3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

In tegenstelling tot andere verzekeraars is bij Centraal alle bezit altijd meeverzekerd. Je hoeft tenminste niet na zoveel jaar weer een verplichte waardelijst van bezittingen of dergelijke in te vullen zoals bij InterPolis (Rabobank). Hoewel ik nauwelijks nieuwe spullen heb is het invullen van zo'n lijst voor klanten een crime, en enkel voor verzekeraars weer handig om extra te kunnen verdienen bij mogelijk onderverzekerd zijn.

Stop met e-mails met inhoud over vakantie of auto. Ik heb helemaal geen auto en ga uit financieel oogpunt ook nooit op vakantie. Toch krijg ik steeds tips over de auto terwijl ik bij Centraal Beheer helemaal geen autoverzekering of dergelijk heb lopen. En Centraal Beheer wordt nooit goedkoper terwijl ik nog nooit schade geclaimd heb. Beloon uw goede klanten in plaats van ze te bestoken met onnuttige Spam mails.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Al vele jaren heb ik al mijn verzekeringen ondergebracht bij Centraal Beheer. Ik heb nu moeten constateren, dat mijn autoverzekering zonder enige voormelding van het ene jaar in het andere een premieverhoging heeft gekregen van maar liefst 31 %. De premie was ; 55,37 euro en bedraagt nu 72,53 euro per maand. Deze verhoging is niet te verteren en vooral omdat er geen verklaring voor wordt gegeven. Ik heb het helemaal gehad met Centraal Beheer. Ik vraag me af of deze verhoging iets te maken heeft met mijn leeftijd van 80 jaar, die bereikt is.

De tekst, die onder de positieve punten heb geschreven, behoort in deze kolom te staan.

Pluspunten

vlotte afhandeling en goede service

Pluspunten

Uitstekende voorlichting (zonder poespas) ontvangen over het herstel van en door mijzelf veroorzaakte schade. Correcte afdoening.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Op dit moment heb ik geen positief oordeel over Centraal Beheer.

Ik ben zeer boos op Centraalbeheer omdat zij niets doen met mijn aangifte van diefstal van mijn fiets. Zie mijn brief d.d. 9 juli 2015. Er moeten braaksporen zijn en daarvan heb ik,in mijn eerlijkheid, gezegd dat zij er niet zijn. De diefstal is gepleegd uit een afgesloten parkeerkeerkelder, mijn fiets stond op slot. Ik zal de directie van Centraalbeheer ervan op de hoogte stellen dat zij door dit beleid ****** in de hand werken.

Pluspunten

Tijdige informatie en vriendelijke goede beantwoording van telefonisch gestelde vragen. Ook de afhandeling van schade laat zeker niet te wensen over. Dus zeer tevreden.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

contact

prijs verzekeringen, veel te hoog

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goede Service

Geen premie verhogingen om de rente van spaarrders te kunnen vergoeden en zo aan de kapitaaleise te voldoen!! Consumenten zijn niet GEK!!!!

2 sterren: slechter dan verwacht

Ik heb drie auto's all risk in de verzekering bij CB. Alle drie met de maximale no claim korting. Ik rij met deze drie auto's op jaarbasis gezamenlijk niet meer dan 30.000 km. Totale jaarpremie ruim €1500 (incl no claim korting). Uit navraag blijkt dat CB geen premie obv kilometrage wil/kan heffen. Kortom of ik nu 300.000 of 30.000 km per jaar rij, maakt voor de premieheffing niet uit. Tip/verbeterpunt: doe daar wat aan!! Nb. Ik ga mijn auto's elders verzekeren.

Pluspunten

snelle reactie/afdoening

een beetje goedkoper!

Pluspunten

Helder en duidelijke op welke wijze hun producten worden aangeprezen, goede communicatie en afhandeling van zaken .

Pluspunten

duidelijk

Verzekerde bedragen voor de woonhuis / inboedelverzekering worden jaarlijks geindexeerd. Maar er wordt nergens gerapporteerd wat de nieuwe verzekerde bedragen zijn

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelheid bij calamiteit

nacontrole geleverd werk

Pluspunten

ter zake kundige telefonisten/telefonistes behulpzaam snel met besluitvorming en betaling correcte benadering van mij als klant

Pluspunten

- Snelle feedback - Ruime informatie - Goed bereikbaar

- Geef personen die heel weinig km per jaar rijden extra korting. Als je minder dan 5000km p/jaar rijdt dan betaal je evenveel als iemand die 100.000 per jaar rijdt, waarom? - Collectiviteit korting kan beter. -

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle afhandeling bij schade ,vervangende auto,gespecialiseerde schade bedrijven,goede en duidelijke hulp bij pech onderweg.

Premie verlagen bij aantal schadevrije jaren,heb zelf al jaren geen schade gereden maar blijf hangen op 70%,mag wel iets meer zijn en geen premie verhoging,laten die vele schade makers dat maar betalen

Pluspunten

klantvriendelijke afhandeling van vragen en ev. schade

zou het niet weten

Pluspunten

Ik heb geen enkele negatieve ervaring met uw bedrijf. Indien iets aan de orde is,word ik altijd correct behandeld

Pluspunten

Altijd vriendelijke, zeer behulpzame en kundige telefonische medewerkers. Alle schades worden stip en prompt geregeld en snel opgelost. En bij mij nooit gezeur over rekeningen die opgestuurd moeten worden (maar ik bewaar ze allemaal 5 jaar). Dit heb ik nog met geen enkel bedrijf in verzekeringen meegemaakt in de 62 jaar dat ik in Nederland woon.

Gewoon op deze uitstekende wijze doorgaan.

Pluspunten

Komen na wat ze beloven. Bellen terug als ze dat beloofd hebben Denken met je mee e geven je het advies wat voor jouw het beste is

Pluspunten

Klantvriendelijke en snelle service

Pluspunten

Vriendelijke bejegening en correcte afhandeling van schade de schade.

Wij hebben diverse verzekeringen bij Achmea. Hiervan worden de premies afzonderlijk automatisch afgeschreven. Is het mogelijk om van alle verzekeringen de premie gezamenlijk in een keer af te laten schrijven. Wellicht kan dit ook besparing op kosten opleveren, wellicht ook voor de klant? In afwachting van bericht, Met vriendelijke groet, Martin Been

Pluspunten

zijn zeer correct in de afhandeling van schade/vind het een zeer goede verzekeringsmaatschappij.

Pluspunten

Snelle antwoorden op vragen. De antwoorden zijn ook makkelijk op te zoeken in de voorwaarden.

Laan van Malkenschoten 20

7300 HZ Apeldoorn