Pluspunten
Vlotte afhandeling van afspraken over premies e.d. en ook (rekeningvrije) afhandeling van schades.
Beste Wim, Bedankt voor uw positieve feedback en beoordeling. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Heden verstuurd aan mevr. Broekers, Centraalbeheer Achmea als antwoord op haar reactiel Op 03-11-2015 stuurde U mij onderstaand mail Beste Otto W, Bedankt voor uw feedback. Wat onwijs naar dat het zo gelopen is. Ik ga zorgen dat er met spoed contact met u wordt opgenomen. Mijn excuses voor de nare ervaring.... Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer Het is nu 11-11-2015 en ik heb wederom geen bericht ontvangen, ondanks uw toezegging dat U ervoor zou zorgen dat er met spoed contact met mij zou worden opgenomen. Graag antwoord. Otto W. Postmus twoordgeven op vragen van cliënten en afspraken na komen
Pluspunten
Heldere polisvoorwaarden Mijn verzekeringsmap
Beste Frank, Hartelijk bedankt voor uw positieve feedback en beoordeling. Fijn om te horen dat u een goede ervaring met ons heeft. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
makkelijk te bereiken, zowel de site als telefonisch of per e-mail. En vriendelijke medewerkers aan de telefoon die ter zake kundig zijn.
VerbeterpuntenIk ben stomverbaasd dat ik, als ik niet slaag voor een test, (garantieverzekering) verplicht ben een offerte met advies aan te vragen die me bijna €300,00 kost. Het is tenslotte mijn geld die jullie beheren. Wettelijke regelingen daar kun je niet omheen maar zelfbedachte regeltjes die kun je aanpassen. En dat is mijn advies. Over klantvriendelijkheid gesproken!
Beste meneer/mevrouw, Ik ga zorgen dat er met u contact wordt opgenomen hierover. Bedankt voor uw feedback en beoordeling. Ik hoop dat u weer snel tevreden bent over Centraal Beheer. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Acties die voor heel Nederland gelden, moeten als eerste aan de eigen klanten aangeboden worden. Bovendien is het fijn als Centraal Beheer reageert op klachten hierover. Ik heb al 2x geklaagd en CB heeft NOOIT gereageerd.
Beste Annette van Vliet, Bedankt voor uw feedback. Ik vind het heel erg vervelend om te lezen dat er niet met u contact is opgenomen! Ik ga zorgen dat wij contact met u gaan opnemen. U kunt zich inschrijven voor de nieuwsbrief van de Kleine Deukjes Dagen. Zo wordt u op de hoogte gesteld als er een dag bij u in de buurt is. https://kleinedeukjesdagen.nl/ Excuses dat er geen contact is opgenomen. Als u vragen heeft, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
snel en gemakkelijk
Verbeterpuntengeen
Beste Salma, Bedankt voor uw compliment en beoordeling. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
snelle service en korting alsmede lage premie voor diverse soorten verzekering. pechhulpauto verzekering
Verbeterpuntenzou het niet weten
Beste Jan, Hartstikke bedankt voor uw positieve feedback en beoordeling. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
correcte afwikkeling.
VerbeterpuntenRijd in een auto met bouwjaar 2011. Huidige kilometerstand 26000. Dat betekent gemiddeld 5000 kilometer per jaar. Altijd allrisk verzekert geweest . Waarom geeft C.B.A geen kilometer korting? terwijl andere maatschappijen dat wel doen. Of veranderd dit ook per 1 jan. Vindt het niet terecht dat ik de zelfde premie betaal als iemand Die 100.000 km. rijd. Mvg., H.Mekking.
Beste Herman, Bedankt voor uw feedback. Ik snap uw punt. Bij Centraal Beheer gaan we onze premie niet baseren op het aantal kilometers. Heeft u misschien collectiviteitskorting? Dit is dan wel weer iets wat veel maatschappijen niet doen... Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
Snel, duidelijk en klantgericht
VerbeterpuntenZou het niet weten
Beste John, Hartstikke bedankt voor uw positieve feedback en mooie beoordeling. Ik vind het fijn om te lezen dat u zo'n goede ervaring heeft met Centraal Beheer. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
Wordt goed en snel opgepakt.
