Pluspunten
Nooit gezeur of gedoe en je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan.
VerbeterpuntenGaat Centraal Beheer ook beginnen met een apparaatje in de auto dat registreert of de bestuurder " netjes" rijdt en dan beloont wordt met een lagere premie? (Een collega verzekeraar kwam hier kortgeleden mee in het nieuws.)
Beste Cor, Hartelijk bedankt voor uw compliment en beoordeling. Wij hebben nog niet de plannen om dit te doen... Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Beste Jan Th, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Ik heb een in braak gehad, En ben met de afhandeling hier van niet helemaal tevreden. Heb gevraagd of ze mij terug zouden bellen maar is nog steeds niet gebeurd.
Beste meneer Roks, Wat vervelend om te horen dat er bij u is ingebroken en dat wij nog niet terug hebben gebeld. Ik heb uw melding intern doorgestuurd, wij nemen contact met u op. Met vriendelijke groet, Joanne Beekman Centraal Beheer Achmea
Pluspunten
Deskundige klantenservice, pro actief! Redelijke prijsstelling In geval van schade perfecte afwikkeling
VerbeterpuntenPrijsstelling in de gaten houden
Beste Wim, Bedankt voor uw mooie beoordeling en complimenten. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
Goed bereikbaar en duidelijke verzekering
Beste Shannon, Bedankt voor uw mooie beoordeling en complimenten. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
komt klantvriendelijk over.
Verbeterpuntenstoppen met carglas die 60 euro te veel verdient aan ruitreparatie. (reclame tv).Maakt dan de auto verzekering goedkoper
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw feedback. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
Ik ben wel tevreden over de verzekeringen,maar ik vind wel hoogte van de premie te duur t.o.v. andere verzekering-- maatschappijen Ook de verhoging van 9.7% naar 21 % vind ik te veel van het goede. ik betaal voor de auto bijna net zoveel als voor mijn woonverzekering. Als A.O.W er is dat een behoorlijk bedrag.
Verbeterpuntenverlaging van de premie
Pluspunten
goede service
Verbeterpuntenlaten verzekeringen die al meer dan 10 jaar bestaan door een wijziging in de collectiviteits korting worden deze door mij opgezegt uit principe. een domme actie die over enkele euro verschil gaan.
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw feedback. Ik vind het vervelend voor u dat u geen recht meer heeft op collectiviteitskorting. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
goede bereikbaarheid en klantgerichte communicatie
Verbeterpuntenbij het hebben van meerdere verzekeringspolissen mis ik de vorm van een verzekeringsbundel en een daaraan gekoppelde klantenkorting op de totale premie
Beste Jos, Bedankt voor uw complimenten. Wij hebben geen pakketkorting bij Centraal Beheer. Wij willen mensen namelijk niet 'dwingen' alle verzekeringen bij ons onder te brengen. Als u een pakket heeft, is het namelijk erg lastig om een andere verzekering bij een andere maatschappij onder te brengen. U ontvangt wel korting als u de woonverzekering en autoverzekering bij ons heeft. Het klopt dat de totale premie nog niet goed zichtbaar is in 'Mijn verzekeringsmap'. Dit willen we in de toekomst wel mogelijk maken. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Een actie zo als momenteel een deukje wegwerken voor nieuwe klanten, zou ook een leuke aanbieding zijn voor klanten die al jaren verzekerd zijn bij Centraal Beheer.
Pluspunten
Ik heb een beroep gedaan op de Achmea aansprakelijkheidsverzekering. De bewijzen van aankoop, en het beschadigde artikel liggen in een depot, vanwege tijdelijke opslag wegens verhuizing. Bewijs kon dus moeilijk worden getoond. Achmea toonde begrip voor de situatie, alle lof daarvoor.
Beste Herman, Hartelijk bedankt voor de positieve feedback en beoordeling. Zo hoort dat bij ons te gaan! Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers
Komen afspraken betreffende, aflopende verzekering niet na, Zouden Informatie sturen betreffende vervangende verzekering. Tot op heden naar 10 - 14 dagen, naar telefonisch contact nog steeds niets ontvangen.
Beste meneer Nijhuis, Wat vervelend dat u nog niets heeft onvangen. Ik heb uw melding intern doorgestuurd, wij nemen contact met u op. Met vriendelijke groet, Joanne Beekman
Pluspunten
Scherpe premie Goed contact
VerbeterpuntenNieuwwaardebepaling in inboedelverzekering van ing overnemen. (10 jaar lang nieuwwaarde). Daar ben ik wel bereidt voor om meer premie voor te betalen.
Hi Peter, Bedankt voor uw positieve feedback. Centraal Beheer betaalt ook lang nog de nieuwwaarde. We betalen pas de dagwaarde of reparatiekosten als de spullen minder dan 40% waard zijn van het bedrag dat u ervoor heeft betaald. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
Mooie website, en daar blijft het bij!
VerbeterpuntenDit bedrijf moet leren trouwe jarenlange klanten met wat meer respect te behandelen. Zo niet, zal dit hun klanten gaan kosten, te beginnen met mijn persoon. Bij eerstvolgende gelegenheid ben ik weg.
Beste Shianitza, Wat vervelend dat u zo'n nare ervaring heeft gehad met Centraal Beheer. Als u nog een specifieke klacht heeft kunt u dit altijd invullen: https://www.centraalbeheer.nl/klantenservice/Paginas/klachtenservice.aspx Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
Zeer correcte afhandeling van voorgelegde vragen. Een bedrijf om aan te bevelen.
Beste Cor, Hartelijk bedankt voor uw mooie complimenten. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
1 Snel en goed geholpen, na een schadegeval,ook al is dit gelukkig al heel lang geleden . 2 Vriendelijke mensen, en ook hier weer, je wordt direct en goed geholpen. 3 Goede prijs/kwaliteit verhouding, voor wat er geboden wordt !
