goede en klantvriendelijke organisatie met een prima eindresultaat

betreft kleine deukjesdagen in Zwolle. Goed georganiseerd met veel aandacht voor de klant. Ik had zeker niet het gevoel een nummer te zijn. En de auto is weer helemaal strak gemaakt. Kortom ik ben dik tevreden met deze extra service van Centraal Beheer en het was de rit van Boxmeer naar Zwolle dubbel en dwars waard.

Super goed geregeld...

Dit is de 3de keer dat ik ben geweest...en elke keer is het super goed geregeld.. alles loopt soepel en snel..ook al kom je in een rij te staan...je staat even.. en voordat je het weet ben je binnen....de sfeer is fijn....de auto zonder deukjes ..en wij lekker een bak koffie met een broodje...alleen maar goeds..

zie hieronder.

Vriendelijke ontvangst, 4 deukjes gerepareerd, had ik zelf niet gezien. Goed werk verricht.

Perfect en vriendelijke mensen

Geweldig, pluspunt voor CB. Volgens mij zijn ze de enige die deze service biedt.

Top geregeld en erg gezellig

Zeer hoed

Zie onderstaande

Vriedelijk ontvangen heel aardige mensen en zeer tevreden over resultaat deukje verwijderd. Heel goede reclame

Professioneel en zeer cliënt vriendelijk

Ik vond het een woord geweldig. Goede ontvangst, ondanks het feit dat ik wat te laat was door files. Voordat ik mijn koffie met wat lekkers op had waren de twee deukjes verdwenen. Nogmaals een geweldige actie!

Heel goed georganiseerd. Vriendelijke mensen. Gekwalificeerde carrosseriewerkers

Een mooie en goede actie van C.B. Zelfs nog een consumptie erbij. Er waren nogal wat auto-eigenaren, maar gewacht hebben we niet lang. alles ging geordend. Alleen maar lof voor deze dag. Bedankt hiervoor.

kleine deukjes dagen zwolle 18 mei 2019 reactie

was een fijne binnenkomst en goede uitleg waar ze de deukjes rond de auto gingen repareren in overleg met de klant en zelfs gratis koffie en wat lekkers en gratis mooi gerepareerd nou mooier kon het niet he?

Zie onderstaand bericht

Goed en bijzonder prettig georganiseerd vriendelijke en attente medewerkers voor herhaling vatbaar M.vr.gr. A.J. Zoer

Uitde(u)kunst

Perfect georganiseerd

Zeer goed georganiseerd, snel geholpen, de deukjes zijn er prachtig uitgehaald. we zijn zeer tevreden.

Vriendelijk, royaal, geoliede organisatie en vakmanschap; top dus!

Vriendelijk, royaal, geoliede organisatie en vakmanschap; top dus!

Voor mij was het heel speciaal, omdat ik de auto van mijn vader heb overgenomen nadat hij 2 april is overleden en ik hem graag mooi wil maken en houden. Mvg Mark

Uitmuntend

Er is zo een leuk evenement van gemaakt! Vriendelijke vaklui en leuke bediening voor een snack en wat te drinken. Zonder dat ik het door had waren er 2 uur voorbij. Echte aanrader en zeer aantrekkelijk gedaan!

Goed geregeld

Top service, perfect geregeld en zelfs een hapje en een drankje!

Goede organisatie, uitstekende verzorging!

Prima.

Goed georganiseerd

Zeer goed bevallen, aller erg goed geregeld.

goede service, vriendelijk onthaal!

Het was weer super geregeld!!!

Topactie van Centraal Beheer

Echt een toppertje deze actie van jullie en naruurlijk een grote dank aan de uitdeukers ze zijn geweldig en supervriendelijk, een 10+

Pluspunten

Snel antwoord op je vragen

Schade expert geeft niet de juiste informatie

Pluspunten

Uitstekend georganiseerd met fantastisch resultaat!

Ga zo door.

Laan van Malkenschoten 20