Pluspunten
Profecioneel mijn deukje uitgedeukt vriendelijk en behulpzaam personeel van centraal beheer maar ook van het uitdeukbedrijf super service die deukjesdagen
Goedemiddag! Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Thijs
Pluspunten
In 1 woord geweldig. Hartelijk dank ben er erg blij mee.
VerbeterpuntenGeen Een TOP aktie
Goedemiddag Fred, Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Thijs
Pluspunten
Heel geweldig!! Zeer positief !! Goed georganiseerd deukjes dag in Zwolle!!
Goedemiddag Philip, Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Thijs
Pluspunten
Helemaal super, een verzekeraar die zijn verzekerden helpt met het oplossen van kleine deukjes.
Goedemiddag Bert, Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Thijs
Goedemiddag Cobi, Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Thijs
Pluspunten
Ik had niet verwacht dat er muziek erbij was ,super leuk en gezellig . Ik zit alweer te wachten op de volgende hedendaagse.mvg Gerrit
Goedemiddag Gerrit, Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Thijs
Goedemiddag Ester, Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Thijs
Goedemiddag René, Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Thijs
Pluspunten
De hele organisatie rondom deukjesdag liep voor de klant perfect. Ik spreek dan over de ochtend. Middag kan ik niet beoordelen, want toen was ik er al niet meer. ;-)
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Super snel afhandelen. Goede klant binding. Duidelijk... (leuke reclames op tv)
VerbeterpuntenPrijs mag best concurrerender
Goedemiddag Alex, Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Thijs
Pluspunten
Altijd correcte medewerkers, altijd bereikbaar, met minimale inspanning alle gegevens paraat
VerbeterpuntenIk zou het werkelijk niet weten
Goedemiddag Ed, Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Thijs
Goedemiddag Arjan, Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Thijs
Pluspunten
Service
Pluspunten
Ging vlot Een belevenis Bedankt voor de tractaties
VerbeterpuntenVan alle beschadigingen aan mijn auto is er geen deukje gevonden. Achteraf had ik het deukje in mijn achterklep vergeten te melden. Misschien de volgende keer, als ik deze auto dan nog heb
Goedemiddag! Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Wie weet tot een volgende keer. Vriendelijke groet, Thijs
Pluspunten
Servicegericht
VerbeterpuntenKan goedkoper
Goedemiddag Eva, Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Thijs
Pluspunten
Zeer geslaagde dag, een groot feest.
Pluspunten
Geen , goed georganiseerd .
Pluspunten
Super georganiseerde dag!
Pluspunten
Wat een mooi initiatief! Hartelijke ontvangst. Deskundige behandeling. Alles alleen maar positief!
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Organisatie van de dag tot in de puntjes verzorgd; Personeel zeer klantgericht en klantvriendelijk; Geen lange wachtrijen en/of wachttijden; Schadeherstel zeer bekwaam uitgevoerd.
VerbeterpuntenDe dag had voor ons wel wat langer mogen duren. Je zou er gewoon nog een deukje bij wensen. Hulde voor iedereen!
Goedemiddag Taeke, Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Thijs
Pluspunten
De kleine duikjes dag was verrassend goed georganiseerd. De mobiele muzikale ontvangt door de heren met "korte broekjes" uitermate gezellig en maakte het wachten plezant.
Pluspunten
Kleine deukjes dag vond ik geslaagd niet allen voor het deukje wat 95% weg is maar ook de organisatie er omheen!
Goedemiddag Rick, Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Thijs
Laan van Malkenschoten 20
7300 HZ Apeldoorn