Pluspunten
vriendelijke medewerkers
VerbeterpuntenEerste medewerker moest op elke vraag van mij een collega raadplegen voor een antwoord. Offerte werd niet volgens afspraak per email aan me gestuurd. Bel me Nu werkte ook niet. Collectief korting was wel op website zichtbaar, maar niet voor medewerker en zij kon dan ook geen offerte maken met de correcte prijs (door een beperking in het systeem). Volgens bonus malus zou er een verschil moeten zijn in 9 en 15 schadevrije jaren, maar dit was niet zo.
Beste Jan, Bedankt voor uw feedback. Sommige medewerkers zijn nog in opleiding en zullen nog wat meer moeten navragen. Ik snap dat dit best vervelend kan zijn, maar wij willen de klanten altijd voorzien van de juiste informatie. Wel vervelend dat de offerte niet per mail kon worden verstuurd. Dit zou in principe wel moeten kunnen. Om welke collectiviteitskorting gaat het? Dan kan ik kijken waarom ons systeem dit niet goed pakt. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groeten, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
Had ooit een keer schade; werd telefonisch perfect geholpen en er werd duidelijk uitgelegd hoe en wat te doen.
Beste Gerard, Bedankt voor uw feedback. Zo hoort de schadeafhandeling bij ons te gaan. Fijne dag vandaag. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
transparant bij vragen in contact, bereid om naar mij te luisteren zonder door mij ervaren commerciële druk, duidelijke overzichten.
Verbeterpuntenwellicht behoren op de klant afgestemde mail suggesties voor het verzekeringpakket in de toekomst tot de mogelijkheden ?
Beste Anthonie, Bedankt voor uw fijne feedback en suggesties. Ik zal het intern doorgeven. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
LS, BEVESTIGING ACCEPTATIE NIET BINNEN 1 WERKDAG HEDEN TELEFONISCH SLECHT BEREIKBAAR, AFGELOPEN ZATERDAG KON IK NIET WORDEN GEHOLPEN DAN HEEFT BEREIKBAARHEID GEEN ZIN Wijk bij Duurstede, 20/7/2015
Beste G.P. Kranenburg, Heeft u inmiddels al wel een bevestiging gekregen? Ik stuur uw melding intern door! Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
VerbeterpuntenBen erg te vreden, heb laats ook mijn familie voorgesteld om bij centraal beheer te komen
Beste Eyup, Bedankt voor uw positieve feedback. Wat fijn dat u ook Centraal Beheer heeft aanbevolen bij uw familie. Bedankt hiervoor. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers
Beste Koos, Bedankt voor uw positieve feedback. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers
Pluspunten
Fijn dat je veel online en zelf kunt regelen
VerbeterpuntenEen andere auto gekocht en dat kun je dan weer niet online regelen. Als je ingelogd bent moet zoiets toch mogelijk zijn lijkt mij. De volgende vraag; ik beveel dit bedrijf aan, ik beveel nooit iets aan, wat ik goed vind, kan een ander totaal niet interesseren, heb ik het gedaan. Dus een ikoontje erbij graag
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw compliment en suggestie. Wij delen uw verbeterpunt. Wij zijn met de mogelijkheid bezig om online verzekeringen te wijzigen. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
Bij schade inboedel en bij reisverzekering nette en vlotte afhandeling in het verleden.
VerbeterpuntenRecent: niet terug gebeld door medewerker betreft diverse vragen van mijn kant oversluiten van verzekering bij verhuizing. Ook niet naar hernieuwde mailing van mijn kant met die vraag. Nog veel erger: al jaren heb ik een doorlopende annuleringsverzekering wereld dekking. Nooit aanspraak op gemaakt. Onlangs gebeurd er vlak voor mij een zeer ernstig ongeval op de a4, waardoor ik na twee uur totaal vast te hebben gestaan, mijn vliegtuig naar Schiphol niet meer kon halen, terwijl ik op een kwartier rijden ervandaan woon. Totale overmacht dus. En centraal beheer geeft gewoon te kennen dat ze geen enkele van de door mij verloren vakantie (wat al erg genoeg is) te zullen vergoeden. Niet t vliegticket, niet hotelkosten. Zeer teleurstellend. Jarenlang klant.
Beste mevrouw Huurne, Hartelijk dank voor uw feedback. Vervelend dat u niet bent teruggebeld. Ik zal uw melding intern doorsturen, zodat wij alsnog contact met u opnemen. Met vriendelijke groet, Joanne Beekman Centraal Beheer Achmea
Beste Emre, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
centraal beheer is goed bezig, vriendelijk met klanten.
