super goede service, snel afgehandeld.

het was ver boven verwachting. alles was perfect geregeld en zag er verzorgd uit. een pluim voor de organisatie.

G E W E L D I G

Zeer goed geregeld, betrokken en vriendelijke uitdeuker (vond zelfs een deukje die we niet hadden gezien) iedereen was vrolijk, professionele houding van alle medewerkers. Echt top. Dank zij jullie zijn er twee deukjes uit de auto gehaald. Met een appelflap voor onderweg gingen we zeer voldaan weer naar huis.

Prima geregeld alles en het ging snel

Fantastische service!!!

Mijn 2 dochtertjes en ik hebben ons goed vermaakt en zijn fantastisch geholpen door het centraal beheer personeel. De deukjes zijn ook vakkundig verdwenen, al met al een top

zeer goed georganiseerd en vakkundig geholpen

aankomst vrijdagochtend liep prima. ik was verbaasd over het grote aantal medewerkers dat ons hielp in goede banen te rijden, op te vrolijken met muziek, ons koffie en appelflappen gaf en alle informatie verstrekte waar ik om vroeg. het doorrijden ging snel en dus was ik snel aan de beurt. ik zou geen minpunt kunnen noemen, anders dan dat ik mij afvroeg of er niet wat èrg veel ondersteuning vanuit CB was.

Onder muziekale begeleiding en appelflap, een zeer goede service

Buiten de professionele mensen die het uitdeuken waarschijnlijk in hun DNA hebben zitten, was het bovenal een gezellige en "leuke" aangelegenheid. Bedankt!

Prima initiatief. Goede service

Het was een inspirerende belevenis. Met hulp van verkeersregelaars en aardige gastvrouwen / heren werd je vlot naar een hulp plek gedirigeerd. Daar stond een gastheer klaar en werd de monteur ingeschakeld. In de koffie corner werd goede koffie met iets lekkers geschonken. Allemaal service met een vrolijke (muziek) noot.

top service om door een ringetje te halen

super service top geregeld snel en vakkundig. misschien een suggestie voor mensen die de afstand te ver vinden om via de schadeservice en AAS / schadenet een reductie/korting te geven om zo nog meer tevreden klanten te krijgen.

Geweldig goed!

Super leuk! Goed georganiseerd en heel origineel als schade verzekeraar! Hopelijk niet meer van de partij als het om deukjes gaat. Verder alleen maar lof!

vriendelijk personeel en goede service! goede voorzieningen!

Een goed georganiseerd evenement! informatief ook! geen tegenvallers!

zeer goede service medewerkers heel erg vriendelijk deukjes goed gelukt als nieuw

gelukt als nieuw

Een goed georganiseerd evenement met vakkundige schadeherstellers.

De medewerkers van Centraal Beheer hadden er duidelijk schik in.

goede service

Goed georganiseerd, gezellig, vrolijke mensen. Deukjes werden met zorg (en vakkundig) eruit gehaald Al met al een zeer geslaagde uitvoering.

Enorm fijn initiatief. Er in houden!

Vlotte doorstroming. Bijna een leuk uitje. Dank voor de organisatie.

In een woord GEWELDIG, echt heel goed georganiseerd, super leuk en gezellig echt TOP

Positieve ervaring

Alles tot in de puntjes geregeld

Uitstekende service

Vorig jaar ook meegedaan met de kleine deukjes dagen (andere auto) en ook dit jaar weer met veel plezier naar de IJsselhallen gereden. Vakkundig werden er drie deukjes uit de auto gehaald. Zeer tevreden! Auto weer schadevrij.

leuke dag

Leuk om het een keer mee te hebben gemaakt. Goed georganiseerd en groots opgezet met vriendelijke mensen. Tevreden over de vakmensen die daar de deukjes er uit haalden. Al met al een leuke en goed op gezette happening.

Goed bevallen deuk vrij de Ijsselhal weer uit.

Goede organisatie en perfect geholpen

Het spijt me maar ik kan het niet lezen

dit kan ik ook niet lezen

Goed geregeld. Na even wachten zijn de deukjes tot tevredenheid verwijderd.

Perfect georganiseerd.

Perfect.

Het was heel goed voor elkaar en gezellig

De meneer die ons heeft geholpen is een vak man.

prima geregeld

Prima geregeld, deukjes verdwenen