Pluspunten
Het was geweldig georganiseerd! Zeer vriendelijke vakbekwame mensen op alle onderdelen van begin tot eind.
Goedemiddag Ans, Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Thijs
Goedemiddag David, Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Thijs
Pluspunten
Deze service als zeer positief ervaren. Keurige ontvangst, zeer bekwame schadeherstellers, leuk live entertainment en consumptiebon voor drinken en lekkere versnapering. Deukjes bekwaam en netjes zorgvuldig hersteld.
Goedemiddag André, Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Thijs
Pluspunten
Nooit problemen
VerbeterpuntenWas super, geen tips, je moet ook een keer tevreden zijn.
Goedemiddag Klaas, Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Thijs
Pluspunten
Geweldig concept die kleinedeukjesdagen. Win-win voor klant en Centraal Beheer. Bovendien en dat maakt het minstens zo aantrekkelijk is de feestelijke sfeer. Was er nog nooit geweest. Hoop op klein deukje volgend jaar...
Goedemiddag Harry! Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Thijs
Pluspunten
Leuke mensen
Goedemiddag Antonia, Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Thijs
Pluspunten
Alles
Verbeterpunteneigenlijk geen alleen dat ik bij andere verzekeraars toch goedkoper uit kan zijn.
Goedemiddag Jos, Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Thijs
Pluspunten
geweldige service en allemaal erg vriendelijke mensen. de tijdspanne was perfect, kortom hulde en groet
Verbeterpuntennee, ga zo door.
Goedemiddag! Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Thijs
Pluspunten
Alles is super goed georganiseerd en vakkundig verlopen en het was nog erg gezellig ook.
Verbeterpunten?
Goedemiddag Jan, Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Thijs
Goedemiddag Ruben, Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Thijs
Pluspunten
Uitstekend georganiseerd. Alles verliep goed. In een samengevat Geweldig!
VerbeterpuntenGEEN.
Pluspunten
Fantastisch evenement , strak geregeld en goed voor de loyaliteit
Goedemiddag Aart, Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Thijs
Pluspunten
Klantvriendelijk en een productieve gezellige dag!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Prettige benadering, attent! De dag was uitstekend georganiseerd . Bij de beoordeling ging iets niet goed, mijn bedoeling was een 9.
Pluspunten
Goede sfeer, gewoon leuk om naar toe te gaan
Pluspunten
Goede vakkundige hulp, korte wachttijd, aardige mensen, auto weer mooier!
VerbeterpuntenZal fijn zijn als het iets meer in de buurt is, en eventueel uitbreiding naar spuitwerk
Goedemiddag Cor, Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! De Kleine Deukjes Dagen organiseren we elke keer in een andere plaats. Zo waren we eerder al in Rotterdam, Utrecht en Arnhem. Er is bij de Kleine Deukjes Dagen maar beperkt tijd en ruimte. Spuitwerk en reparatie van lakschades is daardoor helaas niet mogelijk. Vriendelijke groet, Thijs
Goedemiddag Rene, Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Thijs
Pluspunten
PRIMA VERZEKERING EN VOORAL GOEDE KLANTENSERVICE
Goedemiddag Thomas, Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Thijs
Goedemiddag Arend, Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Thijs
Pluspunten
Fantastisch. Chapeau
Goedemiddag Harry, Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Thijs
Pluspunten
Goede service, klantvriendelijk en snel en goed
Goedemiddag Albert, Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Thijs
Laan van Malkenschoten 20
7300 HZ Apeldoorn