VerbeterpuntenGeen
Beste Richard, Hartstikke bedankt voor uw positieve feedback en beoordeling! Fijne dag gewenst. Met vriendleijke greot, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
als je goed rijd hebt je de laagste premie
Verbeterpuntenvoor mij gaat het goed
Beste J. Vroegop, Bedankt voor uw positieve beoordeling en feedback. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
nooit gezur alles word duidelijk uitgelegt je weet waar je aan toe bend
Beste Hein, Bedankt voor uw positieve beoordeling en feedback. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
HELDERE DUIDELIJKE INFORMATIE
VerbeterpuntenCB ging de lucht in als direct writer, dus geen tussenpersoon (lees extra kosten) nodig, nu rekent CB wel advieskosten. Jammer dat CB het DW concept heeft verlaten, althans wat advieskosten betreft. Verder prima bedrijf.
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve beoordeling en feedback. Wij bieden ook de mogelijkheid om de producten zonder advies af te sluiten. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
Zeer teleurgesteld in uw bedrijf vorig jaar wilde ik overstappen naar andere verzekering maar naar allerlei mooie praatjes van jullie ben ik gebleven nu een jaar later ben ik van 14 schadevrije jaren in een keer naar 1 schadevrij jaar terug gezet terwijl mij nooit ergens op gewezen is ik heb xelfs n no claen beschermer zodat ik niet zou terug vallen bij eerste schade maar nu blijkt in een keet dat ik aalle opgebouwde jaren ineend kwijt ben ik voel me echt heel erg genaaid door centraal beheet terwinl ik juist een hoge dunk had van een eerlijke verzekeringsmaatschappij.Bij deze wil ik jullie dan bedanken voor de bewezen diensten en mede delen dat ik met al mijn verzekeringen bij jullie weg ga behalve de auto want dat zou me teveel geld kosten door jullie onduidelijke en dubieuse manier van klanten behandelen , dus nogmaals ik ben zeer teleurgesteld en je begrijpt dat ik de beoordeling voor jullie bedrijf graag wil beoordelen met mijn schadevrije jaren van 14 vorig jaar naar 1 dit jaar en denk dat heel veel klanten er zo over denlen als ik wanneer zij tot deze zelfde conclusie komen maar misschien merken zij het ook niet als er zo mee wordt omgegaan.met vriendelijke groet jac peters.
Verbeterpuntenik wil graag weten hoe het mogelijk is dat mijn auto die ik vorig jaar kocht met op de polis 14 schade vrije jaren er nu ineens een schadevrij jaar van gemaakt is terwijl ik geen enkele schade gemeld heb, jullie zullen begrijpen dat ik hier niet blij mee ben. met vriendelijke groet: Jac Peters
Beste Jac Peters, Bedankt voor uw feedback. Ik heb uw melding intern doorgestuurd zodat wij contact met u kunnen opnemen hierover. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
Goede service en makkelijk contact
VerbeterpuntenVeranderingen die belangrijk zijn voor je zoals de nieuwe bonus malus systeem voor de autoverzekering graag per vrief uitgebreid opsturwn. Ook met vermelding van schadevrije jaren persoonlijk en de gevolgen voor diegene.
Beste Stan, Bedankt voor uw feedback. Heeft u aangegeven dat u de communicatie graag per mail wilt? Dan kan het zijn dat u daarom per mail geinformeerd wordt over relevante zaken. Hier vindt u nog relevante informatie over de nieuwe bonus/malus en schadevrije jaren. https://acties.centraalbeheer.nl/nieuwsbrief/2015/paginas/uw-verkeersverzekering.aspx Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
Snel op de site
Verbeterpunten1 Ik kan de schadevrije jaren niet vinden in mijn verzekeringen van de auto's! 2 ik vroeg enige tijd geleden om uitleg van de groene kaart mbt de opmerking over Montenegro. De dame kwam er op internet niet uit en haalde haar eigen groene kaart erbij! Heel aardig. Zij vroeg advies aan een collega en die zei dat ik het maar bij buitenlandse zaken moest vragen! Ik ben toch bij jullie verzekerd! En niet bij buitenlandse zaken. Een zeer onbevredigend antwoord waar ik het dus niet mee eens ben en nog steeds van jullie uitleg wil!
