1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb jaren lang de autoverzekering bij centraal beheer gehad Maar ben over gestapt naar een andere verzekering om dat ik na 11 jaar schadevrij gereden te hebben gediscremizirt werd op mijn leeftijd en in plaats van minder steeds meer moest gaan betalen Ben geboren in1931 en rijdt van af 1959 van af die tijd had ik mijn auto verzekering bij centraal beheer ,nu niet meer !!!

Pluspunten

ik ben zeer te Vreden over het Contact met de Medewerkers.. en ze zijn altijd netjes aan de telefoon.en ze hebben ook alle tijd als je vragen hebt .en leggen alles duidelijk uit

voor mij is alles goed zoals het is.

Pluspunten

snel handelen , geen moeilijke oplossingen en meedenken

Ik ben al 40 jaar klant via mijn oud werkgever als ik af en toe lees dat een nw. klant 3 deuken uit zijn auto mag laten halen dan bekruipt mij wel eens de gedachte waarom is er nooit iets voor een trouwe klant zoals ik die altijd maandelijks betaald en oplettend is zodat er weinig geclaimd wordt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

wij worden snel en goed geholpen

Nu zeer slechte commercial kan veel beter Bij een nieuwe auto verzekering gratis deukjes uitdeuken Waarom niet bij lang verzekerden die alles bij u verzekerd hebben en ook sparen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijke voorwaarde van de polis

Een all risc verzekering tegen dag waarden ( zoals zo vele al hebben ) Ben nu nog steeds met een auto van 14 jaar all risc verzekert en betaal premie over de nieuw prijs toen de auto op de markt kwam

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Kontant en afhandeling

Premie voor verzekeringen te hoog, waardoor ik mij verder ga oriënteren op de markt

Pluspunten

prettige van dit bedrijf is dat er vriendelijke mensen aan de telefoon zitten en goed wordt geholpen en dat de verzekeringen netjes en goed worden afgehandeld. En dat je elk jaar gratis kleine deukjes er uit mag laten halen en zelfs nog koffie krijgt met een koek en hele gezellige uit deukers daar aan het werk zijn. super ga hier mee door.

de tip is ga zo door!! toppie!!

Pluspunten

Ik vind centaal beheer achmed be beste autoverzekering van Nl ik ben nu al 10 jaar bij achmed voor heen had ik alleen auto verzekering en vaak zijn schade en problemen op weg met auto en als ik ze bel ze staan gelijk klaar voor en heb besloten om al vezekringen te sluiten bij achmed ennnnnnnn.......ze zijn de goedkoopste van Nl

Verbeterpunten is als ik wil melden maken en ga ik bellen voor dat ik mdw krijg duurt iets langer maar niet altijd gr

Pluspunten

Blijf zo doorgaan.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Mij n hypotheek moest ik oversluiten kosten 3000 uero

Pluspunten

Goede verzekering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

wat mij niet lekker zit is het volgende, ben tussen de 35 en 40 jaar verzekerd 2013 een kleine schade met mijn ford k een nieuwe gekocht ford fiesta 2014 en weer een kleine schade door toedoen van een ander dader niet bekend, alris verzekerd en gelijk van trap 75 terug naar 60, premie omhoog voor 4 jaar dus uit eindelijk zelf de schade na 4jaar betaalt dat. zit mij niet lekker.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Auto en woonverzekering ok

Niet ok de aanvullende tuinverzekering, twee zaken die werden afgewezen schade motormaaier in tuin niet verzekerd uitsluitend het voorwerp waar tegen aangereden was maar indien men claimt volgt er de volgende keer een eigen risico van eur 50,00 de tweede claim betrof een partytent die door een plotselinge windvlaag werd omgeworpen schade op twee punten niet gedekt tw eigen risico eur. 250,00 en men had kunnen weten van deze windvlaag/storm dus niet gedekt!!!!!!tuinverzekering heeft dus geen enkele zin

Pluspunten

Goede informatie, vlotte afwikkeling. Daarbij ook nog tips

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik verving mijn auto ,dus de verzekering werd aangepast van W.A naar all risk en mijn schadevrije jaren gingen van 16 naar 14 jaren. Op mijn vraag waarom dit was werd er geantwoord dat dit niet anders kon door het computerprogramma. Het lijkt mij een verbetering als Centraal beheer een programma laat maken waar de schadevrije jaren gewoon doorgaan

Pluspunten

Zeer positieve steun bij braakschade aan onze voordeur op 16/6 Hierbij werd door een medewerker van Centraal Beheer zeer snel voor de tijdelijke oplossing van een nood ruit gezorgd .De verdere afhandeling werd door Centraal Beheer punctueel en snel afgehandeld. maar er was ook een duidelijke menselijke kant aan, zij vroegen regelmatig hoe het met ons ging, en dat maak je niet vaak mee! Wij zijn zeer tevreden met deze verzekeringmaatschappij.

Pluspunten

Goede en snelle afhandeling. Je wordt telefonisch goed geholpen. Deskundige mensen, prima service.

Pluspunten

Snel, accuraat en servicegericht. Goede afhandeling van schade.

Kan nog wel ietsje goedkoper.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

drie deukjes repareren bij schade wordt mede betaald door degene die schadevrij rijdt. Stoppen dus met deze onzin of premiereductie voor degene die schadevrij blijft. Het hele "tredenverhaal" kent een maximum. Vraag niet aan mij of ik Centraal Beheer aanbeveel aan anderen. Ik beveel nooit iets aan of het zou zo uitzonderlijk goed moeten zijn .dat dat uniek is.

Pluspunten

Indien wij Centraal Beheer nodig hebben zijn de medewerkers uiterst correct en ter zake kundig. Chapeau !

Als je een uitstekende organisatie hebt, dan is het probleem altijd: hoe blijf je op dat hoge niveau; geen probleem doorgaan op de ingeslagen weg.

Pluspunten

centraal beheer, heeft 1 voor mij goede premie en heeft vanaf het begin(heeeel lang geleden ) altijd rekening gehouden met mijn wensen en financiele situatie

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle afhandeling zaken

Alle verzekeringen in een pakket. Hoe meer verzekeringen hoe hogere korting. Net zoals bij andere maatschappijen.

Laan van Malkenschoten 20

7300 HZ Apeldoorn