3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles bij de kleine deukjesdagen was weer prima geregeld. De inschrijving, de begeleiding naar binnen, het "muziekske" naast de wachtrij, de versnapering binnen en natuurlijk de deskundige verwijdering van een deukje. Jammer dat het tweede deukje niet verwijderd kon worden.

Alleen die personen helpen die daadwerkelijk op het betreffende half uur hebben besproken. Dat voorkomt teleurstelling bij (te) lange wachttijden.

Pluspunten

ik vind het netjes van centraalbeheer dat ze dat gratis doen. kleinedeukjes dagen goed verzorg.

nvt

Pluspunten

Ik had 3 kleine deukjes in mijn klassieke cabrio. Deze zijn er excellent uitgehaald. Je ziet er niets meer van. De cabrio is nu echt in concourstaat. Heel hartelijk dank voor deze actie!

Zo doorgaan met dergelijke acties!!

Pluspunten

Geweldig goed georganiseerd

Pluspunten

goed vakmanschap en vriendelijk personeel .

iets meer spreiding .wel wat lange wacht tijd .

Pluspunten

Super georganiseerr, met vriendelijke mensen.. top monteurs

Pluspunten

je ziet er geen barst meer van

Pluspunten

Goed georganiseerd en nog gezellig ook

Iets kortere wachtt9

Pluspunten

Alleen maar plus punten en de extra kers op de taart zijn de kleine deukjes dagen

Pluspunten

klantvriendelijk en goed georganiseerd

mag elk jaar organiseren

Pluspunten

Altijd Nette en correcte afhandeling. De 3 deukjesdagen in Den Bosch fantastisch georganiseerd, ik ben van een vervelend zichtbaar deukje verlost door vakkundig vakmanschap.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

kleine deuken dagen was prima geregeld

Pluspunten

Het was geweldig georganiseerd en vakkundig opgelost, Heel bijzonder!!!

Pluspunten

Goede organisatie, gastvrije ontvangst met koffie en lekkers, prettige sfeer, binnen een half uur klaar, en nog een cadeautje toe. Super.

Pluspunten

Prijs - Kwaliteit is goed voor de meeste produkten Vriendelijke medewerkers(ters)

2e keer op rij ging de afhandeling voor aanmelden kleine deukjes dagen moeizaam (reaktie kwam niet binnen gestelde datum, kwam pas nadat navraag gedaan was) Motor premie all risk is duur.

Pluspunten

Super service. Snelle afhandeling van schade. Blij met de kleine deukjes dagen. In 2016 en 2018 gebruik van gemaakt met een zeer goed resultaat. 3 vervelende plekjes weg gewerkt.

Premie obv leeftijd ipv catalogusprijs. Ik rijd een BMW 5 serie van 12 jaar oud met een nieuwwaarde van 85.000 euro maar een dagwaarde van 6.000. Ik betaal echter een hoog bedrag aan premie vanwege de hoge nieuwwaarde.

Pluspunten

Dit is een reactie na het bezoek aan "De Kleine-Deuken- Dagen" Ik was echt verrast over de perfectie organisatie. De intake, rou****** en de verwijzen naar de "werkplek" verliepen vlekkeloos. Maar wat nog belangrijker was: het uitstekende herstel van 2 deukjes in mijn dak, door vallende eikels/beukennoten oid. Hier is tot mijn verbazing niets meer van te zien. Zelfs voor de inwendige mens werd verzorgd en een milieubewust geschenkje na afloop. Dit had ik echt niet verwacht en kan alleen maar zeggen: Chapeau Centraal Beheer, dit is echt een aanrader.

U (lees Centraal Beheer) heeft mijn ervaring al eerder gevraagd en ik heb deze ook gegeven: zie ook: https://kleinedeukjesdagen.nl/reacties?p=5 Nu krijgt u voor de tweede keer een pluim.

Pluspunten

alles

niets

Pluspunten

Werd goed tewoordgestaan met vraag over de deuk in mijn auto die niet terplekken uitgedeukt kon worden. Werd goed behandeld en heb mooi gesprek kunnen voeren.

Was ong. Uur later aan de beurd dan gepland.

Pluspunten

Goed geholpen was super

Laan van Malkenschoten 20

7300 HZ Apeldoorn