Pluspunten

Duidelijk-smelle afhandeling van schadegeval,klantvriendelijk

Pluspunten

Snelle en goede afhandeling

2 sterren: slechter dan verwacht

Premie lager maken in plaats van verhogen door o.a. afschaffen collectiviteit korting. Hierdoor ga ik voor afloop van verzekeringsjaar iedere verzekering van Centraal Beheer heroverwegen mede op basis van kosten.

Pluspunten

men wordt altijd op een snelle en vlotte manier te woord gestaan.ook de mensen hebben kennis in huis. tevens de prijzen van te aan te bieden producten zijn goed onderbouwd.

de wachttijden zo min mogenlijk maken.

Pluspunten

Geode service, Holden zo. vriendelijke en jurists behandeling

2 sterren: slechter dan verwacht

ik heb een wa polis lopen en een schade gemeld welke ik bij mijn dochter veroorzaakt heb. Dit zijn twee brandschades in de vloerbedekking. Ik moest van CB deze schade via mijn dochter laten lopen, terwijl ik de schade veroorzaakt heb. Ik ben zo n 40 jaar privé en zakelijk bij CB verzekerd en ik heb volgens mij nog nooit een claim ingediend. Ik vind het onbevredigend dat op deze manier mijn claim wordt weggedrukt

Pluspunten

Zeer behulpzaam met de vragen beantwoorden, denken erg fijn mee, ook hoe het financieel zal zijn bij veranderingen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Beter communiceren en veranderingen in de administratie van cba moeten niet leiden tot premieverhoging. Daarnaast ontvang ik al 3 jaar steevast een brief waarin staat dat autom incasso is mislukt omdat rekeningnummer niet goed zou zijn.

Pluspunten

Gewoon echt tevreden.

Uitleg van bonus/malus systeem voor de auto t.o.v. de schadevrije jaren??????????

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

duidelijkheid. zonder tussenpersoon. lijkt me daarom sneller tot afwikkeling van schades te komen.

Pluspunten

Goede adviezen en service, papieren rompslomp wordt overgenomen

Mijn bonus-malus trede is nergens te vinden no claim wel 75 %

Pluspunten

Prima advies en Sevice. Weinig of Geen ervaring met afhandeling schaden omdat ik gelukkig geen schaden heb hoeven indienen hoewel ik al sinds mensenheugenis bij CB verzekerd ben!

Neen

Pluspunten

Klantvriendelijk en zeer professioneel.

Voor mij niets

Pluspunten

Het personeel van Centraal Beheer is vriendelijk en behulpzaam.

De presentatie van de nieuwe schadevrij regeling kom wat onduidelijk over.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Verbeter de service en de klantvriendelijkheid. Teveel keuzemenus. Maar geen keuze voor persoonlijk advies. Geen mogelijkheid om persoonlijk langs te komen om verzekeringen die fout lopen te bespreken.

Pluspunten

Snelle reactie en afhandeling bi schades Bij telefonisch contact, denken de medewerkers goed mee. Vriendelijk en prettig personeel

Pluspunten

betrouwbaar, stipte nakoming

Pluspunten

Goede informatie en behandeling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Was een goeie verzekering maar wordt langzaam aan de duurste. Na 22 jaar schade vrij rijden worden de premies alleen maar duurder.

Kijk eens hoe andere verzekeringen aan klantenbinding doen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

schademeldingen worden snel afgehandeld. prijs/kwaliteit is goed (verzekering) goede informatie

tel.bereikbaarheid. toen mijn auto het afgelopen jaar gestolen werd,heb ik de dag van diefstal en de dag van weer ophalen bij de dealer opgegeven als noodzakelijk opgenomen snipperdagen.deze kreeg ik niet vergoed,wat ik heel vreemd vond, want die dagen heb je echt nodig.

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden!!!

Laan van Malkenschoten 20

7300 HZ Apeldoorn