Pluspunten

We zijn zeer tevreden

Pluspunten

informatie en service goed

Pluspunten

Snel en deskundig

Pluspunten

Het contact is zo wel per post , mail of telefoon correct . Duidelijk en mee denkend maar niet opdringerig Ik ben dan ook zeer tevreden en hoop dat de aandacht voor de klant in de toekomst vooral menselijk blijft

Als Tip : Het menselijke contact niet verliezen door alles te automatiseren.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

makkelijk bereikbaar per telefoon.

betere lijst van autoschade bedrijven die voor CB werken voor de telefoniste dat voorkomt verwarring. Desnoods een die je per mail naar de klant kuntsturen.

Pluspunten

Als gepensioneerd financieel adviseur ben ik echt onder de indruk van CBA. De snelheid / uiterst vriendelijke afwerking van zaken maakt op mij indruk. Vooral de bereikbaarheid en handelen is uniek. COMPLIMENT.!!

Pluspunten

Heb nooit problemen met Centraal Beheer Achmea gehad hoor voornamelijk ook positieve geluiden over dit bedrijf.

Misschien polissen digitaal uitvoeren meeste mensen hebben toch een computer alleen degene zonder computer wel een keuze geven voor een papieren polis.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

CB stopt, o.a., met onze Beleg- en Spaarrekening. De opbrengst, spaarsaldo en rente kan naar diverse rekeningen worden overgemaakt. Keuzevrijheid derhalve. Wij hebben verzocht opbrengst, spaarsaldo en rente over te maken op onze, bestaande, RentePlús Rekening bij CB. Kan niet, er wordt een tweede RentePlús Rekening geopend (met het nummer van de Beleg- en Spaarrekening) en worden geadviseerd na 12 november één van de RentePlús rekeningen te beëindigen. Saldo dan naar de al bestaande RentePlús Rekening? Mogen wij dit belachelijk vinden?

2 sterren: slechter dan verwacht

Betere communicatie bij premie verhoging van 60 procent autoverzekering. Hoe is dit mogelijk. Nog steeds geen concreet antwoord ontvangen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie bij schadegeval.Accurate beantwoording.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

nee ps bel mij maar 0651958617

nee

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Als na meer dan 50 jaar bij CB plotseling STIEKEM je autoverzekering met meer dan 20% wordt verhoogd, zonder bijgaand schrijven dat het misschien is omdat je weer een jaar ouder bent geworden, dan ga je even Apeldoorn bellen. Als je dan een onbenullige juffrouw aan de telefoon krijgt, die zegt dat het is omdat je een Toyota Prius hebt van 3 jaar oud, die plotseling een probleem met de remmen kan krijgen, dan denk je "die is gek". Als ze dan nog met andere *****e redenen komt en ze zegt dat je je autoverzekering met onmiddellijke ingang kan opzeggen, dan zeg je "doet u dat maar".

Pluspunten

correct en snelle behandelingen van vragen

Ontwikkelen van een app voor de Windows Phone

Pluspunten

Vriendelijkheid, meedenkend, altijd met tips klaar

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Vriendelijke medewerkers aan de telefoon. Goed bereikbaar.

Bij pensioensparen wordt er langs elkaar heen gewerkt tussen verzekering en bank. Toezeggingen worden niet nagekomen. Ik ontvang veel achterhaalde post die alleen maar tot verwarring leidt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

-klantvriendelijk -telefonische bereikbaarheid -(meestal) goede afhandeling

Tip; Als jullie een schade hebben afgehandeld stuur dan een evaluatieformulier naar de klant. Hiermee krijgen jullie direct inzicht in de klanttevredenheid en weten jullie of een schade is afgehandeld. Na ruim een jaar is mijn schade nog steeds niet afgehandeld en als ik jullie hierover bel dan weten jullie dat niet eens!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nette en snelle afhandeling bij schade door m'n autoverzekering. Dit gebeurt zelden (heb de maximale no-claim korting) maar bij de zeldzame schade werd ik altijd heel netjes en snel bejhandeld.

