Top!!

Goed georganiseerd leuke sfeer en iedereen uiterst vriendelijk.

heel goed opgezet in 1 woord fantastisch! chapeau!

heb verbaasd gekeken hoe alles op rolletjes liep, tijd, op iedere hoek een Centraal Beheer agent, versnapering, gemoedelijkheid etc!

Na afloop hadden we het gevoel dat we een dagje uit waren geweest.

Aankomend rijden viel ons de zorgvuldige annwijzingen op. Tijdens het wachten een appelrje, In de hal gekomen werd het wachten opgeleukt met een muziekje. Benieuwd hoe het verder zou gaan kwamen er dames langs die uitleg gaven en we kregen een bon voor koffie met wat lekkers. Nog gauw even zoeken waar de deukjes zaten, werden we gerustgesteld dat ze wel gevonden zouden worden. De dame liep even mee rond de auto en zij vond ze erg vlot. Ze werden aasngestreept zodat ze strak snel behandeld konden worden. Voor we er erg in hadden waren we aan de beurt. Tijdens een bakje koffie met heerlijke appelflap ( onze keuze uit tal van lekkers) konden we de hal goed overzien. Lezen en daarmee leren over deukjes. Iedereen was in een goede bui. Wat waren er veel auto's met deukjes, ( of kwamen ze voor de gezelligheid) en al die uitdeukers continue aan het werk. Rijen auto's werden tegelijk geholpen. Het was een feest om te zien hoe vlot en gladjes alles verliep. Vol bewondering gekeken naar de deskundigheid van het uitdeuken. Nu konden we zien hoe het in zijn werk ging. Dit alles samen met de Muziek, koffie met lekkers, leuke gesprekken met medewerkers van Centraal Beheer maakten deze dag tot een dagje uit. Oh, ja, ik zou het bijna vergeten: fijn dat de deukjes eruit zijn gehaald. Bij afscheid als herinnering een gevuld tasje. Centraal Beheer: SUPER BEDANKT.

Prima service, goed georganiseerd

Prima service, goed georganiseerd

Top evenement!

Perfect georganiseerd en hele goede service.

Geweldig!

Toen Ik aan kwam rijden dacht Ik waar Ben Ik aan begonnen zo druk. Maar we werden in goeie banen geleid. Waar de gezelligheid begon Met leuke muziek en heerlijk appeltje. Binnen gekomen ging de muziek door! Zijn heel goed geholpen plus een drankje en heerlijke appelflap. Zonder deukjes naar buiten plus een tas met kadootjes van mijn krijgen Jullie een dikke 10👍👍👍

Zeer goede ervaring

Ik heb een heel fijn gevoel overgehouden, van de reparatie komt woorden te kort

Super georganiseerd.

Top vakmensen.

Prima opzet en prima opgezet!

Bij aankomst even wachten en vanaf het moment dat deuren open gingen was het een goed geoliede machine. Koffie corner en tegelijkertijd toch een blik op de werkzaamheden gaf een goed gevoel.... en allemaal gratis....heel prettige ervaring.

super actie zeer tevreden !!!

top actie vanuit centraal beheer

Goed geregeld en top service gehad.

Boven mijn verwachtingen. Hartelijk dank.

Helemaal top ! Super goed georganiseerd ! Ik ben helemaal gelukkig met de deukjes die eruit gehaald zijn . Helemaal goed dit

Goed geregeld, leuk evenement

Ondanks dat ik een uur te vroeg was en er rekening mee hield een uurtje aan de koffie te moeten kon ik meteen naar binnen en werd meteen geholpen. Even een snelle check en de mannen gingen aan de slag en werden er 3 in rap tempo uitgehaald. De koffie was op, een lekker appelflap en ik kon meteen weer door. Super geregeld en tot volgend jaar🙂

SUPERGOED

Bij aankomst geweldig ontvangen. Auto's in goede banen geleid, ontspannen naar het vak verwezen. HEEL GOED. Goed verzorgd met versnaperingen terwijl je wacht. Ja het was de moeite waard er naar toe te rijden. Top!!!

goed geregeld, leuk om te doen

goed geregeld, leuk om te doen

Super service, prima georganiseerd

Goede verwijzing, begeleiding van verkeersstroom en snel geholpen, onder het genot van een kopje koffie. Uitstekende organisatie!

Fantastisch geregeld mooi resultaat!

Goed geregeld! Ging soepel geen gedoe! Iets lekkers tijden het wachten! Echt top!

Dikke 10

Geweldig ontvangen en geholpen

Geweldig event!

Super goed initiatief, voor klanten en schadeherstelbedrijven. Echt geweldig georganiseerd en geholpen.

Goed voorbereid en georganiseerd. Chapeau !

Was prima. De bewegwijzering was uitstekend. Gele borden met pijlen. Veel personeel. Vriendelijk ook. Ontvangst met koffie en een saucijzenbroodje. Prima. En een Duitse uitdeuker voor mijn BMW. Dat verzin je niet......top ! Deze heer kwam uit Dortmund. Alles goed geregeld. Ben er blij mee. Centraal Beheer, bedankt ! 🏆👍

Ontzettend goed geregeld

Centraal Beheer heeft de Kleine Deukjes dagen goed geregeld. Het is erg druk dus je moet even wachten. Hier hebben jullie goed op ingespeeld door een aantal contactmomenten te hebben in de rij. Het vermaak d.m.v. een klein gezelschap dat muziek maakt is wat mij part daarvoor niet nodig. De deukjes worden snel en netjes gerepareerd, terwijl wij mochten genieten van een kopje koffie met wat lekkers, super!

Erg goed georganiseerd, gezellige sfeer en deskundige specialisten. Misschien voor het milieu een manier vinden de uitlaa5gassen te reduceren. Ook prettig voor de vele mensen in de hal

Geweldige ervaring

Veel deskundigen op één plek, gezellige sfeer. En drie irritante deukjes verdwenen!

verrassend als.event met dynamiek en top resultaat

was verrast door het ongedwongen karakter en geweldige sfeer werd zeer leuk geholpen door de schade hersteller en zeer tevreden over het resultaat

Gewoon klasse

Alles klopte van ontvangst tot en met de reparatie.

Laan van Malkenschoten 20

7300 HZ Apeldoorn