Pluspunten
ja
Verbeterpuntenwet ik niet
Beste meneer/mevrouw, Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
Zeker 30 jaar mijn auto all risk verzekerd gehad zonder problemen. De deukjes dagen zeer welkom. Tot mei 2015 voor mij een goede verzekering met concurrerende premies.
VerbeterpuntenIn mei 2015. Een premie verhoging van meer dan 35% vatte ik op als een druk fout en heb hierover gebeld. Het bleek geen fout maar echte waarheid, waarop ik de telefonist vertelde na zoveel tevreden jaren toch een andere verzekering moest kiezen. Een verhoging van 35% is onwerkelijk
Beste Ton, Bedankt voor uw feedback. Ik begrijp dat een verhoging van 35% veel is. Bedankt dat u zo lang klant bij ons bent geweest. Fijne dag gewenst en excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Na jarenlang verzekerd te zijn bij Centraal Beheer via mijn werkgever (inclusief bijbehorende korting) krijg ik nu te horen, dat de korting vervalt, omdat ik met pensioen ben gegaan, en dus geen werkgever meer heb. Zo behandel je de vaste klanten toch niet? Ik ga nu op zoek naar een andere verzekeraar, die ruimhartiger denkt en handelt. Kost hen toch verzekerden, terwijl dit niet hoeft ..
Beste Klaas, Bedankt voor uw feedback. Ik vind het jammer om te horen dat u niet tevreden bent. Heeft uw vorige werkgever helemaal geen collectiviteitsvoordeel meer bij Centraal Beheer? Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
Te weinig mensen met kennis. Jullie hebben ze wel, maar je krijgt die moeilijk te spreken.
Verbeterpunten-ik kreeg toen ik 71jr werd, €100. verhoging van mijn auto- premie terwijl ik 30jr schadevrij rijd. Reden :ouwe ***len premie. -nu weer een advertentie voor nieuwe overlijdensverzekeringen waarom krijg ik als bestaande verzekeringsnemer geen aanbod? -Jullie kunnen nog veel leren van de ANWB. -een wat mindere arrogante houding. -misschien is het beter voor het bedrijf , dat er veel mensen opzeggen. Misschien worden jullie dan wakker.
Beste Jan Bloothoofd, Bedankt voor uw feedback. Ik vind het jammer om te horen dat u niet tevreden bent. Heeft u al een klacht bij ons ingediend? (https://www.centraalbeheer.nl/mijn-cb/Paginas/klachtenservice.aspx) Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
Altijd bereikbaar en behulpzaam
VerbeterpuntenGoed telefonisch bereikbaar blijven!!
Beste Rob, Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling en de feedback. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
In alle opzichten snel, klantvriendelijk en behulpzaam! Chapeau!
Beste Harry van de Kerkhof, Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling en de feedback. Het is altijd fijn om te lezen dat klanten tevreden zijn. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
Zeer goed bedrijf Deskundig personeel
Beste A.A. Nieuwenhuizen, Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling en de feedback. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Bij reisverzekeringen wordt heel veel geclaimd voor mobieltjes, fototoestellen e.d.. Kunnen deze niet beter worden uitgezonderd voor vergoeding. Voordeel voor Centraal Beheer, minder claims dus minder kosten en de premie kan waarschijnlijk voor de verzekerden dan ook naar beneden. Vriendelijke groeten
Beste meneer/mevrouw, Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling en de feedback. Fijn en vooral leuk dat u meedenkt. Tegenwoordig heeft iedereen een telefoon en fototoestel mee op vakantie. Mensen willen dit graag verzekeren. Helaas komt diefstal op vakantie wel eens voor. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
Snelle en goede hulp na inbraak. Prima behandeling bij aanpassing diverse polissen
VerbeterpuntenDoorgaan zo
Beste Jacob, Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling en de feedback. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
Ben altijd voortreffelijk geholpen (40 jaar lang!), door vriendelijke en hulpvaardige mensen, maar.....
VerbeterpuntenHelaas moet ik constateren dat CB de concurrentie v.w.b. de hoogte van de premie niet aan kan. Dat is dan ook de reden dat ik na 40 jaar, weliswaar met pijn in het hart, afscheid heb moeten nemen van deze verzekeraar.
Beste Dirk Everard, Bedankt voor uw feedback. Wij zijn geen prijsvechter in de markt. Het kan dus inderdaad dat een andere maatschappij een lagere premie heeft voor een bepaalde dekking. U bent altijd weer welkom als klant.. Ik wens u een prettige dag toe. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
Snelle en adequate afhandeling van vragen en aanvragen. En zeer gunstige premies. En dekkingen voor alle wagens!!
Beste Ben, Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling en de feedback. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Website aanpassen als het gaat over offerte aanvragen gecombineerde polissen boven en onder het bedrag van 6.667,- Nadat de offerte aangevraagd is een printexemplaar van de aanvraag voor de aanvrager beschikbaar hebben alvorens het verzonden wordt.Het betreft uitkering lijfrente.
Beste Anja, Bedankt voor uw feedback en beoordeling. Om welk product gaat dit? Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
Makelijk overzicht voor mij in het kort een dikke 10 super
Beste meneer/mevrouw, Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling en de feedback. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
Beste Dounya, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
bij de autoverzekering kan bij 'meldcode' in de toelichting niet alleen 'identificatienummer' maar ook 'chassisnummer' gevoegd worden. dit laatste staat nml zo ook op de aankoopnota vermeld. omdat mij dit niet helder was, moest ik hier nog over bellen en dat vind ik eigenlijk jammer in een digitaal proces.
Beste Siska, Hartelijk bedankt voor uw beoordeling en uw feedback. Een andere benaming voor het identificatienummer is het chassisnummer. Deze term wordt amper nog gebruikt. Ik snap dat dit voor verwarring kan zorgen. Ik ga uw melding intern doorsturen, zodat we de informatie kunnen verbeteren. Fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Beste Ralf, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Beloftes nakomen
Beste Ad, Bedankt voor uw feedback en beoordeling. U geeft als verbeterpunt 'beloftes nakomen' aan. Wilt u uitleggen wat u hiermee bedoelt? Zo kunnen wij onze dienstverlening verbeteren. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Onduidelijke info
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw feedback. U geeft aan dat u de informatie niet duidelijk genoeg vindt. Om welke informatie gaat het? Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
JULLIE ZIJN ECHTE TOPPER , DANK JE WEL HEREN.
VerbeterpuntenGEEN
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie beoordeling en leuke feedback. Prettige dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
direct en digitaal bereikbaar. duidelijke voorwaarden en goede service.
Beste James, Bedankt voor uw mooie beoordeling en fijne feedback. Prettige dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Beste Nils, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Beste A.J. de Jong, Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw beoordeling. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Laan van Malkenschoten 20
7300 HZ Apeldoorn