Goed en bijzonder prettig georganiseerd vriendelijke en attente medewerkers voor herhaling vatbaar M.vr.gr. A.J. Zoer
Goedemorgen. Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Remco
Perfect georganiseerd
Goedemorgen Roy, Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Remco
Zeer goed georganiseerd, snel geholpen, de deukjes zijn er prachtig uitgehaald. we zijn zeer tevreden.
Hoi Jan, Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Remco
Vriendelijk, royaal, geoliede organisatie en vakmanschap; top dus!
Goedemorgen Fred, Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Remco
Voor mij was het heel speciaal, omdat ik de auto van mijn vader heb overgenomen nadat hij 2 april is overleden en ik hem graag mooi wil maken en houden. Mvg Mark
Goedemorgen Mark, Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. Ik kan me voorstellen dat deze auto voor jou extra bijzonder is. Fijn dat wij je hebben kunnen helpen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Sterkte de komende tijd. En veel plezier met je auto! Vriendelijke groet, Remco
Er is zo een leuk evenement van gemaakt! Vriendelijke vaklui en leuke bediening voor een snack en wat te drinken. Zonder dat ik het door had waren er 2 uur voorbij. Echte aanrader en zeer aantrekkelijk gedaan!
Goedemorgen Bram, Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Remco
Goed geregeld
Hoi Gertjan, Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Remco
Top service, perfect geregeld en zelfs een hapje en een drankje!
Goedemorgen Niels, Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Remco
Prima.
Hoi Ab, Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Remco
Zeer goed bevallen, aller erg goed geregeld.
Goedemorgen Tineke, Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Remco
Het was weer super geregeld!!!
Hoi Alexander, Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Remco
Echt een toppertje deze actie van jullie en naruurlijk een grote dank aan de uitdeukers ze zijn geweldig en supervriendelijk, een 10+
Goedemorgen Peter, Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Remco
Goedemorgen! Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Remco
Pluspunten
Snel antwoord op je vragen
VerbeterpuntenSchade expert geeft niet de juiste informatie
Hoi Peter, Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Remco
Pluspunten
Uitstekend georganiseerd met fantastisch resultaat!
VerbeterpuntenGa zo door.
De telefonische doorkiescentrale skippen
Goedemorgen Edwin, Bedankt voor je beoordeling. We hadden gehoopt dat de Kleine Deukjes Dagen ook voor jou een goede ervaring zou zijn. Zijn er zaken die niet goed zijn gegaan? Als ik je ergens mee kan helpen hoor ik het graag. Je kunt me altijd een e-mail sturen met je persoonsgegevens en je verhaal. Je e-mail mag naar [email protected]. Vriendelijke groet, Remco
Pluspunten
Ik vond het weer een gezellige boel in Zwolle en m'n deukje is weg
Hoi Adriaan, Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Remco
Pluspunten
Zeer goede service van Centraal Beheer, ben goed geholpen en van een paar irritante deukjes af. Bedankt!
Goedemiddag! Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Remco
Pluspunten
had deukjes.offerte laten maken bij schade herstel bedrijf. De ze kwam op een bedrag tussen de 300 en 500 euro. Bij de deukjes dag gratis verholpen, helemaal blij
Verbeterpuntengeen
Hoi Tom, Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Remco
Pluspunten
leuke ontvangst was gezellig muziek er bij consumtie bon was goed voor elkaar ze kunnen niet alle deuken er uit halen maar ze doen hun best
Verbeterpuntenik zou zo niet weten
Goedemiddag Gerard, Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Remco
Pluspunten
Goede voorlichting. Goede begeleiding. Prima sfeer. Adequate begeleiding in de IJsselhallen.
Hoi Andé, Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Remco
Goedemiddag. Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Remco
Pluspunten
Gewoon weg geweldig
Hoi Frank, Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Remco
Laan van Malkenschoten 20
7300 HZ Apeldoorn