Pluspunten

Het was goed geregeld met een gezellige sfeer. En vakmensen die je auto weer mooi maken.

Pluspunten

Alles

Pluspunten

gezellig een welkom gevoel klantgerichte medewerkers goede sfeer enthousiasme

Pluspunten

goede service en snel behulpzaam en vriendelijk. kleine deukjes dagen was echt de topper...

zou niet weten wat

Pluspunten

erg tevrede over de kleine deukjes dagen ga zo door

Pluspunten

Netjes geregeld! Leuke mensen! Niks op aan te merken, zal zelfs meer deukjes erin maken om terug te komen hahaha. Maar doe ik niet hoor;)

Pluspunten

De geweldige organisatie, alles liep op rolletjes. Ik was binnen een half uur klaar en deukje netjes weggewerkt. En dan nog al die extraatjes, top!

Pluspunten

Initiatief van kleine deukjes dagen is erg leuk en behulpzaam.

Klassiekerverzekering met flexibiliteit als je meerdere auto’s hebt.

Pluspunten

De organisatie was perfect.

Ik heb geen verbeter punten.

Pluspunten

Gezellig vakmensen goed geregeld zeer positief dank hiervoor

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Op dit vlak (kleine deukjes dagen) super service. Goed georganiseerde dag.

Ik heb een klant van Centraal beheer aansprakelijk gesteld voor een schade en de afhandeling door Centraal beheer is schandalig. Maanden wachten op antwoorden en dan een slecht onderbouwde flutreactie...

Pluspunten

Ik ben heel tevreden over de kleine deukjes dagen, er hebben heel professionele mensen aan mijn VW Polo gewerkt, en hebben de deukjes zeer netjes weggewerkt. Fantastisch. Bedankt Centraal Beheer!

geen

Pluspunten

goed georganiseerd prima geholpen origineel om dit te doen

tip: dit ook doen met kleine lakbeschadigingen wegwerken in passende kleur

Pluspunten

Dat ik niet eerder reageerde op de mening over de kleine deukjes dagen komt omdat er die dag iets mis was gegaan,namelijk een breukje in de lak.Er werd zeer positief op gereageerd door een medewerker van Centraal Beheer die daar aanwezig was en regelde ter plaatse dat ik de schade gratis kon laten herstellen bij een door hem aangewezen herstelbedrijf in mijn woonplaats.Dat noem ik nog eens service.Inmiddels is de auto naar alle tevredenheid gerepareerd,waarvoor vriendelijk dank.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

goed initiatief!

Dit was mijn 2e keer. Eerste keer was super 2e keer bijna een uur moeten wachten voor ik binnen was. En het bedrijf was erg gehaast en hebben niet de duikjes verwijderd die op mijn voorruit was aangegeven. Jammer

Pluspunten

Super strakke organisatie! Alles verliep vlekkeloos. Zelfs amusement was aanwezig om het kwartiertje wachten op te vullen.

Geen!

Pluspunten

Klantvriendelijk, goede verzekeringspaketten.

Pluspunten

Alles was zeer goed georganiseerd, top!!!!

Pluspunten

Het was een geweldige dag, de kleine deukjes dag. Toen we aan kwamen rijden dachten we wel: "hoe lang gaat dit wel duren!" toen hadden we nog niet in de gaten dat we in de hal terecht zouden komen. Ook leuk was dat het "kantoorpersoneel" een leuke dag had en dat er 1 bij ons in de auto kwam zitten om gezellig wat te praten. De deukjes experts waren ook goed en toegankelijk. Perfecte organisatie en ca******. Boven verwachting! Topdag. Voor herhaling vatbaar!

Laan van Malkenschoten 20

7300 HZ Apeldoorn