Verbeterpuntengeen idee
Beste Mohamed, Bedankt voor uw positieve feedback over Centraal Beheer. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
via internet alles snel ingevuld alles word goed uitgelegd en ik was binnen 10 minuten verzekerd voor een goede prijs
Beste Carlo, Bedankt voor uw positieve feedback! Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
Duidelijkheid op alle punten bij het afsluiten van een verzekering
Beste John, Bedankt voor uw beoordeling en uw compliment. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
Beste Joost, Bedankt voor het prachtige cijfer. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers
Pluspunten
het is een goed bedrijf en je word super geholpen maar de aps werken voor geen meter Samsung Calgary 3 en de app werkt dus niet sorry
Verbeterpuntende aps moeten beter werken ze doen het meestal niet heb ze dus weer verwijdert van de telefoon en de tablat
Beste Adriaan, Bedankt voor uw feedback. Ik zal uw melding intern doorsturen. Over welke app heeft u het precies? Met welke telefoon heeft u het gebruikt? Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
Snel en correcte werkwijze en duidelijke uitleg bij nieuwe en verlengde verzekeringen. Ontneemt de klant veel "elende" bij schade. Door snelle actie en goede en duidelijke adviezen.
VerbeterpuntenLopende verzekeringen worden wel eens vergeten als er voordeeltjes zijn. Opnieuw afsluiten van een verzekering was €50 goedkoper dan verlengen van dezelfde lopende verzekering.
Beste Alewijn, Bedankt voor deze fijne complimenten. Bedankt ook voor uw verbeterpunt. Ik zal deze melding intern even doorzetten. Ik snap dat dit heel erg vervelend is. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
Gemakkelijk en snel een goede verzekering afsluiten
Verbeterpuntenwachttijd telefonische bereikbaarheid
Beste Klaas, Bedankt voor uw feedback uw mooie beoordeling. U geeft een goed verbeterpunt aan. Wij zijn momenteel hard bezig om de wachttijd te verkorten. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
Snel en correct
Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw complimenten en voor deze prachtige beoordeling. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
Helder en Transparant. Dit bedrijf doet wat ze zegt, gebruikt duidelijk taal, zonder franje
VerbeterpuntenMisschien een beetje muggenziften
Beste Ger, Hartstikke bedankt voor uw mooie beoordeling. Ook bedankt voor de complimenten! Fijne dag gewenst. Met vriendelijk groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
Duidelijke info Financiële kennistoets vergt echt wel kennis van het product
VerbeterpuntenDe kennistoets is op het punt van het bereiken van de AOW-gerechtigde leeftijd niet actueel. Voor het juiste antwoord heb ik het op dit moment verkeerde antwoord moeten aanclicken. Het was even spannend om te zien dat het foute antwoord inderdaad het 'goede' was.
Beste Gerard, Bedankt dat u de moeite heeft genomen om feedback achter te laten. Ook bedankt voor de positieve beoordeling. Ik ga uw feedback over de AOW-gerechtigde leeftijd direct intern terugkoppelen. Ik wens u een prettige zonnige dag toe en alvast een prettig weekend. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
In geval van problemen word je snel en accuraat geholpen. tevens word bij tel. contact vriendelijk te woord gestaan.
Beste B. Siemonsma, Bedankt voor uw complimenten. Ook bedankt voor de mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
Zeer vriendelijke telefonische afhandeling van vragen. Heb eigenlijk niet veel gebruik hoeven maken van de verzekeringen die ik bij U heb lopen.
Beste Marei, Bedankt voor uw compliment en de beoordeling. Als u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. Fijne zonnige dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
Had verder geen klachten
VerbeterpuntenIk heb jaren lang de auto verzekering bij centraal beheer gehad maar ben helaas nu bij ee andere verzekeraar om dat ik door mijn leeftijd bij centraal beheer gedescriemenneerd word 84 jaar rijd 11 jaar schade vrij maar moest elk jaar meer betalen
Beste Gre Blinksma, Wat vervelend dat de premie verhoogd is wegens uw leeftijd. Als u een klacht wilt indienen, kunt u dat doen via deze pagina: https://www.centraalbeheer.nl/klantenservice/Paginas/klachtenservice.aspx. Ik hoop dat u met de overige producten van Centraal Beheer wel tevreden bent. Ik wens u een prettige zonnige dag toe. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
Snel, behulpzaam, goede website!
VerbeterpuntenSystemen om in the schrijven altijd in de lucht houden.
Beste Tim, Bedankt voor uw complimenten. Uw verbeterpunt klinkt ons bekend. Wij zijn met deze optimalisatie hard aan de slag! Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
Geen - en geen +
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw beoordeling. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Pluspunten
prima telefonisch bereikbaar. altijd vriendelijke medewerkers en snelle afhandeling van vragen of schadevergoedingen.
Verbeterpuntenvooral zo door blijven gaan.
Beste Kees de Waal, Hartelijk bedankt voor uw complimenten. We zullen zeker zo doorgaan en onze dienstverlening blijven optimaliseren. Fijne zonnige dag gewenst. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Centraal Beheer
Laan van Malkenschoten 20
7300 HZ Apeldoorn