Pluspunten

geweldige organisatie bedankt voor de uitnodiging en tevreden huiswaarts goed verzorgt zonnige dag

Pluspunten

Deukje perfect hersteld Geheel tevreden over centraal beheer

Pluspunten

Service gericht. Vriendelijk. lekkere koffie met een lekkere koek

Pluspunten

Deukjes mooi verwijderd. Pluim voor het bedrijf wat hier verantwoordelijk voor was. Heb verder ook een goed verzekeringsbedrijf. (Centraal beheer!)

Pluspunten

Srakke ororganisatie beperkte wachttijd Koffie+

Vooraf meer duidelijkheid over welke deukjes wel en welke niet weggewerkt kunnen worden.

Pluspunten

super goede service

Pluspunten

Altijd leuk de deukjes dagen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede ontvangst, aardige mensen

Mijn kleine deuk konden ze niet helpen. Want mijn deuk lag net waar de veiligheidbalk van de portier zit. Jammer voor de moeite en tijd.

Pluspunten

Mooi werk geleverd. Vriendelijke, enthousiaste service (door David Joustra).

Pluspunten

lange rij s,morgens, maar geen probleem na 20 minuten al klaar. En netjes gemaakt.

Pluspunten

Professioneel aangepakt! Goed georganiseerd en gestructureerd.

Betere schatting van de wachttijd vanaf de slagboom zou waardevol zijn. Ik hoor liever "40 minuten" terwijl het 30 minuten wordt, dan "15 minuten" en het wordt 20 minuten

Pluspunten

Opstelling, ontvangst, begeleiding, mee kijken bij de herstelwerkzaamheden top.

Ik kan ze niet bedenken.

Pluspunten

Wij vonden het geweldig in de Branthallen.

Nvt

Pluspunten

de ontvangst was hartverwarmend. Met de blaaskapel was het wachten draaglijk, leuk entertainment, ik lag in een "deuk" de koffie en lekkers viel goed in de smaak. De deukjes zijn perfect verwijderd, tijdens het wachten heerlijk gedanst op de muziek met een mevr uit Nunen. En nog een kadootje toe het was een gezellige ochtend. Dankjewel Centraal Beheer!

Pluspunten

de zeer aardige behulpzame monteurs. die zelfs een extra deukje die vlakbij een ander zat eruit hebben gehaald. mensen met liefde voor het vak een DIKKE pluim

lange wacht tijd

Pluspunten

Kleine deukjes dagen, super initiatief

Pluspunten

snel leuke sfeer

geen

Pluspunten

Goed initiatief en zeker voor herhaling vatbaar! Mijn auto is weer deukvrij. Dikke duim voor jullie initiatief

In eerste instantie schrok ik van de lange rij wachtenden auto’s (vier rijen, ongeveer 50 auto’s per rij). Wellicht handig om de geschatte wachttijd in de rij aan te geven. Dat voorkomt irritatie. Ik had een vriendelijk gesprek met een van jullie medewerkers, waardoor ik geïnformeerd werd over de ingeschatte wachttijd. Wanneer ikdat niet had gehoord...had ik rechtsomkeert gemaakt

Pluspunten

De kleine deukjesdagen waren perfect georganiseerd! Aandacht voor details. Prima verzorging. Leuke muziek. Gezellige ambiance. En het belangrijkste: uiterst vriendelijke medewerkers! Kortom: perfect!! Zeer bedankt voor dit initiatief

Pluspunten

Fantastische service en pro actief in handelen

Laan van Malkenschoten 20

7300 HZ Apeldoorn