Pluspunten
na het activeren van een inlogcode kreeg ik een brief van Centraal Beheer om te controleren of ik dit werkelijk zelf gedaan had. In deze tijd waar internet****** nogal eens voorkomt, vind ik dit een super controle. Dank hiervoor
Beste Jeam, Hartelijk bedankt voor uw feedback en mooie beoordeling! Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Wij hebben alles bij centraalbeheer verzekrd. Zowel prive als bedrijf. Jammer dat onze collectiviteitskorting is vervallen!!
Beste meneer/mevrouw, Hartelijk bedankt voor uw feedback en beoordeling! Heeft u al gekeken of er een andere collectiviteit is waar u misschien voordeel van krijgt? Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
Correcte en snelle behandeling.
Beste Arie, Hartelijk bedankt voor uw feedback en beoordeling! Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
Duidelijk
Beste Koos, Hartelijk bedankt voor uw feedback en beoordeling! Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
U bent te duur ondanks uw vermende bedrijfskortingen
Pluspunten
Ik was altijd heel tevreden over Centraal Beheer Achmea. Scherpe prijs heldere verzekeringen.
VerbeterpuntenProbeer de prijs doorzichtig en scherp te houden. Opeens moet er vooraf betaald worden, maar zijn ook nog eens de producten in stukjes geknipt, waardoor ik nu meer dan 10% duurder uit ben. Ik ben hier niet blij mee!
Pluspunten
Gemakkelijke website, duidelijke bevestigingsmail
VerbeterpuntenVerzekering aanvragen via Mijn CentraalBeheer, dat scheelt veel onnodig gegevens invullen die al bij jullie bekend zijn
Beste Maarten, Hartelijk bedankt voor uw feedback en beoordeling! U geeft een goed verbeterpunt aan. Wij zijn met deze optimalisatie bezig. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
fijne verzekeringsmaatschappij geen ingewikkelde berekeningen bij inboedel of opstal verzekeringen. goede service 3 jaar nieuwwaarde bij total loss gratis deukjes laten verwijder bij deukjesdagen
Verbeterpuntenpremie is duurder dan gemiddeld bij eigen keus van schadebedrijf meeverzekeren kost extra premie, daar kan ik me iets bij voorstellen, maar dan moet je bij schade de reparatiekosten ook nog voorschieten. Wie kan bij een flinke schade bijvoorbeeld 18000 euro zomaar voorschieten?
Site-onderdeel MijnVerzekeringen is erg onduidelijk. Je polis vinden is mij eerlijk gezegd niet gelukt. Kan best aan mij liggen,maar ook niet-ictérs zouden de site moeten kunnen doorgronden.
Ik zou het handiger vinden al ik al mijn verzekeringen bij Centraal Beheer zou kunnen afsluiten. Maar wij hebben een rieten dak op ons huis en U hebt daar geen adequate verzekering voor (is ons indertijd gebleken). Wellicht kunt u dit nog eens opnieuw bezien (samenwerken op dit punt wellicht met Univé ?)
Een camper, waarvan het kenteken is geschorst en die ondergebracht is in een stalling alleen verzekeren tegen brand en schade door natuurgeweld. Nu moet hij ook WA verzekerd worden.
Pluspunten
Gezonde aanpak van de schade.
VerbeterpuntenHeb geen ervaring met u in geval van schade dus kan ik deze vraag nog niet beantwoorden.
Beste meneer/mevrouw, Hartelijk bedankt voor uw positieve feedback en beoordeling! Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
Snel contact duidelijke uitleg
VerbeterpuntenBetere communicatie bij afhandeling schade,melding van betalingen enbericht wat er uitgekeerd wordt,i.v.m.zelf betalen schade
Pluspunten
Ik ben jaren verzekerd en nooit aan spraak gemaakt ,ik kreeg een ongelukje met mijn rolluik belde de verzekering er was geen enkel probleem en het werd in de kortste keren verholpen ,Ik ben zeer tevreden over deze verzekering.
