Vakkundig, precies, goed georganiseerd
Hoi Frans, Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Remco Webcare Centraal Beheer
Snel en vakkundig geholpen, 3 parkeerdeukjes onzichtbaar hersteld. Topwerk.
Goedemorgen, Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Remco Webcare Centraal Beheer
Gastvrij, deskundig en klantvriendelijk
wachttijd kort vakmanschap uitstekend Verzorging verwend. (Koffie en hapje)
Hoi Leo, Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Remco Webcare Centraal Beheer
Prima verzorgd, vanaf het binnen rijden tot het wegrijden na het uitdeuken. Goede ontvangst, was bang voor lange wachtrijen. Maar viel reuze mee, zo aan de beurt. Bij het wachten tot mijn auto klaar was, goede verzorging. Koffie met wat lekkers, eventueel stoel om te zitten en gezellige live muziek. Half uur was zo om. En bij het wegrijden nog een klein cadeautje van Centraal beheer, klasse.
Hoi Edwin, Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Remco Webcare Centraal Beheer
Oké, we moesten even wachten tot we aan de beurt waren maar de service was perfect. Wij zijn goed geholpen en zeer tevreden.
Hoi Astrid, Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Remco Webcare Centraal Beheer
Kon het goed vinden, Kreeg duidelijke uitleg. Werd tussentijds vermaakt. De kleine deukjes zijn weg
Hoi Margrit, Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Remco Webcare Centraal Beheer
Zeer goed georganiseerd, aangename ontvangst, deukjes prima verholpen
Hoi Andrea, Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Remco Webcare Centraal Beheer
Vriendelijk ontvangst, verschillende bands voor muziek, wat te eten en te drinken en ondertussen werden de drie deukjes uit mijn auto gehaald. Aan het einde nog een leuke goodiebag meegekregen.
Hoi Ron, Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Remco Webcare Centraal Beheer
Ik had geen voorstelling van deze dag . Achteraf kan ik u zeggen dat het mij zeer verrast heb. De organisatie ,de sfeer , het in de watten leggen . Niets op aan te merken .
Hoi Wim, Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Remco Webcare Centraal Beheer
Als je aankomt rijden, schrik je in eerste instantie van de enorme rij. Echter ging dit redelijk snel. Voor de inwendige mens werd goed gezorgd en de uitduikers deden hun werk prima. Leuke muziekbandjes vrolijkten de boel op. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar.
Hoi Freek, Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Remco Webcare Centraal Beheer
Mooie service voor de trotse autobezitter, die kleine schade heeft opgelopen.
prima geholpen, vakwerk! ook uitleg, verder uitstekende ca******, nette muzikale omlijsting; ook leuk voor kleintjes die meegekomen waren
Heb ik al de eerste dag laten weten
Hoi Joke, Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Remco Webcare Centraal Beheer
Even een paar deukjes uitdeuken....dat kwam mooi uit. We hadden nog wel een paar kleine beschadigingen tgv ouderjaarsvuurwerk in de straat. Nee we steken zelf geen vuurwerk af...maarja de schade was er wel. Opeens waren daar de kleine deukjes dagen...had ik nog niet eerder van gehoord. Het was geweldig, groots en de organisatie liep op rolletjes. Bij aankomst werd eenieder opgewacht door een heus Brassbandje...er bleken meer muziekanten te zijn. Blij in de rij, volgde er een appel, met het logo van Centraal Beheer. Maar er was meer....Gastvrijheid, gezelligheid en professionaliteit. De koffie en thee stonden klaar. met een overheerlijke appelflap of ander lekkers. Ik heb mijn ogen uitgekeken. Wat een vakmensen, bewondering voor de precisie en het geduld. Bij deze wil ik Serge in het zonnetje zetten. Serge was de schadehersteller die de deukjes als sneeuw voor de zon deed verdwijnen. Wat vond ik het jammer dat ik niet eerder aan een bos bloemen gedacht had, want eerlijk gezegd had Serge die meer dan verdiend. Grazie mille Centraal Beheer, voor deze buitengewone fijne actie!
Hoi Renate, Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Remco Webcare Centraal Beheer
Goed georganiseerd
Het ontvangst was hartelijk. ik ben goed geholpen door de medewerkers en heb precies gehad wat ik verwachte . mn deukjes zijn verholpen en de medewerker die mij hielp was gepassioneerd over zijn werk . Toppie
Ik vond het een geslaagde dag met een heel goed resultaat. Op naar de volgende keer!!
Hoi Hans, Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Remco Webcare Centraal Beheer
Ik ben goed geholpen. Het was alleen wel wat druk.
Hoi Eric, Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Remco Webcare Centraal Beheer
Goed georganiseerd. Top actie. Deskundig personeel. Lekker bakkie koffie met appelflap. Praatje door werknemers achmea. Super ervaring!
Hoi Anja, Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Remco Webcare Centraal Beheer
Medewerkers waren klantvriendelijk, behulpzaam, efficient.
Hoi Sonja, Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Remco Webcare Centraal Beheer
Zeer blij met deze actie van Cenraal Beheer. Binnen een half uur af zijn van een deukje die net te klein is om te laten repareren en te lelijk om te laten staan. Super blij dat ik nu vanaf ben en het heeft me een hoop moeite bespaart. Bedankt
Hoi Omar, Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Remco Webcare Centraal Beheer
Met een woord: zeer goed.
Goed georganiseerd. David Joustra super deuken hersteller. Door deze ervaring ben ik van plan om zelf een afspraak in te plannen bij David voor nog een klein deukje.
Hoi Selim, Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Remco Webcare Centraal Beheer
Vakkundig hersteld en goed georganiseerd evenement
Hoi Erwin, Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Remco Webcare Centraal Beheer
Laan van Malkenschoten 20
7300 HZ Apeldoorn