Pluspunten
De snelle afwerking en de goede opvang en uitleg zowel in de wacht rij als binnen.
VerbeterpuntenJe moest zelf aangeven waar en verder werd er niet gekeken had ik de indruk. Misschien door de drukte.
Goedemiddag Johnny, Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Thijs
Pluspunten
goede snelle service
Verbeterpuntenpremie na al jaren klant is wel wat hoog, kan zeker lager!
Pluspunten
Zeer gezellig evenement. Professionele hersteller.
VerbeterpuntenOok eens in Friesland?
Goedemiddag! Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! De Kleine Deukjes Dagen organiseren we in wisselende plaatsen. We waren bijvoorbeeld al eens in Rotterdam en Den Bosch. Wie weet komen we ook een keer naar Friesland. Vriendelijke groet, Thijs
Goedemiddag! Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Thijs
Pluspunten
Super actie en ook super georganiseerd! Ik was compleet verrast door de hoeveelheid aan kleine extraatjes zoals de consumptiebonnen en de feestelijke sfeer! De kleine deukjes waren ontzettend snel en netjes gerepareerd. Volgende keer ga ik zeker weer!
Goedemiddag Manon, Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Thijs
Pluspunten
Gewoon een goede maatschappij.
Goedemiddag Ruud, Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Thijs
Pluspunten
Prima, vaklui Goede service van CB, geeft klantenbinding
Pluspunten
Goede service, herkenbaar
Pluspunten
Klantvriendelijk, snelle afhandeling bij schade
Goedemiddag Marian, Bedankt voor je mooie beoordeling van onze Kleine Deukjes Dagen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Thijs
Goedemorgen. Bedankt voor deze 10! Fijn dat je de moeite hebt genomen om ons te beoordelen. Vriendelijke groet, Remco
Hoi Stef, Bedankt voor je mooie cijfer. Hier zijn we natuurlijk blij mee. Vriendelijke groet, Remco
Pluspunten
Het was goed geregeld met een gezellige sfeer. En vakmensen die je auto weer mooi maken.
Goedemorgen! Ja, gezellig was het. Dat vonden wij ook. Fijn dat je weer met een mooie auto weg kon rijden. Bedankt voor je mooie cijfer en aardige woorden. Vriendelijke groet, Remco
Pluspunten
Alles
Hoi Marianne, Bedankt voor de 10. Fijn dat je de moeite hebt genomen om ons te beoordelen. Vriendelijke groet, Remco
Pluspunten
gezellig een welkom gevoel klantgerichte medewerkers goede sfeer enthousiasme
Hoi Tjalling, Bedankt voor je beoordeling. Erg leuk om te lezen dat je je welkom hebt gevoeld bij de Kleine Deukjes Dagen. Dat is een erg mooi compliment voor alle aanwezige collega's. Vriendelijke groet, Remco
Pluspunten
goede service en snel behulpzaam en vriendelijk. kleine deukjes dagen was echt de topper...
Verbeterpuntenzou niet weten wat
Goedemorgen! Bedankt voor deze 10. Tof dat je ons zo hoog waardeert. We zijn erg blij met je positieve woorden. Vriendelijke groet, Remco
Pluspunten
erg tevrede over de kleine deukjes dagen ga zo door
Goedemorgen! Bedankt voor je beoordeling. De Kleine Deukjes Dagen blijven bestaan, hoor! Vriendelijke groet, Remco
Pluspunten
Netjes geregeld! Leuke mensen! Niks op aan te merken, zal zelfs meer deukjes erin maken om terug te komen hahaha. Maar doe ik niet hoor;)
Goedemorgen! Hahaha...zonder deukjes blijven rijden is natuurlijk veel chiquer. Maar erg leuk om te lezen dat je zo hebt genoten. Bedankt voor je beoordeling. Vriendelijke groet, Remco
Pluspunten
De geweldige organisatie, alles liep op rolletjes. Ik was binnen een half uur klaar en deukje netjes weggewerkt. En dan nog al die extraatjes, top!
Hoi Joan, Tof om te lezen dat je hebt ervaren dat we er alles aan doen om de Kleine Deukjes Dagen goed te laten verlopen. Bedankt voor je mooie beoordeling. Vriendelijke groet, Remco
Pluspunten
Initiatief van kleine deukjes dagen is erg leuk en behulpzaam.
VerbeterpuntenKlassiekerverzekering met flexibiliteit als je meerdere auto’s hebt.
Hoi Peter, Bedankt voor je positieve woorden en verbeterpunt! Fijn dat je de moeite hebt genomen om dit in te vullen. Vriendelijke groet, Remco
Pluspunten
De organisatie was perfect.
VerbeterpuntenIk heb geen verbeter punten.
Goedemorgen Leen, Bedankt voor je compliment. En voor de mooie beoordeling. Tips zijn altijd welkom. Vriendelijke groet, Remco
Goedemorgen Wim, Bedankt voor je mooie beoordeling. Hier zijn we erg blij mee! Als je nog tips voor ons hebt om een 10 te scoren horen wij het graag. Vriendelijke groet, Remco
Hoi Alice, Bedankt voor het hoge cijfer! Daar zijn we erg blij mee. Fijn dat je de moeite hebt genomen om ons te beoordelen. Vriendelijke groet, Remco
Goedemorgen Johan, Fijn dat je de moeite hebt genomen om ons te beoordelen. En hoe! Bedankt voor de 10. Als we ooit iets voor je kunnen doen weet je ons te vinden. Vriendelijke groet, Remco
Pluspunten
Gezellig vakmensen goed geregeld zeer positief dank hiervoor
Goedemiddag. Bedankt voor je mooie beoordeling. We organiseren het altijd graag voor onze klanten. Vriendelijke groet, Remco
Pluspunten
Op dit vlak (kleine deukjes dagen) super service. Goed georganiseerde dag.
VerbeterpuntenIk heb een klant van Centraal beheer aansprakelijk gesteld voor een schade en de afhandeling door Centraal beheer is schandalig. Maanden wachten op antwoorden en dan een slecht onderbouwde flutreactie...
Goedemiddag, Fijn om te lezen dat je een leuke dag hebt gehad! Bedankt voor je mooie compliment. Je schrijft dat je niet tevreden bent over de behandeling van je schade. Dat vind ik jammer. Ik ben helaas niet op de hoogte van je dossier. Daarom weet ik niet wat er aan de hand is. Graag kijk ik wat ik voor je kan doen. Wil je een e-mail sturen naar [email protected] met je persoonsgegevens? Om je verder te helpen hebben we de volgende gegevens nodig: - je voorletters en achternaam; - je geboortedatum; - je postcode en huisnummer; - het schadenummer of een ander kenmerk. Ik zie je e-mail graag tegemoet. Vriendelijke groet, Thijs
Laan van Malkenschoten 20
7300 HZ Apeldoorn