Beste Anny, Hartelijk bedankt voor uw feedback en beoordeling! Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
Goede service en afhandeling van schade
Beste Ferdy, Hartelijk bedankt voor uw feedback en beoordeling! Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
Neutraal
VerbeterpuntenIk rijd al 40 jaar en toen ik 35 was ben ik naar Australië verhuisd met een bewijs van mijn verzekering van toen 17 schadevrije jaren. In Australië hebben ze de regel dat als je eenmaal 10 schadevrije jaren hebt je dit voor het leven hebt, want zo vonden zij, als je na die tien jaar dan toch een keer de pech hebt dan vinden hun niet dat je daarvoor gestraft moet worden en blijf je rating no. 1 for life. Jammer dat dit hier niet zo is. In 2000 kwam ik terug met ook weer het bewijs van ondertussen 22 schadevrije jaren maar daar gingen ze niet mee akkoord, belachelijk maar goed je moet je verzekeren. Toch heb ik nu zogenaamd weer bijna 15 schadevrije jaren opgebouwd maar hier in NL blijft het zo dat hoezeer je jezelf ook hierin bewijst zogauw er iets zou gaan gebeuren ga je gelijk een stuk naar beneden en kost je dat geld qua verzekering. Beetje belachelijk als je het mij vraagt. Mensen zouden echt beloond moeten worden voor schadevrij rijden want ze kosten de verzekering toch ook geen geld!!! Misschien moet daar maar eens over nagedacht worden. Ik beveel dit bedrijf aan want je moet je ergens verzekeren, dat is de enige reden.
Beste Marjon, Bedankt voor uw feedback. Leuk om te horen hoe het in Australië werkt qua schadevrije jaren. In Nederland is het inderdaad heel anders geregeld. Wij houden ons aan de regels die het Verbond van Verzekeraars heeft opgesteld voor schadevrije jaren. Vanaf 1 januari 2016 hanteren wij de Bedrijfsregeling 11 opgesteld door het Verbond. Wij wijken hier niet vanaf. Dat betekent dat als iemand meer dan 15 schadevrije rijdt, na een schade altijd terugvalt naar 10 schadevrije jaren. Mocht u verder vragen hier over hebben, dan hoor ik het graag. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
correcte informatie/afhandeling bij vragen en schade
Beste meneer/mevrouw, Hartelijk bedankt voor uw feedback en beoordeling! Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
Goede en bekende maatschappij
VerbeterpuntenNu autoverzekering wordt aangepast is het zuur als je, zoals ik nooit schade hebt gereden ( vanaf 1976) en je bent nu pas op trede 16 omdat CB niet verder ging dan 16. Ik had dus op trede 38 moeten staan. Klinkt nu dus erg oneerlijk om nu ineens wel hogere tredes in te voeren zonder rekening te houden met goede, loyale en vooral schadevrije klanten. Misschien alsnog enigszins compenseren te overwegen om dit gevoel van onrecht weg te nemen?
VerbeterpuntenAuto verzekeringen.
Sneller reageren op vragen gesteld via de mail. Duurt erg lang, ik stuur een mail op 15 okt. En ik krijg een bericht dat ik de 29ste een reactie zal krijgen. Beetje vreemd.
Pluspunten
geen
VerbeterpuntenAls je een schade meld dan probeert centraal beheer achmea er met alle toeters en bellen niet tot schadeloos stelling over te gaan. Als ik een schade heb is het al vervelend genoeg en dan begint je verzekering ook nog moeilijk te doen.
Beste Cor, Hartelijk bedankt voor mooie beoordeling! Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
Als er veranderingen zijn word ik via de mail gelijk op de hoogte gebracht. Gelukkig rijd ik heel veel jaren schade vrij, en heb zowel pechhulp/rechts bijstand en een inboedel verzekering.Ook daar heb ik gelukkig nog nooit gebruik van hoeven te maken..
Beste Wout, Hartelijk bedankt voor uw positieve feedback en beoordeling! Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Premieverhoging. Zoals we in de krant af en toe kunnen lezen, is er een toename van schades in sommige categorieën. Daar wordt ook min of meer aangekondigd dat premieverhoging in het verschiet ligt (autoverzekering). Ik vind het onnodig laf om vervolgens met een aankondiging te komen dat een 5% korting komt te vervallen. Dan na een paar maanden dat de bonus/malus regeling verandert. Kom gewoon met een zakelijk, objectief en doorzichtig verhaal en probeer de zaak niet te camoufleren. Contract is contract, de indruk moet niet gewekt worden dat condities steeds maar blijven veranderen (in nadeel van de klant). Vergelijking met andere verzekeraars wordt dan ook niet meer mogelijk.
Beste meneer/mevrouw, Hartelijk bedankt voor uw feedback en beoordeling. Ik heb uw klacht intern doorgestuurd, zodat er contact met u wordt opgenomen. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Laan van Malkenschoten 20
7300 HZ Apeldoorn