Pluspunten
Ik ben heel tevreden over de kleine deukjes dagen, er hebben heel professionele mensen aan mijn VW Polo gewerkt, en hebben de deukjes zeer netjes weggewerkt. Fantastisch. Bedankt Centraal Beheer!
Verbeterpuntengeen
Goedemiddag Chris. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Dat je nu zonder (kleine) deukjes rondrijdt is waar we het allemaal voor doen. Vriendelijke groet, Remco
Pluspunten
goed georganiseerd prima geholpen origineel om dit te doen
Verbeterpuntentip: dit ook doen met kleine lakbeschadigingen wegwerken in passende kleur
Goedemiddag. Bedankt voor je beoordeling, mooie woorden en je tip. Lakschade is erg tijdrovend en gevoelig voor kleurverschil. We willen zoveel mogelijk mensen helpen op de Kleine-Deukjes-Dagen. Daarom houden we het nu bij de deukjes. Vriendelijke groet, Remco
Hoi Stan. Dank je wel voor je mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat je zo tevreden over ons bent. Vriendelijke groet, Patricia
Pluspunten
Dat ik niet eerder reageerde op de mening over de kleine deukjes dagen komt omdat er die dag iets mis was gegaan,namelijk een breukje in de lak.Er werd zeer positief op gereageerd door een medewerker van Centraal Beheer die daar aanwezig was en regelde ter plaatse dat ik de schade gratis kon laten herstellen bij een door hem aangewezen herstelbedrijf in mijn woonplaats.Dat noem ik nog eens service.Inmiddels is de auto naar alle tevredenheid gerepareerd,waarvoor vriendelijk dank.
Hoi Leo. Bedankt voor je mooie beoordeling. Gelukkig is het uiteindelijk allemaal goed opgelost. Bedankt voor je begrip. Vriendelijke groet, Remco
Pluspunten
goed initiatief!
VerbeterpuntenDit was mijn 2e keer. Eerste keer was super 2e keer bijna een uur moeten wachten voor ik binnen was. En het bedrijf was erg gehaast en hebben niet de duikjes verwijderd die op mijn voorruit was aangegeven. Jammer
Goedemiddag. Vervelend dat je dit keer zo lang hebt moeten wachten. We proberen altijd iedereen snel en goed te helpen. Op sommige momenten is het net iets drukker. Dat heb je gemerkt. Tijdens de Kleine-Deukjes-Dagen wordt ruitschade niet gerepareerd. Ik ben wel benieuwd naar je verhaal. Je kunt een e-mail sturen naar [email protected]. Al met al jammer dat we dit keer niet aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen. Hopelijk de volgende keer wel weer. Vriendelijke groet, Remco
Pluspunten
Super strakke organisatie! Alles verliep vlekkeloos. Zelfs amusement was aanwezig om het kwartiertje wachten op te vullen.
VerbeterpuntenGeen!
Hoi Ad. Wauw! Een 10! Bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat je hebt genoten. Vriendelijke groet, Remco
Pluspunten
Klantvriendelijk, goede verzekeringspaketten.
Hoi Hetty. Bedankt voor deze 10! En vooral fijn om te lezen dat je ons zo klantvriendelijk vindt. En dat je onze verzekeringen zo goed vindt. Bedankt, hoor! Vriendelijke groet, Remco
Pluspunten
Alles was zeer goed georganiseerd, top!!!!
Hoi John. We hebben weer ons best gedaan om er iets moois van te maken. Fijn dat dit opgevallen is. Bedankt voor je mooie cijfer! Vriendelijke groet, Remco
Pluspunten
Het was een geweldige dag, de kleine deukjes dag. Toen we aan kwamen rijden dachten we wel: "hoe lang gaat dit wel duren!" toen hadden we nog niet in de gaten dat we in de hal terecht zouden komen. Ook leuk was dat het "kantoorpersoneel" een leuke dag had en dat er 1 bij ons in de auto kwam zitten om gezellig wat te praten. De deukjes experts waren ook goed en toegankelijk. Perfecte organisatie en catering. Boven verwachting! Topdag. Voor herhaling vatbaar!
Goedemiddag Dick. Echt leuk om te lezen dat jullie hebben genoten van de Kleine-Deukjes-Dagen. Wij vinden het ook altijd leuk om tijdens deze dagen onze klanten eens te zien. Bedankt voor je mooie beoordeling. Vriendelijke groet, Remco
Pluspunten
Deskundige en vriendelijke en snelle antwoorden bij vragen.
