Teveel mails voor review

4 mailtjes binnen een minuut om sterren uit te delen vind ik wat veel De zin om dan te beoordelen is dan niet meer aanwezig Terwijl wij over het algemeen zeer tevreden zijn

Positief.

Heb nog nooit schade veroorzaakt !! In 55 jaar , dus weinig ervaring ….

Ben erg tevreden over alles

N.v.t

Zeer tevreden.

Wij hebben gelukkig bijna nooit schade, maar als er iets is wordt dit snel opgelost.

Geen schades gehad. Dus heb weinig ervaring ermee

Zeer tevreden over centraal veheer

Goede uitleg als je met een wijziging zit. Goed advies en bovenal erg vriendelijk wordt je te woord gestaan.

Irritant

Ik heb helemaal geen contact gehad over de autoverzekering en krijg daar steeds mails over. Net 4 tegelijk. Erg vevelend

Positief

Bij schade snelle afhandeling

Goede communicatie naar de klant

Vooral met de rechtsbijstand verkeersverzekering heb ik zeer goed ervaring met centraalbeheer

Geen ervaring.

Geen ervaring gelukkig, geen schade gehad.

nvt

nvt

Goed altijd geholpen

Vriendelijk en snel geholpen

Goede, betrouwbare verzekeraar.

Lange tijd nog niet nodig gehad, maar ik weet: als ik ze nodig heb, zijn ze er voor me

Probleemloze verzekering

Altijd netjes en correct

Communicatie ? Nee bedolven worden

Ik krijg 6 x dezelfde vraag om te beoordelen DOM

ik word op deze manier gespamt

als ik meerdere keren achter elkaar dezelfde vraag krijg over jullie serviceverlening, vind ik dat zeer slecht en ervaar het als spam. Ik had daar immers niet om gevraagd en beschouw het als misbruik maken van een verplicht verstrekt email-adres.

Duidelijk

Geen schades gehad, geen ervaring met claimafhandelin

Krijg al 2 weken meerdere verzoeken voor het geven van sterren. Vandaag alleen al 4 mails ontvangen met verzoek om sterren te geven. Dit is etg hinderlijk. Nu maar gedaan in de hoop er vanaf te zijn.

Goede verzekering irritante enquetes verzoeken

Deze enquete word me meer dan 6 keer aangeboden

Waardeloos

Ik ervaar de continue stroom mails om CB te waarderen als spam. Respecteer graag als ik niet mee wil werken

Prettig en snel geholpen

Snel te woord gestaan en goed geholpen.

Indien nodig goede service

Goede en correcte behandeling