1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Op dit moment met de behandeling die ik heb gekregen kan ik helaas niets positiefs schrijven . Ik schrijf hierbij helaas omdat ik altijd en overal positief heb gecommuniceerd over Centraal Beheer ,of dit nu prive of via de ondernemingsraad waarin ik 15 jaar zitting heb gehad altijd zieltjes gewonnen onder collega,s. 30 jaar klant wist Centraal beheer gewoon weg en dat in deze tijd waar iedereen via internet de voor hem/haar beste deal kan afsluiten !

Heel graag wil ik mijn collectiviteitskorting die ik de afgelopen ruim 30 jaar heb genoten weer ontvangen . Ik vind het niet netjes van Centraal Beheer dat nadat ik vanwege een grote reorganisatie bij de firma Blokker BV deze korting als zeer trouwe klant kwijt ben geraakt en ook al heb ik er weinig vertrouwen dat iemand van Centraal Beheer mij een aanbieding doet waar ik gelukkig van word. Tot het eind van dit jaar wacht ik op een aanbieding anders zal ik mij elders via een andere weg collectief gaan verzekeren . Inmiddels de eerste verzekering al opgezegd en wacht nu af. Met vriendelijke groet en een fijne werkdag, Joop de Boer.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Een redelijke rente over je spaarbedrag

Pluspunten

Zo ver ik met centraal beheer te maken heb gehad, is het altijd korrect afgehandeld

Pluspunten

Uitstekende ervaring met de rechtsbijstand !

Pluspunten

Het snel afhandelen van schade

Pluspunten

Wij hadden waterschade aan ons huis,dat is op een hele snelle en vakkundige manier verholpen door zeer vriendelijke mensen.

Ik kan het niet bedenken,

Betere voorlichting over verzekeringen

Pluspunten

Goede en snelle afhandeling als er een schade is.

Pluspunten

- Snelle afhandeling - Geen ge-maar, geen gedoe. Ben je er voor verzekerd dan wordt het geregeld. - Goed bereikbaar

Geen tot nu toe

Pluspunten

Alles OK

NVT

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede communicatie

Geen idee

Pluspunten

vriendelijk telefonische service

stuur geen mail met gefeliciteerd met uw verhuizing terwijl ik in 37 jaar nooit verhuist ben, Hebben jullie het huiste pand dan wel verzekerd> verkeerde mail dus Beetje slordig

Pluspunten

snelle en goede informatie en afdoening schade (1x)

Pluspunten

Uitstekende service

ga zo door reeds ruim 35 jaar tevreden

Pluspunten

Ben uitstekend en volop tevreden met het doorgeven van het vervangen van de vooruit van mijn Panda.

Op dit gebied geen verbeterpunten

Waarom niet, net zoals bij auto verzekeringen, bonuskorting voor schadevrije jaren toekennen bij boedel/woonhuis/appartement verzekeringen. Zou dan wel eens veel kleine schade meldingen/kosten kunnen voorkomen.

Pluspunten

altijd correcte afhandeling bij het indienen van schade. Beleefde en deskundige hulp. Zeer tevreden

geen

Pluspunten

positief - tevreden dus ! ik zie geen rood gemarkeerd !

Pluspunten

Goede verzekeringsvoorwaarden uitstekende telefonische service en klantvriendelijke benadering door de medewerkers

kijkt uit dat de goede service van de medewerkers niet te niet wordt gedaan door de automatisering. voorbeeld: een uitstekend besproken wijziging van een polis wordt niet altijd gevolgd door duidelijke output, zodat daarover weer gebeld moet worden

Pluspunten

We zijn al vanaf de 60-er jaren verzekerd bij CB, eerst als particulier en later via de werkgever. Is in al die jaren probleemloos verlopen.

Zorgen dat de wachttijden bij het telefoonverkeer korter worden. Lang wachten geeft irritatie.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Op sommigen punten de prijs.

Bij schade afhandeling medewerkers inzetten die de balans tussen belangen van het bedrijf en de klant minder eenzijdig beoordelen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

geen

vele

Pluspunten

Medeleven. Eerlijke antwoorden. Goede uitleg. Betrouwbaar. Fantastische medewerkers.

Minderxwachttijden aan de telefoon.

Pluspunten

Snel regelen .!

nvt

Laan van Malkenschoten 20