Beste T. Verschure, Bedankt voor uw feedback. U kunt Online in ‘Mijn Verzekeringsmap’ uw schadevrije jaren bekijken. Uw schadevrije jaren vindt u in het document 'Premiespecificatie’. In het document staat links bovenin hoeveel schadevrije jaren u heeft opgebouwd met uw auto. Ik heb uw melding over de groene kaart doorgestuurd. Ik zorg dat mijn collega contact met u opneemt hierover. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
Transparantie
Beste Peter, Bedankt voor uw feedback en beoordeling. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
aanbieding om 2 deukjes gratis te laten repareren is een mooi initiatief, alleen de locatie is niet in de buurt. toch bedankt voor de mogelijkheid. wel ben ik benieuwd naar de schade verhaalmogelijkheid die door een ander is aangebracht op een parkeerplaats en zich niet gemeld heeft of kenbaar gemaakt wie hij of zij was.
Beste Henk, Ik hoop voor u dat er binnenkort een deukjesdag in de buurt is. Wat onwijs vervelend dat u schade heeft gekregen door een ander. Heeft u een All Risk autoverzekering? Dan zou u de schade kunnen claimen bij ons. Wilt u dat onze collega's even contact met u opnemen? Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
Makkelijk bereikbaar via terugbelservice. En vragen, behalve over de premie, worden correct beantwoord
VerbeterpuntenAls de verzekeringspremie (met 20% in mijn geval) stijgt moeten de klanten duidelijk geinformeerd worden wat hier de achtergrond van is. Het is volstrekt onacceptabel dat dit met een nietszeggende brief wordt gecommuniceerd naar de klant en dat de klant zelf moet gaan bellen en dan nog geen duidelijk antwoord op de vraag krijgt.
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw feedback. Wat vervelend dat u een nietszeggende brief heeft gekregen. Ik vraag mijn collega om hier met u contact over op te nemen. Fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Beste Cor, Bedankt voor uw positieve beoordeling over Centraal Beheer. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
Geen. i.v.m. de enorme premiestijging die per 1 oktober bij mij plaatsgevonden heeft! Van € 103 naar € 141,40 zonder veranderingen in mijn verzekeringen.
VerbeterpuntenVerlaag de premies naar normale hoogten zoals bij de concurrerende bedrijven.
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw feedback. Ik snap dat het vervelend is om ineens een premieverhoging te krijgen. U kunt altijd nog een klacht bij ons indienen hierover. https://www.centraalbeheer.nl/mijn-cb/Paginas/klachtenservice.aspx Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
Als ik iets wil weten krijg ik snel, duidelijk en, voor zover ik kan bezien, professioneel antwoord.
VerbeterpuntenBestaat bij u de mogelijkheid mijn tweedehands auto te verzekeren tegen de aankoopprijs? Zo nee, dan zou u dit moeten bieden.
Pluspunten
Wordt altijd goed afgehandeld
Ik krijg steeds meer aversie tegen het feit dat je bij een all-risk autoverzekering de premie bepaald wordt op basis van de nieuwwaarde van de auto en er in geval van total-loss slechts de dagwaarde wordt uitgekeerd. Dat betekent dat het overgrote deel van "oudere" auto's de premie betalen voor schade aan "nieuwe"auto's. Dit terwijl rijders van nieuwe auto's voor een groot deel zakelijke rijders zijn en/of in een betere financiële situatie verkeren.
Pluspunten
Snelle afhandeling bij schade.
VerbeterpuntenGa zo door!
Laan van Malkenschoten 20