeft met Centraal Beheer. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
Weet niet, want alle verzekeringen die ik bij U heb worden op tijd voldaan en heb tot nog toe geen gebruik ervan moeten maken en hoop dit voorlopig zo te houden.
VerbeterpuntenBen zeer tevreden!!!!
Beste Joop, Bedankt voor uw positieve feedback en beoordeling. Ik vind het fijn om te lezen dat u een positieve ervaring heeft met Centraal Beheer. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
Goede bereikbaarheid, snel, prima afhandeling
VerbeterpuntenOpmaak factuur. In de premies zijn tegenwoordig alle kortingen en assurantiebelasting al verwerkt, ik vind dit niet duidelijk en prettig, zie liever de bruto bedragen.
Beste Leen Klein, Bedankt voor uw positieve feedback en beoordeling. Ik vind het fijn om te lezen dat u een positieve ervaring heeft met Centraal Beheer. Ik snap uw verbeterpunt. Ik zal het intern doorgegeven. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
vriendelijk en alles netjes afhandelen betreffende al mijn verzekeringen
Pluspunten
Vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. Snelle afhandeling.
VerbeterpuntenNvt
Beste Marga, Bedankt voor uw positieve feedback en beoordeling. Ik vind het fijn om te lezen dat u een positieve ervaring heeft met Centraal Beheer. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
Mooie app voor schademeldingen, snelle reactie bij schademelding via telefoon
VerbeterpuntenGeen reactie op melding via app.
Beste Rob, Bedankt voor uw beoordeling en feedback. Via welke app kreeg u geen reactie? En bent u inmiddels voorzien van reactie, of wilt u nog contact met 1 van onze medewerkers. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
Verder wel een goede vezekering
Verbeterpuntengaarne ook een keer acties in het oosten van het land,onlangs kleine deukjes verwijderen in Brabant daar hebben wij als klant niets aan
Beste R. Kroezen, Bedankt voor uw positieve feedback en beoordeling. In 2016 worden er weer Kleine Deukjes Dagen georganiseerd. De locaties zijn nog niet bekend. U kunt zich inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven: https://kleinedeukjesdagen.nl/ Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
Rustige en duidelijke afhandeling van schade aan auto die door een kind was veroorzaakt.
Beste Frans, Bedankt voor uw positieve feedback en beoordeling. Ik vind het fijn om te lezen dat u een positieve ervaring heeft met Centraal Beheer. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
Goede keus voor een voordelige prijs
Pluspunten
Geen ervaring mee
VerbeterpuntenLeeftijd discriminatie vind ik zeer kwalijk, omdat ik ruim 30 jaar schadevrij rij.
Beste Henk, Bedankt voor uw feedback. Ik vind het vervelend dat u niet een prettige ervaring heeft met Centraal Beheer. Heeft u al een klacht bij ons ingediend? https://www.centraalbeheer.nl/mijn-cb/Paginas/klachtenservice.aspx Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
Communucatie
VerbeterpuntenAls je meerdere verzekeringen heb is het dan niet mogelijk om deze onder een paraplu te brengen b.v. een polis, je moet dit zien de polis is een boom en de meerdere verzekeringen zijn takken ervan.
Beste Giel, Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve feedback en beoordeling. Ik vind het fijn om te lezen dat u een positieve ervaring heeft met Centraal Beheer. Ik begrijp uw verbeterpunt. Ik zal deze suggestie ook intern doorsturen. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
Voorlichting
Beste Nico, Bedankt voor uw positieve feedback en beoordeling. Ik vind het fijn om te lezen dat u een positieve ervaring heeft met Centraal Beheer. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
VerbeterpuntenOnjuiste antwoorden op vragen. Hierop later terugkomen met nadeel voor klant. Onmogelijk !!
Beste Johan Mogen wij contact met u opnemen hierover? Mag ik uw contactgegevens? Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
snel geregeld
Pluspunten
Heldere uitleg over de verzekeringen. Maandnota's zijn mogelijk. Al onze verzekeringen zijn ondergebracht bij CB Achmea. Geen last van assurantietussenpersonen. Deskundige helpdeskmedewerkers. Snelle afhandeling van schade.
VerbeterpuntenWij hebben nog niet alles op een polis met een maandbetaling. Het heeft mijn voorkeur als dat snel wordt geregeld door CB Achmea, en dan een jaarlijkse premieopgaven met specificatie met een maadnbedrag.
Beste Martin van Blijswijk, Bedankt voor uw positieve feedback en beoordeling. Ik ga vragen of een collega contact met u opneemt hierover. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
Prima service, snelle afhandeling bij schade, adequate advisering bij nieuwe of te wijzigen verzekeringen.. Zeer deskundig
Beste W. Levels, Bedankt voor uw positieve feedback en beoordeling. Ik vind het fijn om te lezen dat u een positieve ervaring heeft met Centraal Beheer. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
Altijd gevoel van bereik, makkelijk vragen stellen, goede hulp
Beste Els, Bedankt voor uw positieve feedback en beoordeling. Ik vind het fijn om te lezen dat u een positieve ervaring heeft met Centraal Beheer. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
jullie werknemers zijn kundig en zeer behulpzaam
Verbeterpuntenik zou graag advies hoe ik mijn huis beveiligen kan, terwijl dieven elk slot open kunnen krijgen zonder braak sporen?
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve feedback en beoordeling. Ik vind het fijn om te lezen dat u een positieve ervaring heeft met Centraal Beheer. Heeft u deze brochure al gelezen? Hier hebben wij beschreven hoe u inbraken kunt voorkomen: https://www.centraalbeheer.nl/CB%20Downloads/wonen_beveiliging.pdf Als u nog vragen hebt, hoor ik het graag. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Laan van Malkenschoten 20
7300 HZ Apeldoorn