Echt ongelofelijk slechte en trage service
Echt ongelofelijk slechte en trage service. Er moest een ontslag hoofdelijkheid komen met een aanvullende lening. Staat volgens de eigen site 4 weken voor. Inmiddels ruim 9 weken bezig. De acceptant weet werkelijk niet waar ze mee bezig is. Snapt er niets van. Vraagt onnodig documenten op. Belt niet terug naar de financieel adviseur die eindeloos moet bellen om haar aan de lijn te krijgen. Zeggen eerst telefonisch toe dat er uiterlijk op een bepaalde datum een reactie komt omdat dat in het systeem staat. Bel ik na die datum terug omdat ik niets gehoord heb, zegt de persoon van de klantenservice dat er helemaal geen datum in het systeem staat!!!
De ene keer zijn de stukken compleet, dan toch weer niet. Inmiddels zelf al tientallen telefoontjes naar de klantenservice gedaan. Die zeggen ook dat ze niets kunnen doen en dat het via de adviseur loopt. Vele malen gezegd dat het spoed heeft omdat mijn ex al een huis heeft gekocht en een hyotheek moet gaan regelen, maar dan wel de overwaarde uitgekeerd moet hebben. Maar blijkt nergens uit dat ze sneller handelen. Klacht ingediend, gebeld door de klachtenfunctionaris net op een moment dat er weer schot in de zaak lijkt te komen. Drie dagen later zijn we er nog niet. Weer bellen met de klachtenfunctionaris. Weer niet bereikbaar. Het is echt ongelofelijk hoe slecht de service is. En je staat eindeloos in de wacht.
Vandaag mijn adviseur gesproken. Had bij Moneyyou vorige week hetzelfde verzoek ingediend en vandaag een week later al het aanbod. Renteaanbod in een dag. Bij Centraal Beheer duurde dat ook weken!!! Adviseur van mijn ex heeft dit ook nog nooit meegemaakt zei hij.