Super goed, verzorgd en prettig geregeld.

Ondanks de rij toch snel door om de deukjes te Laren repareren. Prettige ontvangst, aan alles gedacht inclusief advies wat te doen toen er hagelschade werd geconstateerd op de motorkap.

Goed georganiseerd en verrassend leuke middag

Verrassend was de ontvangst en de goede organisatie. Heel veel voertuigen welke aan de lopende band werden behandeld. Zeer professionele aanpak met een verbluffend resultaat. Zo goed als niets meer te zien van de deukjes. Iedereen was zeer vriendelijk en behulpzaam en bovendien nog leuke cadeautjes gehad.

Was erg gezellig en mijn deukje is nog wel ook

Ik ging heen zonder enkele verwachtingen maar vanaf het moment van binnen rijden gelijk naar het zin. Een appeltje voor het wachten en later een lekker bakie en een broodje. Uitdeuken ging snel en ziet er weer top uit.

Goed en snel geholpen!

Aankomst werd duidelijk aangegeven met wegwijzers en ballonnen. Gezellig ontvangst met een brassband. Snel en vakkundig geholpen en tijdens het wachten werd ik getrakteerd met een consumptiebon voor koffie met iets lekkers en na afloop een tasje met wat kleine kado's en info gehad. Top georganiseerd Centraal Beheer!

Geweldig!

De kleine deukjesdag was geweldig!! Zeer goed georganiseerd, heel erg klantvriendelijk en erg effectief!

Een fantastische belevenis

Het was ontzettend goed georganiseerd met veel leuke, enthousiaste medewerkers, de versnaperingen en vooral de muziek! Echt TE leuk. Ook ons deukje is er prachtig uitgehaald door een zeer kundige medewerker. Wij, mijn vrouw en ik, vonden het een zeer geslaagde ochtend en hopen dat jullie dit nog eens willen herhalen. Onze complimenten!!

Gezellig deukvrij naar huis

Het is een gezellig uitje om de deukjesdag te bezoeken en na koffie met taart deukvrij weer naat huis. Volgend jaar weer!!

echt TOP !

Voor ons de eerste keer, maar wat een geweldige organisatie van de dag, nog nooit eerder meegemaakt. Vaak zijn die kleine deukjes een doorn in het oog van de berijder.

Fantastische service

Ik heb al gereageerd, in een woord super.

Perfecte ervaring voor mijn auto en voor mij!

Binnen 35 minuten van in de rij naar professioneel geholpen ( 2 deukjes aan beide zijden voorkant auto ). Een perfecte ervaring met een kopje koffie en saucijzenbroodje erbij. Dank jullie wel! Fam. Bakker

geweldig

Ik heb mijn ervaring al gedeeld en ik vond het groots. In een woord. De ontvangst was goed. De behandeling ook fantastisch en voor wat mij betreft een zogenaamde thuis wedstrijd. Een geslaagde dag.

Blij mee en mijn auto ook.

Vrijdagochtend bij de eerste lichting, vlot en gezellig. Met een bakkie en een snack was het een welbestede ochtend. Dank u wel.

Leuk evenement

Prima georganiseerd en mooie campagne van Centraal Beheer.

Geweldige actie.

Van begin tot eind één succes. Leuke optredens van hoog niveau. Ook de inwendige mens werd verwend. Ik reed weer buiten voordat ik er erg in had. Maar dan wel zonder deukjes. Weer een upgrade van de wagen. Kortom een top-actie. Met vriendelijke groet, Henri de Vries

Alles prima geregeld

Het deukje is prima gerepareerd ! ! Tevens een goede ontvangst door de gastvrouwen. Nog iets te drinken gekregen met wat lekkers erbij. Leuke omlijsting door diverse muziekgezelschappen. Super !

super

uitstekend geregeld,personeel zeer klant vriendelijk,deukje snel en vakkundig gerepareerd

Goede service en goed geregeld.

Top geregeld, deukje weg en gezellige sfeer !

Er zat een klein deukje in mijn auto, waarschijnlijk van een boodschappen wagentje. Het was echt zo'n rotputje wat je altijd ziet als je naar de auto loopt. Binnen een kwartier was het deukje gerepareerd terwijl wij koffie met wat lekkers kregen. Super !

Prima geregeld, deukjes verdwenen als sneeuw voor de zon. Niets meer van te zien.

Goed georganiseerd en leuk event. snel en vakkundige reparatie en koffie met iets lekkers tijdens het wachten.

Echt fantastisch geregeld, dikke pluim👍👍👍

Eerst dacht ik, wat een auto’s, hoe lang gaat dit duren, maar toen ging de hal open en konden er allemaal tegelijk in, en werden allemaal tegelijk geholpen, fantastisch, heerlijk bakkie met iets erbij was ook grandioos👍👍👍

Goed verzorgd

De dag was goed verzorgd en georganiseerd op het gebied van de logistiek en de aanwezige professionals.

Top geregeld!

Toen ik aankwam dacht ik oh jee dat wordt een latertje..maar het ging zo snel. Alles top geregeld, helaas is er maar 1 deukje uitgehaald. De andere 2 zaten op een moeilijke plek en de monteur durfde het niet aan

fantastisch leuke aktie!!!

We werden heel leuk ontvangen verbaast dat het zo groots opgezet was, het deukje is er heel mooi uitgehaald,kortom het was een waar feestje

vakkundige herstellers eneen geweldige ervaring

Een prachtige ervaring ! vakkundig opgelost en een ware happening en een geweldige sfeer.

Echt super dat Centraal Beheer dit mogelijk maakt.

Ondanks de vele bezoekers werd ik vlot geholpen. Voordat ik het wist was het deukje in de motorkap van mijn auto verholpen. Ondertussen genoten van de sfeer (muziek, etc), de koffie en het saussijzenbroodje.

Laan van Malkenschoten 20

7300 HZ Apeldoorn