3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede en duidelijke uitleg

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Kan mijn klacht niet kwijt. verschillende premies voor dezelfde producten (bromfietsverzekering) en niemand kan er wat aan doen. geen uitleg geven. Krijg een medewerker aan de telefoon die aangeeft dat dit de moderne tijd is met computer aanvraag. en hier niets me kan dat er verschillen inzitten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

betrouwbaar, vertrouwd, makkelijke internet site

hogere rente op spaar- en deposito rekeningen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijk

Meer detailgegevens Short cuts navigatie Historische gegevens beleggingen, inclusief trends

Pluspunten

Betrouwbaar

Nvt

Pluspunten

Pluspunten

Snelle reacties en meedenken.

Pluspunten

Zeer makkelijk toegankelijke site. Bij vragen is er direct iemand beschikbaar en tot heden is deze hulp professioneel.

Soms duurt het lang als geld wordt overgeboekt. Mij is niet duidelijk wie hierin de storende partij is, CB of andere bank. Als laatste.......graag een hogere rente......

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijkheid

Pluspunten

Zeer hulpvaardig bij afsluiten polis of vragen. Redelijke prijs bij afsluiten polis(en). Goed bereikbaar tel. of e-mail i.v.m. vragen of hulp.

Nog niet gevonden.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Als je eenmaal je inloggegevens hebt ingevuld, zou het prettig en veilig zijn, als die na het uitloggen ook verdwijnen.

Pluspunten

Goede informatie, duidelijke website, vriendelijk en geduldig personeel aan de telefoon, goede afhandeling, goede bereikbaarheid

Minder reclame via de post

telefonische kontakt.

Pluspunten

Medewerkers zijn meteen bereid om je verder te helpen. Geven eerlijk toe dat zij een fout hebben gemaakt in de berekening en bereid om je te helpen. Eerlijkheid.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Hpge rente

ik kan niet meer via mijn browser geld overboeken. Ook op het moment dat ik naar de overschrtijvingen bekijk dan wordt ik uitgelogd. Dit is de tweede keer dat ik dit probleem heb. Ik dfenk nu erover om zo spoedig mogelijk al mijn spaarrekening al;s mede die van mijn vrouw te gaan verschijven naar een andere bank.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen positieve punten voor de spaarrekening

Sneller de rente op de spaarrekening zetten, moet toch mogelijk zijn om dit op de 1e van de maand te doen, zie lp bank, moneyou enz.

Pluspunten

Te omslachtig, maar wel overzichtelijk

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Werd altijd uitgelogd als ik een rentevast rekening wil openen. Erg vervelend. Geen foutmelding, alleen uitgelogd.

Pluspunten

Duidelijke offerte online en ook met telefonische hulp alles geregeld. Ga hier meer onderbrengen.

Zou het niet weten.

Pluspunten

Alles is makkelijk en snel te vinden.

Pluspunten

Klantvriendelijkheid! Prima antwoorden op evt. vragen.

In vergelijking met Knab en Zwitserleven te lage CB rentes!

Pluspunten

(Tegenwoordig) vriendelijkere mensen aan de telefoon, begripvol, meelevend en empatisch. Snelle uitkering bij schade. Heb er nagenoeg alle verzekeringen en polissen lopen

De rechtsbijstandsverzekering had ik ooit wel, nu niet meer omdat ik destijds onheus ben bejegend. Ik wil nog wel eens ooit terugkomen daar maar dan zal er eerst wat moeten veranderen in de benadering van de cliënten. Ik weet overigens niet of hier al wat in is veranderd. Blijf groeien en investeren in vriendelijk personeel aan de telefoon. Cliënten wachten op medeleven, begrip en een vriendelijk woord in plaats van twijfel als men schade heeft. Misschien iets meer duidelijkheid in de digitale verzekeringsmap. Niet alles staat ook echt verwoord waar ik mij voor verzekerd heb. Ik vind het niet echt verhelderend. Blijf ook concurreren met rentestanden op de bankrekening, deze scheelt niets meer met andere banken en een overstap is zo gemaakt. Blijf ook aandacht houden voor uw bestaande cliënten, zeker gen die al jarenlang bij CB zijn. Euroclix bv, jullie partner, bied gratis clix en een bedrag aan voor nieuwe klanten,..ik mis iets...geloof ik.

Pluspunten

Bij elk telefonisch contact word ik meer dan prettig geholpen en ervaar ik bij de medewerkers een grote dossierkennis, zowel wat betreft mijn polissen ( te verwachten) alsmede de mogelijkheden die mij open staan om te wijzigen.

Open deur: help iedereen zoals ik geholpen word.

Pluspunten

Het belangrijkste vind ik dat ik zeer serieus ben genomen tijdens de mailwisseling inzake mijn schadeclaim. Ik kan mij voorstellen dat een claim over een verloren sieraad een moeilijke afhandeling vraagt.

Laan van Malkenschoten 20

7300 HZ Apeldoorn