Pluspunten
goede regelingen
Verbeterpuntenvreemd dat je al je gegevens moet invullen als je ingelogd bent. En dat ik nergens op de site kan vinden hoe ik een schade verder af kan werken.
Beste Ben, Dat is inderdaad erg vervelend. Wij zijn aan het proberen om dit probleem op te lossen. Bedankt voor uw feedback! Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Medewerker Multichannel klantfeedback en optimalisatie Centraal Beheer Achmea
Pluspunten
zeer klantvriendelijk en coulant ingeval van dchade
Verbeterpuntende verzekeringsgegevens zijn op de site onvoldoende vind ik. ik kan de verzekerde bedragen niet vinden. vraag ik daarom krijg ik deze wel op papier thuis gestuurd. jammer; extra kosten.n .
Beste Jan, Bedankt voor uw feedback. We zijn blij met uw compliment. Ik begrijp uw verbeterpunten. We hopen binnenkort met een verbeterd klantdomein te komen. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Medewerker Multichannel klantfeedback en optimalisatie Centraal Beheer Achmea
Pluspunten
Ik vind dit echt een top spaarbank.. stukken beter dan Rabobank!!
VerbeterpuntenEigenlijk niks op aan te merken alleen dat de beveiliging zo scherp mogelijk blijft.
Beste Kasper,Bedankt voor dit mooie cijfer en voor het compliment.Met vriendelijke groet,Charlotte Broekers Medewerker Multichannel klantfeedback en optimalisatie Centraal Beheer Achmea
ref: beleggingsrekening binnen spaarloonrekening Het verwerken van telefonische switch-orders laat te wensen over. (het per 31dec/'14 beëindigen van de computergestuurde beleggingslijn via 0800-1654 was géén goed idee !!)
Beste B.A. Koster,Wat vervelend dat u een nare ervaring heeft gehad. Kunnen wij misschien nog iets voor u betekenen? Bedankt voor uw feedback. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Medewerker Multichannel klantfeedback en optimalisatie Centraal Beheer Achmea
De website van CentraalBeheer werkt niet goed. Ik word steeds opnieuw onbedoeld uitgelogd zonder dat ik op UITLOGGEN klik. Ik klik bijv. op het submenu GELDZAKEN op mijn pagina, word ik uitgelogd. Of als ik op OVERBOEKEN klik, word ik ook ongevraagd uitgelogd. Ik moest mij steeds opnieuw inloggen om mijn geldzaken te kunnen regelen. Lastig, hoor.
Beste Truus,Bedankt voor uw feedback.Wat vervelend dat de website niet goed werkt. Werkt de website momenteel wel weer goed? Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Medewerker Multichannel klantfeedback en optimalisatie Centraal Beheer Achmea
Kan niet bij alle gegevens komen. Link van 2e pensioenpolis komt steeds bij 1ste uit. Ongevraagd en zonder enige communicatie zijn er omzettingen geweest. Al met al heel slecht.
Beste Eddy, Wat vervelend dat u zo'n slechte ervaring heeft gehad. Kunnen wij u helpen door contact op te nemen? Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Medewerker Multichannel klantfeedback en optimalisatie Centraal Beheer Achmea
Pluspunten
Toegankelijkheid en communicatie
VerbeterpuntenTe l;age rente op Internetspaarrekening - daarom afscheid genomen
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw feedback. We vinden het jammer dat u geen klant meer bent. U bent natuurlijk altijd weer welkom bij Centraal Beheer Achmea. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Medewerker Multichannel klantfeedback en optimalisatie Centraal Beheer Achmea
Pluspunten
Op eenvoudige manier kun je al je zaken bekijken. Komen afspraken uitstekend na
Beste Aalt, Bedankt voor dit mooie cijfer en voor het compliment. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Medewerker Multichannel klantfeedback en optimalisatie Centraal Beheer Achmea
Pluspunten
VerbeterpuntenVRESELIJK OM IN TE LOGGEN OP DIVERSE PUNTEN OM BIJ JE EIGEN GEGEVENS TE KOMEN. STOP DENK IK MET HEEL CENTRAAL BEHEER OMDAT HET BEHEER VAN DE WEBSITE WAARDELOOS IS.