Verbeterpuntengeen.
Hoi Chris, Bedankt voor het mooie cijfer. Je geeft ons nog een beetje ruimte voor verbetering. Daar gaan we natuurlijk mee aan de slag. ;) Vriendelijke groet, Remco
Pluspunten
Prima georganiseerd , wordt prima ontvangen en begeleid, de deukjes zijn er snel uit gehaald. EN dan ook nog koffie met iets lekkers erbij.
VerbeterpuntenIk zou niet weten wat, jullie krijgen een dikke 10!
Ha Anton, Een dikke 10 nog wel! Wauw! Bedankt. Fijn dat je zo hebt genoten van de Kleine-Deukjes-Dagen. Vriendelijke groet, Remco
Pluspunten
prima geregeld
Hoi Antoinette, Bedankt voor de 10! Daar zijn we blij mee. Fijn dat je de moeite hebt genomen om ons te beoordelen. Vriendelijke groet, Remco
Pluspunten
ontspannen sfeer; deskundig personeel; goede georganiseerd
Verbeterpuntende wachtrij was aan de lange kant
Goedemiddag. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de Kleine-Deukjes-Dagen. We proberen altijd iedereen snel en goed te helpen. Op sommige tijden is de wachtrij inderdaad iets langer. Jammer dat je even hebt moeten wachten. Vriendelijke groet, Remco
Pluspunten
Service van Centraal Beheer is uitstekend
VerbeterpuntenGeen ben zeer tevreden
Hoi Liesbeth, Fijn om te lezen dat je zo tevreden over ons bent! Bedankt voor je mooie beoordeling. Vriendelijke groet, Remco
Pluspunten
3 deukjes kwijt leuk gesproken met de uitdeuker leuke contacten prettigs relaxt feertje
Hoi Twan, Die deukjes ben je liever kwijt dan rijk. Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Fijn dat je hebt genoten. Bedankt voor je mooie cijfer. Vriendelijke groet, Remco
Pluspunten
Makkelijk contact
VerbeterpuntenWachttijden kleine deukjesdagen vrij lang (maar goed, is natuurlijk ook gratis)
Goedemiddag. Bedankt voor je beoordeling. We proberen iedereen altijd goed en snel te helpen. Op sommige tijden is de wachtrij inderdaad wat langer. Vriendelijke groet, Remco
Pluspunten
Heel klantvriendelijk en zeer goede service
Hoi Jesse, Bedankt voor je mooie cijfer. Fijn dat je zo tevreden bent over onze service. Vriendelijke groet, Remco
Pluspunten
Leuke initiatief. Fijne welkom. Goede verzorging qua catering. Kosten besparend. Redelijke reisafstand.
VerbeterpuntenFlinke file voor je binnen komt wat brandstof kost en milieuonvriendelijk, mogelijk beter kleinere groepen vormen op de geplande tijdstippen. Helaas geen drinken voor de niet koffie en thee drinkers.
Hoi Erwin, Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je hiervoor de moeite hebt genomen. We proberen iedereen snel en goed te helpen. Soms kan de wachtrij wat langer zijn. Helaas heb jij dat moeten ervaren. Bedankt voor je suggesties. Vriendelijke groet, Remco
Pluspunten
Prima verzorgd en georganiseerd. Compliment!
VerbeterpuntenGeen.
Hoi Peter, Bedankt voor je compliment! Dat doet ons natuurlijk goed. Vriendelijke groet, Remco
Pluspunten
vriendelijk personeel, koffie
VerbeterpuntenLange wachttijd
Hoi Hein, Fijn dat je de moeite hebt genomen om de beoordeling in te vullen. Zo te lezen ben je niet helemaal tevreden. Komt dat omdat je wat langer hebt moeten wachten? Als er nog andere dingen zijn hoor ik het graag. Je kunt ons dan een e-mail sturen. Deze mag naar [email protected]. Vriendelijke groet, Remco
Pluspunten
kleine deukjes dag zeer goed geregeld. je promotieteam was buitengewoon gezellig. voor herhaling" indien nodig "vatbaar.
Verbeterpuntenhet was in een woord af.
Hoi Nol, Zo te lezen heb je een mooie dag gehad! Dat is natuurlijk fijn. Bedankt dat je ons hebt beoordeeld. Vriendelijke groet, Remco
Laan van Malkenschoten 20
7300 HZ Apeldoorn