Tot dusver ben ik zeer tevreden over Centraal Beheer Achmea. Echter van belang is het volgende. Een tweetal weken geleden heb ik (geringe) schade aan mijn plafond in de serre. Dit heb ik gemeld aan Centraal Beheer Achmea. Ik ben ontevreden over de afhandeling. - De afgelopen 42 jaar ben ik verzekerd bij Centraal Beheer voor o.a. (zoals het nu heet) de woongarant verzekering) en heb nog nooit schade doorgegeven aan Centraal Beheer. Dus altijd premie betaald en nog nooit kosten gedeclareerd. Kleine schades heb ik altijd zelf kunnen repareren. - de geringe schade aan het plafond door hevige wateroverlast (door de bekende storm) wordt nauwelijks vergoed door Centraal Beheer. Er is niet sprake van schade door hagelstenen want het dak van mijn serre is beloopbaar gemaakt met straattegels. - Door mijn advies functie m.b.t. kostenreductie bij Centraal Beheer lever ik een aanzienlijke besparing op voor Centraal Beheer op jaarbasis. Het is dan ook behoorlijk teleurstellend dat Centraal Beheer zich niet coulant opstelt naar mijn schade. - Door mijn ziekte van darm****** ben ik niet in staat om de (geringe) schade nu zelf te repareren. Tevens is mijn moeder deze week overleden waardoor er veel te regelen viel en mijn kleinzoon van net 3 jaar heeft neuroblastoom, de meest aggressieve vorm van kinder****** en na 9 maanden van chemokuren en bestralingen is hij opgegeven. - Dit alles maakt dat ik zeer gemotiveerd ben om de schade door Centraal Beheer vergoed te krijgen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

GEEN positieve punten: Jammer dat Centraal Beheer Achmea mijn uitkering (wao-hiaat) voortijdig stopt! Zie uitzending Max Meldpunt van 18 september. Shame on you, een privebedrijf. Er wordt nu verwacht dat ik met mijn chronische ziekte, reuma, mijn hiaat kan aanvullen door een andere baan te gaan zoeken voor 18 maanden?? Ik hoop dat Paul Uelenbelt van de SP verhaal kan halen in de Tweede Kamer en de regering een oplossing zoekt voor de arbeidsgehandicapten met een wao-hiaat verzekering bij Centraal Beheer Achmea. Ik word alleen nog maar zieker van dit vooruitzicht. Zal dus meer kosten moeten maken in de gezondheidszorg. Hoe dubbel is dit? Hopelijk kan Centraal Beheer een menselijke oplossing zoeken/vinden.

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Altijd vriendelijk behandeld

We hebben 3 voertuigen op 1 polis hebben nu bericht gehad dat we te veel schade maken maar het zijn drie voertuigen en drie verschillende personen ik kan er in komen als ik met een voertuig elke keer ongevallen veroorzaak dat ik dan gemaand wordt maar niet met drie voertuigen op een polis vond dat je dan voor elk voertuig een anderpolisnummer moet plaatsen dit is wel zo eerlijk.

Pluspunten

Zeer tevreden over de map: mijn verzekeringen en het combineren van verzekeringsnummers. Zojuist de app Centraal Beheer gedownload. Zelfs ik kan dat.

Pluspunten

snel en goed

geen idee

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

In dit geval de Rechtbijstandsverzekering: Geen positieve punten.

Igv een dispuut, zou CB Rechtbijstandsverzekering een advocatenkantoor moeten inschakelen, gespecialiseerd in de betreffende materie en niet een kantoor waar men een financiële afspraken mee heeft gemaakt, maar niet gespecialiseerd is in de materie.

Pluspunten

Smel en vriendelijk

Laan van Malkenschoten 20

7300 HZ Apeldoorn