Beste Wim, Wat vervelend dat u zo'n nare ervaring hebt met het inloggen. Lukt het inloggen momenteel nog steeds niet? Kunnen wij u ergens mee helpen? Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Medewerker Multichannel klantfeedback en optimalisatie Centraal Beheer Achmea
Pluspunten
Vriendelijk personeel , telefonisch zeer snel en makkelijk te bekijken , word zeer goed geïnformeerd tijdens het wijzigen van mijn verzekering van mijn auto en motor , nam alle tijd voor mij om de passende verzekering voor mij uit te rekenen niets was te veel gevraagd , heb 2 x een schade moeten melden 1 x verhaal baar buiten mijn schuld en 1 x parkeerschade toegebracht door een onbekende , ben toen alle bij de keren zeer vriendelijk en behulpzaam geholpen en alles werd voor mij geregeld nogmaals hartelijk dank hiervoor ga zo door echt top .
Beste A.W. van der Spek, Bedankt voor het mooie cijfer en de complimenten. Wij zijn erg blij om te horen dat u zo'n goede ervaring hebt. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Medewerker Multichannel klantfeedback en optimalisatie Centraal Beheer Achmea
Pluspunten
Tot op heden: adequate en goede reactie per e-mail.
VerbeterpuntenIk vind persoonlijk dat CB als 'gebruikersnaam' net als andere instellingen en bedrijven het e-mailadres aan zouden moeten/kunnen houden. Alweer een gebruikersnaam..... Zucht...
Beste Theo, Bedankt voor uw feedback. Ik zal uw verbeterpunt doorgeven. Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Medewerker Multichannel klantfeedback en optimalisatie Centraal Beheer Achmea
Bij de spaarrekening overboeken direct vermelden en niet verbergen achter direct ...
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw feedback. Ik zal uw verbeterpunt doorgeven. Kunnen wij verder nog iets voor u betekenen? Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Medewerker Multichannel klantfeedback en optimalisatie Centraal Beheer Achmea
Goedemorgen Als ik ben ingelogd en ik druk op verzekeringsmap wordt ik automatisch uit gelogd Ook als ik een pagina terug wil wordt ik uitgelogd Dat is best vervelend! Mvg. Peter van Rooijen
Beste Peter van Rooijen, Bedankt voor uw feedback. Ondervindt u dit probleem nog steeds? Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Medewerker Multichannel klantfeedback en optimalisatie Centraal Beheer Achmea
Pluspunten
de opzet is goed de afwerking ontbreekt
Verbeterpunteniedere keer als je contact opneemt krijg je iemand anders en moet je alles opnieuw uitleggen,ik ben nu een maand bezig en het is nog niet afgewerkt
Beste Harrie, Wat ontzettend vervelend om dit te horen. Is uw probleem inmiddels al opgelost? Kunnen wij u nog ergens mee helpen? Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Medewerker Multichannel klantfeedback en optimalisatie Centraal Beheer Achmea
waarom ga ik zonder te willen terug naar : u bent uitgelogd. dit is ZEER hinderlijk
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw feedback. Ondervindt u dit probleem nog steeds? Met vriendelijke groet, Charlotte Broekers Medewerker Multichannel klantfeedback en optimalisatie Centraal Beheer Achmea
Pluspunten
Slecht
VerbeterpuntenVerbetering website noodzakelijk. Ik wil al twee dagen € 80.000,00 naar de rente vast rekening overmaken, maar bij het klikken op "openen" komt een venster "uitgelogd". Ondertussen verstreijkt de tijd naar 1februari 2015.
Pluspunten
telefonisch geweldige service. met website nog weinig ervaring
Verbeterpuntennog geen
Pluspunten
altijd bereikbaar, professioneel, personeel met veel kennis van zaken.
Eerlijkheid
zorgvuldig gaan werken
Pluspunten
Dikke 10. Alles direct en snel te regelen. Duidelijke website. Ook telefonisch klantvriendelijk en deskundig te woord gestaan. Nieuwe rekening openen snel geregeld.
Pluspunten
Helder, vriendelijk, gedegen, vakbekwaam en snel geholpen. Site helpt je eigenlijk al het meest op weg. Telefonisch prettig, duidelijk, vriendelijk, meedenkend, geduldig en dus goed in-, samenvattend en handelend! Complimenten, oprecht!
VerbeterpuntenGa vooral zo door! :)
Pluspunten
geen
Verbeterpuntenklant juist informeren en zich niet verschuilen achter onvolledige informatie van anderen
Pluspunten
Snelle afhandeling goede verzekering! Goedkope premie!
Laan van Malkenschoten 20
7300 HZ Apeldoorn