3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vriendelijke medewerkers

Eerste medewerker moest op elke vraag van mij een collega raadplegen voor een antwoord. Offerte werd niet volgens afspraak per email aan me gestuurd. Bel me Nu werkte ook niet. Collectief korting was wel op website zichtbaar, maar niet voor medewerker en zij kon dan ook geen offerte maken met de correcte prijs (door een beperking in het systeem). Volgens bonus malus zou er een verschil moeten zijn in 9 en 15 schadevrije jaren, maar dit was niet zo.

Pluspunten

Had ooit een keer schade; werd telefonisch perfect geholpen en er werd duidelijk uitgelegd hoe en wat te doen.

Pluspunten

transparant bij vragen in contact, bereid om naar mij te luisteren zonder door mij ervaren commerciële druk, duidelijke overzichten.

wellicht behoren op de klant afgestemde mail suggesties voor het verzekeringpakket in de toekomst tot de mogelijkheden ?

2 sterren: slechter dan verwacht

LS, BEVESTIGING ACCEPTATIE NIET BINNEN 1 WERKDAG HEDEN TELEFONISCH SLECHT BEREIKBAAR, AFGELOPEN ZATERDAG KON IK NIET WORDEN GEHOLPEN DAN HEEFT BEREIKBAARHEID GEEN ZIN Wijk bij Duurstede, 20/7/2015

Pluspunten

Ben erg te vreden, heb laats ook mijn familie voorgesteld om bij centraal beheer te komen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijn dat je veel online en zelf kunt regelen

Een andere auto gekocht en dat kun je dan weer niet online regelen. Als je ingelogd bent moet zoiets toch mogelijk zijn lijkt mij. De volgende vraag; ik beveel dit bedrijf aan, ik beveel nooit iets aan, wat ik goed vind, kan een ander totaal niet interesseren, heb ik het gedaan. Dus een ikoontje erbij graag

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Bij schade inboedel en bij reisverzekering nette en vlotte afhandeling in het verleden.

Recent: niet terug gebeld door medewerker betreft diverse vragen van mijn kant oversluiten van verzekering bij verhuizing. Ook niet naar hernieuwde mailing van mijn kant met die vraag. Nog veel erger: al jaren heb ik een doorlopende annuleringsverzekering wereld dekking. Nooit aanspraak op gemaakt. Onlangs gebeurd er vlak voor mij een zeer ernstig ongeval op de a4, waardoor ik na twee uur totaal vast te hebben gestaan, mijn vliegtuig naar Schiphol niet meer kon halen, terwijl ik op een kwartier rijden ervandaan woon. Totale overmacht dus. En centraal beheer geeft gewoon te kennen dat ze geen enkele van de door mij verloren vakantie (wat al erg genoeg is) te zullen vergoeden. Niet t vliegticket, niet hotelkosten. Zeer teleurstellend. Jarenlang klant.

Pluspunten

centraal beheer is goed bezig, vriendelijk met klanten.

geen idee

Pluspunten

via internet alles snel ingevuld alles word goed uitgelegd en ik was binnen 10 minuten verzekerd voor een goede prijs

Pluspunten

Duidelijkheid op alle punten bij het afsluiten van een verzekering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

het is een goed bedrijf en je word super geholpen maar de aps werken voor geen meter Samsung Calgary 3 en de app werkt dus niet sorry

de aps moeten beter werken ze doen het meestal niet heb ze dus weer verwijdert van de telefoon en de tablat

Pluspunten

Snel en correcte werkwijze en duidelijke uitleg bij nieuwe en verlengde verzekeringen. Ontneemt de klant veel "elende" bij schade. Door snelle actie en goede en duidelijke adviezen.

Lopende verzekeringen worden wel eens vergeten als er voordeeltjes zijn. Opnieuw afsluiten van een verzekering was €50 goedkoper dan verlengen van dezelfde lopende verzekering.

Pluspunten

Gemakkelijk en snel een goede verzekering afsluiten

wachttijd telefonische bereikbaarheid

Pluspunten

Snel en correct

Pluspunten

Helder en Transparant. Dit bedrijf doet wat ze zegt, gebruikt duidelijk taal, zonder franje

Misschien een beetje muggenziften

Pluspunten

Duidelijke info Financiële kennistoets vergt echt wel kennis van het product

De kennistoets is op het punt van het bereiken van de AOW-gerechtigde leeftijd niet actueel. Voor het juiste antwoord heb ik het op dit moment verkeerde antwoord moeten aanclicken. Het was even spannend om te zien dat het foute antwoord inderdaad het 'goede' was.

Pluspunten

In geval van problemen word je snel en accuraat geholpen. tevens word bij tel. contact vriendelijk te woord gestaan.

Pluspunten

Zeer vriendelijke telefonische afhandeling van vragen. Heb eigenlijk niet veel gebruik hoeven maken van de verzekeringen die ik bij U heb lopen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Had verder geen klachten

Ik heb jaren lang de auto verzekering bij centraal beheer gehad maar ben helaas nu bij ee andere verzekeraar om dat ik door mijn leeftijd bij centraal beheer gedescriemenneerd word 84 jaar rijd 11 jaar schade vrij maar moest elk jaar meer betalen

Pluspunten

Snel, behulpzaam, goede website!

Systemen om in the schrijven altijd in de lucht houden.

Pluspunten

Geen - en geen +

Pluspunten

prima telefonisch bereikbaar. altijd vriendelijke medewerkers en snelle afhandeling van vragen of schadevergoedingen.

vooral zo door blijven gaan.

Laan van Malkenschoten 20

7300 HZ Apeldoorn