2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

gioede intenties

de website functioneert niet. als ik inlog en op bijv Geldzaken klik, zegt de website: u bent uitgelogd, bedankt voor uw bezoek. zo zijn er meer voorbeelden

Pluspunten

bereikbaarheid, meedenkend, niet verkoopvolhardend bij een 'neen', snelheid afwikkeling schades, idem bij polismutaties

Pluspunten

Duidlijkheid, overzichtelijkheid

Weet niets

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

je klikt op een link en wordt er direct uitgegooid. Waardeloze site. Al tijden zo.

Pluspunten

Als een nieuwe klant van de Achmea heb ik inmiddels al mogen ervaren een heel prettige en uitvoerige informatie verstrekt door de medewerker van de Klantenservice. De aardige dame die mij te woord stond verdient een 10!

Die heb ik nog niet ontdekt.

Pluspunten

Duidelijke en deskundig advies Zijn optijd met afwikkeling schade naar de klant en garage toe De verzekeringsmap heb ik sinds kort en is goed overzichtelijk en mocht je vragen hebben staat men voor je klaar Ik weet het omdat ik al vanaf de jaren 80 klant ben

Pluspunten

overzichtelijk

oude verzekeringen die al lang zijn beëindigd uit het overzicht verwijderen. Misleid overzicht.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De site is duidelijk. Ik ben alleen mijn verzekeringen kwijt. Ik heb auto en woonverzekeringen. Alleen de auto staat vermeld.

Graag uitzoeken hoe dat zit en mij per mail beantwoorden?? Met dank

Pluspunten

Snelle afhandeling van schade

Zeer lange wachttijden bij telefonisch contact en geen juiste indicatie wordt er weergegeven van wachttijden .

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Nog niet geschikt voor smartfoon.

Pluspunten

duidelijke voorwaarden goede contacten via telefoon personeel uitstekend opgeleid personeel vriendelijk voor telefoon personeel; oplossing gericht en luistert goed

zou niet weten

Pluspunten

Altijd bereikbaar. Vriendelijk personeel en geen lange wachttijden. Eerlijk advies. Niet de goedkoopste maar (in mijn ogen) wel de beste. Tot nog toe nooit gedoe gehad. Heb alles via CB lopen. (behalve ziekte kosten)

Pluspunten

overzichtelijke website, gebruiksvriendelijk, duidelijke info

Pluspunten

Kan persoonlijk zaken snel afhandelen. Vriendelijke, duidelijke en snelle telefonische hulp bij afhandeling van schadezaken.

Ik kan niet direct inzien zien wat ik voor bepaalde verzekeringen betaal of hoe groot mijn lijfrenteuitkering eind dit jaar is. Ook kan ik niet zien of het juist is, zoals mij indertijd telefonisch bij het afsluiten van de ongevallen/inzittendenverzekering werd verzekerd, dat deze verzekering op al mijn motorrijtuigen van toepassing is.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

De maandelijkse premie die ik betaal is niet eens te vinden als ik inlog in "mijn verzekeringsmap". Dat is echt wel het allerminste waaraan een dergelijke site mag voldoen. Kortom rapportcijfer 0. Overigens verder nog raar dat ik verplicht ben om bij deze review minimaal 1 ster te geven aan de site. Ik vind deze site zo waardeloos dar deze ene ster wat mij betreft al te veel eer is.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Op de site mis ik na het inloggen bij het onderdeel geldzaken een totaaloverzicht. Bij meerdere deposito's is het lastig om te zien wat nu het totaal uitgezette (spaar)bedrag is. Kleine moeite, groot plezier! Fijn weekend.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede service van het personeel

De inlog site vindt ik niet duidelijk en om in te loggen duur altijd een eeuwigheid. Vindt ik niet fijn voor een bank.

Pluspunten

het is voor mij overzichtelijk!

zou niet weten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het is makkelijker om via e-mail te informeren.

Het is beter voor de klant via zijn verzekeringsmap om een vast rekening te openen voordat hij op zijn Plus Rekening Rente geld staat of overmaakt. Dat geeft hem een beter gevoel en zekerheid. Van zijn nieuwe vast Rekening Rente is er mogelijk om de naam van zijn kind te voegen als hij dat wil doen met voorwaarden dat de vertegenwoordiger de identiteit van zijn kind naar de Bank stuurt. De informatie van de medewerkers van de Bank moet er op elkaar gestemd zijn anders komt de klant in verwarring. Het komt bij mij een beetje vreemd dat de informatie via de telefoon en e-mail verschillend is.

Pluspunten

Vriendelijk contact. Snelle afhandeling. Veel beter dan mijn vorige verzekeraar

Bereikbaarheid.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

heel veel informatie te vinden over alles wat je maar zoekt

bijna geen persoonlijke gegevens in te zien na inloggen. Ik zie dat we een hypotheek hebben maar de eigenschappen en rentepercentage etc staat nergens dus heb ik niks aan inloggen en moet nog steeds in mijn papieren duiken van jullie TIP : veel uitgebreidere digitale mogelijkheden bijv extra geld storten saldo hypotheek zien etc

Laan van Malkenschoten 20

7300 HZ Apeldoorn