VerbeterpuntenN.V.T.
Beste Jan, Hartelijk bedankt voor uw mooie complimenten. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
ik heb geen verbeterpunten,ik heb geen positieve punten over Centraal Beheer. Ik heb een zeer negatieve ervaring bij Centraal Beheer.20/25 jaar zonder problemen en dit jaar heeft de firma besloten ( onder het mom van een mooi boekwerk) mijn premie voor een oud autotje met 40/50 % te verhogen.Neem dit zeer hoog op Verder dan;dien maar een klacht in,gaan ze niet. Schandalig. Ga het aankaarten bij KIFID die de klacht gaat behandelen. Ga zeker weg bij CB. Heb al mijn verzekeringen daar lopen,ga ze,na uitspraak klacht,allemaal opzeggen en elders onderbrengen,maakt niet uit wat het kost. Stelletje witte borden criminelen,**********.Maar dit moet in de media. Onde rhet mom van een prachtig mooi boekwerk even de premie dik verhogen.Zij zijn nog niet van me af en heb het al aangekaart bij kassa en de consumentenbond. Wit u de exacte zaak weten,mail me maar
Beste meneer/ mevrouw Hoebink, Wat vervelend dat u zo'n negatieve ervaring met ons heeft. Ik heb uw melding intern doorgestuurd, mogelijk neemt mijn collega nog contact met u op. Met vriendelijke groet, Joanne Beekman Centraal Beheer Achmea
Pluspunten
Alle verzekeringen ondergebracht bij Centraal Beheer Achmea. Waar ik tot nu toe succesvol een beroep op heb kunnen doen: schade door bliksem en ruitschade aan mijn huis en hoofdzakelijk de rechtsbijstandverzekering.
Verbeterpuntentot nu toe geen.
Beste John, Bedankt voor uw feedback. Fijn dat u alle verzekeringen bij Centraal Beheer heeft ondergebracht. Heeft u trouwens een bouwkundige beveiliging in uw woning? Dan ontvangt u korting op de inboedelverzekering. https://www.centraalbeheer.nl/verzekeringen/woonverzekering/Paginas/inbraakpreventie.aspx Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
Klantvriendelijkheid
VerbeterpuntenPremie
Beste Ed, Hartelijk bedankt voor uw compliment en beoordeling. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
Komen afspraken na
VerbeterpuntenIk ben tenminste 50 jaar CBAer en nog steeds tevreden
Beste Joop, Bedankt dat u al 50 jaar klant bent bij ons. Ook bedankt voor uw feedback! Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
Goede maatschappij
VerbeterpuntenIk zou graag willen dat CB een inboedelverzekering gaat uitbrengen, waarbij schade wordt uitgekeerd op basis van NIEUWWAARDE van inboedels. Ik heb een inboedel van meer dan 20 jaar oud. Verzekering nu heeft geen zin meer: CB vergoedt toch niet meer dan de dagwaarde (die voor mij dus nihil is). Bij brand moeten we wel weer nieuw kopen. Verzekering tegen nieuwwaarde zou m.i. aan de wensen van veel consumenten tegemoet komen.
Beste F.B. Jansen, Bedankt voor uw compliment en suggestie. Bij Centraal Beheer wordt wel veel vergoed tegen de nieuwwaarde. Als uw inboedel 20 jaar oud is, dan is de waarde inderdaad al flink gedaald. Als u een inboedelverzekering heeft, dan wordt de dagwaarde waarschijnlijk uitgekeerd. Dit betekent wel dat u hetzelfde type inboedel kan kopen als dat u nu bezit. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers
Pluspunten
Goede telefonische bereikbaarheid en deskundig advies
VerbeterpuntenDenk eens na over een speciaal tarief voor klanten die minder dan 12000 km per jaar rijden.
Beste Louis, Bedankt voor uw feedback. Ook bedankt voor uw suggestie. Centraal Beheer heeft bewust gekozen om geen onderscheid te maken in het aantal kilometers. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
VerbeterpuntenNa 30 jaar klant collectief beëindigd door centraal beheer.
Beste Jordrie, Wat jammer dat uw zakelijke collectiviteitskorting er mee stopt. Heeft u toevallig een andere collectiviteitskorting die ik kan opvoeren? Of eventueel van uw partner? Als u de zorgverzekering bij Zilveren Kruis heeft kunt u ook korting ontvangen. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
Centraal Beheer is een excellente aanbieder van financiele en verzekeringsproducten. De diensten en produkten worden klantgericht aangeboden op internet. Het is een plezier om met de frontoffice (via diverse kanalen) te communiceren. Zeer klantgerichte en vriendelijke medewerkers.
VerbeterpuntenIndien ingelogd onder mijn CB en gebruik makend van een vraag via internet moeten alle bij CB bekend gegevens handmatig ingevuld worden. Indien gegevens bekend zijn zou je verwachten dat deze al ingevuld worden.
Beste Dre, Bedankt voor uw complimenten! Ik herken uw verbeterpunt. Dit is ook wat we in de toekomst zeker willen veranderen. Het is inderdaad erg onlogisch dat klantgegevens opnieuw worden gevraag. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Het belang van de klant vooropstellen en vandaar uit (mee)denken
Beste Gerard, Het belang van de klant staat bij ons Centraal. Ik vind het jammer dat u een andere ervaring heeft gehad. Als u specifiek een klacht wilt indienen kan dit via: https://www.centraalbeheer.nl/klantenservice/Paginas/klachtenservice.aspx Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Laan van Malkenschoten 20
7300 HZ Apeldoorn