Pluspunten
zeer vriendelijk behulpzaam personeel. Hier wil ik een groot compliment aan geven.
VerbeterpuntenBij schade als in ons geval een telefoon , daar moet je niet 6/7 weken op geld hoeven te wachten. Zonder telefoon kan momenteel niemand meer, dus daar moet bij jullie wat spoed achter.
Beste Johan deLiège, Bedankt voor uw positieve feedback. Ik ga de melding intern doorzetten. Bedankt voor het doorgeven! Bij vragen kan u altijd contact met ons opnemen. Wij wensen u een prettige dag. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Medewerker Multichannel klantfeedback en optimalisatie Centraal Beheer Achmea
Pluspunten
goede hulp, en eerlijkheid , niets overdrijven
Beste Ans, Hartelijk bedankt voor uw positieve feedback. Wij wensen u een prettige dag toe. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Medewerker Multichannel klantfeedback en optimalisatie Centraal Beheer Achmea
Pluspunten
koorting goed te bereiken informatie via e-mail
Beste Jens, Bedankt voor het delen van uw goede ervaring. Wij zijn blij om dit te horen. Ook bedankt voor het mooie cijfer. Wij wensen u een fijne dag. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Medewerker Multichannel klantfeedback en optimalisatie Centraal Beheer Achmea
Pluspunten
Van het begin tot het eind van het gesprek deskundig te woord gestaan, echt prettig ! Direct daarna per e-mail het juiste product ontvangen, snel en correct.
VerbeterpuntenGeen
Beste Wil, Bedankt voor het delen van uw goede ervaring. Wij zijn blij om dit te horen. Ook bedankt voor het mooie cijfer. Wij wensen u een fijne dag. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Medewerker Multichannel klantfeedback en optimalisatie Centraal Beheer Achmea
Pluspunten
Makkelijk geregeld. Premie is zeer acceptabel.
Beste Harrie, Bedankt voor uw complimenten en het mooie cijfer. Wij zijn blij dit te horen. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Medewerker Multichannel klantfeedback en optimalisatie Centraal Beheer Achmea
Pluspunten
makkelijke communicatie, perfecte service
Beste John, Hartelijk dank voor uw compliment en het mooie cijfer. Fijn weekend alvast. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Medewerker Multichannel klantfeedback en optimalisatie Centraal Beheer Achmea
Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank voor dit mooie cijfer. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Medewerker Multichannel klantfeedback en optimalisatie Centraal Beheer Achmea
Beste Arjen, Bedankt voor dit mooie cijfer. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Medewerker Multichannel klantfeedback en optimalisatie Centraal Beheer Achmea
Beste Frank, Bedankt voor dit mooie cijfer. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Medewerker Multichannel klantfeedback en optimalisatie Centraal Beheer Achmea
Ik heb een aansprakelijkheids verzekering aangevraagd en weet niet of dit onder woonverzekering valt want ik merk dat jullie dat zo benoemen. Graag uitleg.
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw melding. De aansprakelijkheidsverzekering is inderdaad een onderdeel van de woonverzekering. Ik snap dat het voor verwarring kan zorgen. Ik hoop dat ik uw vraag heb beantwoord. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Medewerker Multichannel klantfeedback en optimalisatie Centraal Beheer Achmea
Beste meneer/mevrouw. Bedankt voor dit mooie cijfer. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Medewerker Multichannel klantfeedback en optimalisatie Centraal Beheer Achmea
Beste Arie, Bedankt voor dit mooie cijfer. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Medewerker Multichannel klantfeedback en optimalisatie Centraal Beheer Achmea
het is jammer wanneer je bij een offerte vraagt of je de gegevens door gemaild kunt krijgen dat dit niet gaat verder wordt ook niet gezegd om de offerte op te sturen
Beste Wil, Bedankt voor uw feedback. Waar wilt u een offerte van? Ik ga zorgen dat u alsnog een offerte krijgt. Ook ga ik kijken naar het probleem op onze website. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Medewerker Multichannel klantfeedback en optimalisatie Centraal Beheer Achmea
Pluspunten
10 punten
Verbeterpunteno verbeterpunten, bedrijf is goed!
Beste meneer/mevrouw Cedric, Bedankt voor dit mooie cijfer en voor het compliment. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Medewerker Multichannel klantfeedback en optimalisatie Centraal Beheer Achmea
Pluspunten
Mooie website
Verbeterpuntengeen
Beste Cees, Bedankt voor dit mooie cijfer en voor het compliment. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Medewerker Multichannel klantfeedback en optimalisatie Centraal Beheer Achmea
Pluspunten
Gemakkelijk, goede service
VerbeterpuntenBij afsluiten autoverzekering ook oude auto gelijk kunnen afmelden
Beste mevrouw/meneer, Bedankt voor uw feedback en uw compliment. Dankzij uw feedback kunnen wij onze dienstverlening verbeteren. U geeft een goed verbeterpunt aan. Momenteel zijn we bezig om zoiets mogelijk te maken. Ik zal deze melding gelijk nog even intern doorzetten. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Medewerker Multichannel klantfeedback en optimalisatie Centraal Beheer Achmea
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor dit mooie cijfer en voor het compliment. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Medewerker Multichannel klantfeedback en optimalisatie Centraal Beheer Achmea
Pluspunten
Waardeloze klantenservice, is er betaald storten ze het bedrag terug (te veel betaald) Krijg ik week later een brief verzekering beëindigd! Klantenservice ondermaats na uitleg probleem en B2B onwaardig. UPDATE: ze hebben een soort van social media persoon, die je wel probeert te helpen, maar ook vastloopt tegen regeltjes. Dan maar elders verzekeren wat een moeilijkdoenerij om een verzekering van 25 euro per maand.
VerbeterpuntenJe hebt niet het idee dat je met mensen te maken hebt maar met regeltjes, zelfs toen volledig bedrag al was betaald. Maar dat was in hun ogen paar dagen te laat kennelijk.
Beste N. Thomassen, Bedankt voor uw feedback. Ik heb het antwoord op uw klacht. Wegens het niet tijdig betalen en betalingsachterstanden hebben wij binnen Centraal Beheer besloten om uw polis te beëindigen. De te laat betaalde premie heeft u teruggestort gekregen. U heeft een betalingstoezegging gedaan, maar u bent dit helaas niet nagekomen. Daarnaast bent u nogmaals gebeld en heeft u meerdere aanmaningsbrieven gehad. Ik kan helaas niets meer voor u betekenen. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Medewerker Multichannel klantfeedback en optimalisatie Centraal Beheer Achmea
Pluspunten
Goede service, uitstekende bereikbaarheid
Pluspunten
Enorm hulpvaardige medewerkers
VerbeterpuntenMeer digitaal mogelijk maken
Pluspunten
Klantvriendelijk
VerbeterpuntenBetere bereikbaarheid
Pluspunten
- Duidelijke pensioenverzekeringen
VerbeterpuntenHang aan de electronische pensioenpolissen niet alleen een opbouwbedrag, maar ook een mutatiebestand van bedragen incl. omschrijving. Hiermee wordt de financiële onderbouwing een stuk transparanter.
Beste mevrouw/meneer, Bedankt voor uw feedback. Dankzij uw feedback kunnen wij onze (online)dienstverlening verbeteren. Ik zorg dat deze feedback op de juiste afdeling terecht komt. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Medewerker Multichannel klantfeedback en optimalisatie Centraal Beheer Achmea
Laan van Malkenschoten 20
7300 HZ Apeldoorn