3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

makkelijk via internet

communicatie niet altijd vlekkeloos.

Pluspunten

Correct, kennis van de materie en vriendelijk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

correcte behandeling door medewerkers

telefonische bereikbaarheid vergt vaak lang wachten.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

ik heb alleen een glasverzekering bij u afgesloten a 2.08 per maand

een beter e-mail wat ik besteld heb

Pluspunten

Als gepensioneerd personeelslid weet ik niet beter dat alles gewoon heel goed is.

Pluspunten

goede bereikbaarheid,snelle afwikkeling van schades

Pluspunten

Hallo, Mijn man heeft kortgeleden een behoorlijke frontale botsing gehad, waardoor onze auto total-loss was. Gelukkig heeft mijn man het er lichamelijk redelijk van afgebracht. Wij hebben veel respect voor "centraal beheer "met het afwikkelen van de schade. Dit is ongeveer binnen 10 dagen afgedaan. Heel hartelijk dank daarvoor. Wij gaan binnenkort een andere auto kopen en gaan ons dan uiteraard weer verzekeren bij Centraal Beheer. Nogmaals hartelijk dank voor de snelle afwikkeling. Met vriendelijke groet, JAN en ELLY Karstens.

Pluspunten

Goed te bereiken per telefoon geen wachttijden

Geachte lezer, Wij hebben verschillende verzekeringen bij centraal beheer,maar waarom krijgen wij nog steeds twee afschrijvingen van mijn bankrekening . Dit moet toch anders kunnen en overzichtelijker,een afrekening per maand.

Pluspunten

Duidelijke polisvoorwaarden

Meer informatie over wanneer je kortingen kunt ontvangen

Pluspunten

Prima bedrijf : Correkt ,Klantvriendelijk

Premie korting voor nette rijders als beloning invoeren

Pluspunten

Snelle afwikkeling van gemelde schade.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Nu niet meer na jarenlange tevredenheid

Prijs reduceren naar vorig contract.Vorig jaar al extra voor ouderen {met veel ervaring En met weinig kilometers}.Nu weer 94,44 euro per jaar er bij mede door afschaffing personeelskorting Als ik van een andere verzekering voordeliger kan zal ik zeker overstappen.geld voor polis nr110878922 klant nr 2803665

Pluspunten

Niet de goedkoopste, maar wel een degelijke verzekering.

Tip: Ook de bestaande klanten laten profiteren van,aanbiedingen, zoals bijvoorbeeld de gratis deukjes laten herstellen bij een bedrijf in de beurt natuurlijk.

Pluspunten

snelle afhandeling

Pluspunten

Mag dan iets duurder zijn maar de service en voorlichting is uitstekend. Ondanks dat ik me bezwaard voelde om binnen een half jaar 3 x mijn kostbaarheden buitenshuisverzekering aan te spreken , werd ik de laatste keer net zo vriendelijk geholpen als de eerste keer. Goeie servive, niet gehaast altijd vriendelijk.

Pluspunten

Ben zeer tevreden ,wordt correct te woord gestaan moet soms wel eens lang wachten voor dat ik aan de beurt ben. Bij schade wordt er snel uitbetaald is wel prettig.

Soms moeilijk bereikbaar.

Pluspunten

Prettige contact momenten.

Inboedelverzekering graag op basis van nieuwwaarde!

Ik ben zelf beroepsbrandweerman en vindt het huidige reclame spotje van een feestje in een kazerne niet passen dit omdat het imago niet verbeterd. Er vinden in beroepskazernes geen feestje van deze omvang plaats en er zijn geen beroepsbrandweermannen met snorren of baarden dit in verband met de eigen persoonlijke bescherming.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Wisselend

Na vele jaren verzekerd te zijn bij de zelfde verzekering en de nieuwe polis komt is hij zonder uitleg met €15,00 per maand om hoog gegaan. Als je dan belt waarom kunnen zij het niet vertellen wat de rede daarvan is, en als je aangeeft naar een andere verzekering te gaan dan is het antwoord dat moet U dan maar doen. Na 23 jaar schade vrij te rijden is dat jammer want als je dan op internet gaat kijken dan komt steeds het oude bedrag weer naar boven.

Sneller reageren op e-mails. na 9 dagen nog geen enkele reactie

Pluspunten

Snelle reactie en afdoening bij schade. Afspraken en toezeggingen worden volledig nagekomen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

heb reeds vele jaren mijn verzekeringen bij Centraal beheer Achmea,geen klachten,maar ook zeer weinig claims,maar Uw huidige reclame is werkelijk afschuwelijk zeker het geluid is zo enorm dat ondergetekende steeds weer met een noodgang naar mijn afstands bediening moet rennen om het uit te zetten!!!!!!! Wat een ergernis!!!!!!

Het mag wat minder!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Laan van Malkenschoten 20

7300 HZ Apeldoorn