Pluspunten

Prompte correctie beantwoording van vragen. Ik vind met name de polis/map voor verkeersverzekeringen die ik deze week ontving erg overzichtelijk, duidelijk en rustig.

Pluspunten

De telefonisten zijn goed opgeleid. Bij een vraag of melding word je adequaat geholpen. Zelfstandigheidsniveau van de medewerkers is hoog.

Pluspunten

Snel geholpen

Niets

Pluspunten

Goed advies en makkelijk te bereiken.

Pluspunten

Interactieve website, snel, geen gedoe, geen bureaucratie, mobiele website werkt naar behoren, voordelige tarieven, snelle opbouw schadevrije jaren, voordeeltjes voor vaste klanten (kleine deukjesdagen bijvoorbeeld).

Banner onderaan op mobiele website staat in de weg bij het invullen van formulieren

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle service

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb een zeer groot negatief punt te vermelden. Mijn vrouw en ik zijn al 25 jaar verzekerd bij u en hebben in deze 25 jaar 3 verschillende auto's bij u verzekerd. Wel nu heeft mijn vrouw 2 jaar geleden een nieuwe auto gekocht en deze ook bij u verzekerd. Maar zij heeft enkel 2 schadevrije jaren toegeschreven gekregen terwijl wij in 25 jaar geen enkele claim hebben ingediend. Ik vind dit zeer slordig en het getuigd van totaal geen respect voor de klant. Het gevolg hiervan was dat mijn vrouw gedurende 2 jaar lang veel te veel heeft betaald. Indien wij teveel no claim hadden opgegeven dan had u dit meteen ontdekt, maar nu het u geld opleverde en het ons geld kostte heeft u er niks aan gedaan. Het was per toeval dat ik er achter kwam hoe het verhaal in elkaar stak en pas na contact opnemen met uw medewerkers werd de fout toegeven. Ik verwacht dat de teveel betaalde premie zo snel mogelijk wordt terug gestort.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service en goede uitleg

Pluspunten

Digitale dienstverlening

Pluspunten

geacht team, Ja ik ben zeer tevreden. klantgericht en vriendelijk - concurrerend en prettig sociaal

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Tijdens het afsluiten op de website zou mijn verzekering maar iets van 50 euro kosten, in werkelijkheid zou het iets van 90 euro kosten. Ander nadeel: ik kreeg wel de bevestiging van mijn verzekering, maar nergens kreeg ik bevestigd hoeveel premie ik zou moeten betalen.

Heb noodzakelijkerwijs mijn (CB)autoverzekering moeten beeindigen. Had nieuwe auto gekocht maar CB geeft geen 3 jaar nieuwprijs (nieuwprijs €104.000,00). Turien bijvoorbeeld geeft dat wel! Had liever bij CB gebleven.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

een autoverzekering afsluiten via internet is perfect alleen moet er wel van te voren gemeld worden dat e.e.a. 5 werkdagen gaat duren. Ik heb een nieuwe auto gekocht, mij woensdag 23/9 aangemeld en dan krijg je bij het terug meld bericht dat dit dus 5 werkdagen duurt. Ik word hier nu wel een beetje onrustig van want bij controle heb ik niets meer dan vertellen wat u mij in uw bericht hebt gestuurd.

Pluspunten

zeer klantvriendelijk, deskundig personeel. en goede verzekeringen tegen hele gunstige tarieven.

prima zo doorgaan

Pluspunten

Vlotte en goed begrijpbare site Duidelijke overzichten van de verschillende mogelijkheden. Goed telefonisch bereikbaar, netjes te woord gestaan door Jessica Huisman.

Pluspunten

wij worden altijd keurig geholpen en goed te woord gestaan

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

heel veel

Pluspunten

We zijn over de loop van tientallen jaren uiterst tevreden bij centraal beheer (klantvriendelijkheid!!) op het punt hiernaast aangekaart dan. Ook de afhandeling bij de rechtsbijstand, met technische inbreng mijnerzijds ben ik zeer content. Hiernaast zijn mijn karakters opgesoupeerd dus daar kon er oa. geen groet meer bij, bij dezen dan. Ps. Ik kan u ook melden dat bij narigheid, die echt een aantal keren heeft plaatsgevonden door de gigantische buien afgelopen jaren ikzelf altijd de boel herstel, opknap en weer stukadoor. Ik heb zelfs extra zinken goten gezet en op het dak aangebracht om de overvloedige waterhoeveelheid goed af te voeren. Een aanspraak dien je alleen voor zware overlast aan te spreken!

Waarde Graag uw reactie op het volgende, Wij zijn al tientallen jaren bij uw bedrijf verzekerd en er zijn ook de nodige koopsompolissen in het verleden afgesloten. Enfin, dat kunt u in onze gegevens vinden (klantnr. 0715995) mijn vrouw regelt trouwens al die zaken. Ik zit overigens al jaren met een probleem heb dat wel eens aangekaart doch dat ging niet van een leien dakje en het probleem is blijven liggen. Het betreft het volgende. Ik heb een vermogen aan antieke zaken in huis met name 17' /18' eeuwse meubelen beelden en vele uurwerken uit die periode die ik al zo'n 40 jaar uit liefhebberij inkoop/verzamel en restaureer. Die handel kan/wil ik niet verzekeren, dat wordt echt ondoenlijk. Wel heb ik een goede inbraakbeveiliging (pro guard 800 alarmsysteem), wat zijn nut al enige malen heeft bewezen, en uiteraard goede sloten lampen en dergelijke. Ik wil alleen de 'huis- tuin- en keukenspullen' verzekerd hebben. Mijn vraag is dan ook om van de inboedel alle zaken die ouder zijn dan bv. 80 jaar uit te sluiten. Het gaat mij dus niet om een lagere verzekerings waarde te verkrijgen maar bij calamiteiten cq. brand niet onderverzekerd te zijn. Ik zie er tegen op, vanwege de rompslomp, een andere verzekeraar te zoeken dus wellicht kunt u met een oplossing komen. Terzijde in het verre verleden werd mij gegund enige objecten apart in de polis onder te brengen, objecten die ik niet eens meer heb, tsja en daar heb je dan ook weinig aan. Hopelijk kunt u met een

Pluspunten

Bij problemen wordt je keurig geholpen. Heldere voorwaarden en duidelijke polissen.

Zomaar uit het niets krijg ik een brief (2 identieke brieven trouwens) dat mijn collectiviteitskorting op al mijn verzekeringen wordt beëindigd. Dat kost mij op jaarbasis heel veel geld. Ben nu bezig om het hele pakket (auto, inboedel, opstal, glas, rechtsbijstand) als pakket bij een andere maatschappij onder te brengen. Jammer, want de relatie was prima.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De apps

Waar blijft de app voor windows telefoons??

Laan van Malkenschoten 20

7300 HZ Apeldoorn