Pluspunten

Snel contact, korte lijnen, snelle en accurate dienstverlening, deskundige medewerkers.

De diverse verzekeringen, die een klant bij CBA heeft, in één bundel samenbrengen en daarvoor een en dezelfde prolongatiedatum vaststellen.

Pluspunten

Er is geen sneller maatschappij als die van Centraal-Beheer met afhandelingen van schades. Proficiat !!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

prettig: direct contact met de verzekeraar, geen tussenpersoon nodig redelijk goeie prijs/prestatieverhouding

- reactiesnelheid (wachttijden aan de telefoon lopen steeds verder op - ik haal de auto die bij CBA verzekerd is, een cabrio, 's winters van de weg en uit de wegenbelasting. CBA kent dan niet de mogelijkheid om de auto alleen tegen brand en diefstal te verzekeren, dat vind ik onbegrijpelijk. Ik ben niet de enige die meerdere auto's heeft en daar dus wel 's 1 of meer tijdelijk van schorst.

Pluspunten

Altijd goed en snel geregeld, Nooit een probleem.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Zou leuk zijn als een klacht behandeld wordt. Inmiddels autoverzekering opgezegd.

Pluspunten

Ga zo door, geen klachten.

Niets.

Pluspunten

Een eerlijk en klantvriendelijk bedrijf. De juridische bijstand bij conflictsituaties is een rustgevende gedachte. Een goed vangnet.

Pluspunten

Duidelijk

Zoveel mogelijk in natura regelen. Voorkomt ******

Pluspunten

Altijd goed geholpen met vragen of onduidelijkheden

Premie's, communicatie kan altijd beter

Pluspunten

Snel geregeld en voordelig t.o.v. andere verzekeraars.

Pluspunten

Makkelijk bereikbaar (ook per telefoon) Duidelijke informatie Persoonlijke dienstverlening Vriendelijke medewerkers, die interesse tonen in mijn situatie Klantvriendelijk Geen robot keuze menu overdag (houden zo)

Niet beginnen aan een digitaal keuze menu Niet onpersoonlijk worden, zoals zoveel bedrijven...helaas

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles snel te regelen

Als mijn auto geschorst is wil ik de auto toch nog verzekeren voor diefstal en storm dat vind ik een gemis bij centraal beheer

Pluspunten

Zijn correct met terugbellen. premies zijn normaal. Hebben af en toe goeie aanbiedingen. Meer verzekeringen hogere korting!

Alert blijven op veranderingen. Mensen spontaan gaan voorlichten als er zich iets voordoet waaruit de klant voordeel kan halen! Bijv. forse daling van de hypotheekrente!

Pluspunten

Bij schade is de afhandeling van de claim excellent!

De renten van hypotheken verlagen tot het niveau van anderen.

Pluspunten

Snelle, efficiënte en klantgerichte afhandeling. Ontzorgen waar mogelijk en zijn marktconform waar het gaat om schadebepaling.

Pluspunten

klantvriendelijk--schades worden perfect opgelost--geen gezeur achteraf,alles wordt voor de klant geregeld

2 sterren: slechter dan verwacht

Beter communiceren en praten met de clienten.centraal beheer regeert als een dictator zonder met de client te overleggen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Belangrijk punt vindt ik als je met je privé auto schade maakt en later verzekert het bedrijf waar je werkzaam bent een bedrijfsauto met jou als chauffeur en de verzekeraar van de bedrijfsauto vraagt dan of je schade hebt gemaakt. Je geeft als antwoordt dat je met de bedrijfsauto geen schade hebt gemaakt, maar je vergeet te melden dat je met je privé auto wel schade hebt gemaakt, dus je komt over als een leugenaar terwijl je dit niet wist om ook privé schades te melden. Als je als verzekeraar meldt aan de verzekerde dat alle schades die je maakt zichtbaar worden voor alle verzekeraars dan is dit duidelijker en kom je later niet voor verrassingen te staan.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling van schade. Afspraak is afspraak. Prima service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Contacten zijn zeer goed, ook de aanbiedingen scoren goed. Alles is eenvoudig en simpel en de service desk, goed, bondig en adequate.

zou het niet weten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb geen verkeersverzekering bij Achmea

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen alleen negatieve

Communicatie met de klant. Producten zijn niet concurrerend. Zoveel verschillende telefoonnummers/afdelingen. De rechterhand eet niet wat de linkerhand doet. Ik heb al mijn producten er weggehaald Ik was ruim 35 jaar trouwe klant maar sinds het Achmea is geworden is het een puinhoop.

Laan van Malkenschoten 20

7300 HZ Apeldoorn