Pluspunten

kleine deuken dagen was prima geregeld

Pluspunten

Het was geweldig georganiseerd en vakkundig opgelost, Heel bijzonder!!!

Pluspunten

Goede organisatie, gastvrije ontvangst met koffie en lekkers, prettige sfeer, binnen een half uur klaar, en nog een cadeautje toe. Super.

Pluspunten

Prijs - Kwaliteit is goed voor de meeste produkten Vriendelijke medewerkers(ters)

2e keer op rij ging de afhandeling voor aanmelden kleine deukjes dagen moeizaam (reaktie kwam niet binnen gestelde datum, kwam pas nadat navraag gedaan was) Motor premie all risk is duur.

Pluspunten

Super service. Snelle afhandeling van schade. Blij met de kleine deukjes dagen. In 2016 en 2018 gebruik van gemaakt met een zeer goed resultaat. 3 vervelende plekjes weg gewerkt.

Premie obv leeftijd ipv catalogusprijs. Ik rijd een BMW 5 serie van 12 jaar oud met een nieuwwaarde van 85.000 euro maar een dagwaarde van 6.000. Ik betaal echter een hoog bedrag aan premie vanwege de hoge nieuwwaarde.

Pluspunten

Dit is een reactie na het bezoek aan "De Kleine-Deuken- Dagen" Ik was echt verrast over de perfectie organisatie. De intake, routering en de verwijzen naar de "werkplek" verliepen vlekkeloos. Maar wat nog belangrijker was: het uitstekende herstel van 2 deukjes in mijn dak, door vallende eikels/beukennoten oid. Hier is tot mijn verbazing niets meer van te zien. Zelfs voor de inwendige mens werd verzorgd en een milieubewust geschenkje na afloop. Dit had ik echt niet verwacht en kan alleen maar zeggen: Chapeau Centraal Beheer, dit is echt een aanrader.

U (lees Centraal Beheer) heeft mijn ervaring al eerder gevraagd en ik heb deze ook gegeven: zie ook: https://kleinedeukjesdagen.nl/reacties?p=5 Nu krijgt u voor de tweede keer een pluim.

Pluspunten

alles

niets

Pluspunten

Werd goed tewoordgestaan met vraag over de deuk in mijn auto die niet terplekken uitgedeukt kon worden. Werd goed behandeld en heb mooi gesprek kunnen voeren.

Was ong. Uur later aan de beurd dan gepland.

Pluspunten

Goed geholpen was super

Pluspunten

werd goed geholpen en vriendelijk te woord gestaan.

geen was gewoon goed en kreeg nog koffie met iets lekkers erbij.

Pluspunten

Erg goed geregeld en georganiseerd

Nvt

Pluspunten

Gastvrijheid. Vriendelijkheid. Deskundigheid: deukje is er helemaal uit!

Pluspunten

Klantvriendelijkheid

Pluspunten

deukjes dagen zijn top! communicatie en bereikbaarheid zijn prima in geval van issues, wordt met je meegedacht

prijs kan altijd beter je kunt alles extra doen per app, maar iets verminderen is niet gebruiksvriendelijk

Pluspunten

goed georganiseerd. snelle en goede reparatie en vriendelijk personeel

Pluspunten

vriendelijke bediening

lange wachtrij

Pluspunten

Mooie actie. Slechts 1x gebruik moeten maken van verzekering. Netjes en vlot vafgewerkt

Pluspunten

Zeer goed georganiseerd

Kopje koffie of thee tijdens het wachten op de parkeerplaats i.p.v. van een appel

Pluspunten

Goed geholpen

Kortere wachtrijen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het was een uur wachten voordat de auto aan de beurt was. Tijdens het uitdeuken, wat drinken lekkers en live muziek! Heel fijn dat er weer 3 deukjes zijn uitgedeukt. Bedankt!

Laan van Malkenschoten 20

7300 HZ Apeldoorn