Pluspunten

goede organisatie. Goede service

Pluspunten

Goede voorlichting , vriendelijk personeel

Zeer lange wachttijd op parkeerplaats . Deukjes waren helaas te groot .

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Wij zijn zeer tevreden met alles, de ontvangst, leuke muziekbandjes, goede ontvangst, prima afwerking.

Geen enkel verbeterpunt aan te geven. O ja, die appel was een goed idee. De volgende keer een ei erbij? Want het kost een appel en een ei.

Pluspunten

Snelle en correcte services door vriendelijke en geïnteresseerde medewerkers.

Pluspunten

Uiterst vriendelijke uitleg van de handelingen

Geen. Was geweldig geregeld!

Pluspunten

was netjes verzorgd

Pluspunten

Erg goed georganiseerde dag en actie. Fijne sfeer en vaklui. Leuk om eens mensen van Centraal Beheer (bureaumensen) te ontmoeten en als klant te spreken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuk dat dit gratis wordt aangeboden.

De deukjes in mijn en in andere auto's verdwijnen niet helemaal. Het wordt alleen minder zichtbaar. Ik zou tussen 9.00 en 9.30 uur worden geholpen maar uiteindelijk kon ik pas na 10.30 uur wegrijden dus te laat bij mijn afspraak. Reden: andere auto's die later binnenkwamen waren allemaal eerder aan de beurt. De auto vóór mij werd veel te lang behandeld en pas na aandringen kon ik in een andere rij worden geholpen. Dit klopt niet en men zou op volgorde van binnenkomst geholpen moeten worden of auto's met 3 deukjes naar een andere rij sturen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed georganiseerd , verliep zeer soepel

Ik kwam voor niets omdat ik niet had gezien dat deukjes in kunststof niet werden behandeld. Mogelijk bij een volgende keer iets prominenter vermelden.

Pluspunten

Het was zeer goed georganiseerd. Geen lange wacht tijd, appel tijdens het wachten, koffie en een gebakje. Perfect geregeld.

Pluspunten

Uitnodiging prima- ontvangst prima-begeleiding prima- vakmanschap prima- koffie hapje prima-vertrek begeleiding prima. Bedankt voor deze service.

Geen.

Pluspunten

snelle afhandeling schade, wat ik zelf ervaren heb.

een tip, wat betreft jullie scooter verzekering. Als jullie nu eens de premie voor deze verzekering vanaf bijvoorbeeld 30 jaar nu eens drastisch goedkoper maken, dan zou ik zeker bereidt zijn om mijn scooter ook bij jullie te verzekeren. Maar op het ogenblik zijn jullie met dit product veel te duur.

Pluspunten

Kleine deukjes dagen was geweldig

Pluspunten

heb reeds gereageerd. Dank en groeten F. Schreurs

Pluspunten

Goed geregeld

Nvt

Pluspunten

De regelmatige deukjesdagen , en dat ik vanuit Rotterdam hiervan gebruik mocht maken na aanvraag .

Vanuit Rotterdam is het een uur rijden , aangekomen bij de Brabandhallen kon ik aansluiten in de rij , na anderhalf uur de hal in en kon plaats nemen in een toegewezen vak , koffie en koek genomen tot dat de deukjes hersteller naar mijn auto kwam om het deukje te beoordelen , deze zei mij dat hij niets voor me kon doen daar er een paar krasjes in de lak zaten precies in t deukje , waarop hij geen pen kon lijmen om dit er uit te trekken , dit vond ik niet leuk en was teleurgesteld , en kon na de twee uur volgemaakt te hebben weer een uur terug rijden naar Rotterdam zonder resultaat . Moet wel zeggen dat de organisatie verder goed geregeld was , misschien is het mogelijk om bij aankomst al beoordeeld te worden of de schade haalbaar is om te herstellen ?

Pluspunten

Heel fijn en goed geholpen!

Nvt

Pluspunten

Super klantvriendelijke actie! Organisatie perfect. Heel bijzonder dat je deze actie als organisatie zo weg kan zetten. Ik heb ter plekke alleen maar enthousiaste mensen ontmoet. Petje af!

Pluspunten

Deukjes dagen zijn erg fijn! Ook het wachten is niet erg!

Pluspunten

Zoals altijd super georganiseerd

Ik kreeg de mail nogal laat naar mijn idee. Ik kreeg de mail, gaf mij op en Tot mijn stomme verbazing waren de ochtend uren al bezet/vol

Pluspunten

Geweldige service. Was wel geschrokken van de grote hoeveelheid auto's. Daardoor duurde het langer dan ik verwacht had. Deukle perfect weggewerkt.

hooguit strakkere planning aangeven waardoor de wachttijd korter wordt.

Laan van Malkenschoten 20

7300 HZ Apeldoorn