Laden reviews...
20 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de recensies blijkt dat snelle levering en klantvriendelijk personeel hoog worden gewaardeerd. Consumenten ervaren de winkel als betrouwbaar en makkelijk online of in de winkel. De productkwaliteit wordt consistent genoemd en het afhandeling van problemen verloopt vlot. Over het geheel genomen is de ervaring positief en wordt herhalingsaankoop aangemoedigd.
Heel goed geholpen bij het zoeken van een juiste maat online. De echte winkel ervaring, maar dan op afstand. Fijn, die ervaring. Want als zwangere voor de eerste keer, weet je gewoon nog niet precies wat je kunt verwachten.
18 May 2026
M
Schalkhaar
Ik had een vraag over de Louise buikband die snel en heel behulpzaam werd beantwoord via whatsapp. Het verzenden en ontvangen ging ook erg vlug.
13 May 2026
Top snel service
3 April 2026
Nour
Noordwijk
Bestelling snel en correct ontvangen. Band heeft de juiste maat en is stevig. Materiaal is niet prettig. Ondanks dat de retourtermijn is overschreden toch io een oplissing. Bedankt, had ik niet verwacht.
7 March 2026
Esther
Steenwijkerwold
Super snel bezorgd, juiste artikel. Vooraf advies via whatsapp gekregen, heel fijn.
9 February 2026
Alexandra
Eelde
Verschillende dingen besteld. Snel geleverd, alles zat goed, goede kwaliteit, het was zoals ik had verwacht aan de hand van de afbeeldingen en omschrijvingen. Ik heb niks terug hoeven sturen.
29 January 2026
Marlon
Almkerk
Ik heb een zwangerschap trouwjurk gekocht. Ze waren zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Ik heb maat 38/40 en ben 27 weken in verwachting. De jurk zat top!
28 January 2026
Joralie
Alkmaar
Vlak na plaatsen van bestelling kwam er al melding dat het artikel op de post is gedaan. Deze was vervolgens zoals gecommuniceerd werd op de afgesproken dag aangekomen. Goed verpakt met essentiële inhoud, niet meer, niet minder.
22 January 2026
L
Maastricht
Heel blij met mijn zwangerschapsskibroek, die ik nergens anders kon vinden. Ik bestelde eerst een te grote maat, maar ik kon mijn pakket vlot retourneren en een nieuwe maat bestellen0
4 January 2026
Kaat
Mechelen
Erg blij met de mooie voedingskleding. Tijdens mijn zwangerschap meerdere keren besteld bij Belly Fashion en 1 keer fysiek in de winkel geweest. Je wordt goed geholpen. Bij twijfel over een bestelling nemen ze contact met je op. Fijne service!
29 December 2025
Annick
Utrecht
Goede kleding en goede voedingsbh's, snelle verzending en zowel in de winkel als met online shoppen, zeer goede service! Een echte aanrader om hier te winkelen of te bestellen als je zwanger bent of voedingskleding nodig hebt.
23 December 2025
Nicole
Schiedam
Het product is exact zoals omschreven, vlug verzonden geweest en de winkel heeft een zeer vlotte klantenservice!
15 December 2025
Debby
Antwerpen
Een artikel was niet voorradig, in overleg ander artikel ontvangen. Snelle, nette levering.
15 December 2025
Marja
Oudemolen
Fijne winkel, Goede service, mooie kleding
4 November 2025
Nicole
Schiedam
Ik ben lang, dus zocht een broek met lengte 34. Ik werd goed geholpen met mijn vragen, en de broeken zijn allebei meteen mijn favoriete broeken!
28 October 2025
Willemijn
Nijmegen
super mooie kleding en perfecte levering plus service. Aardig mailcontact.
6 October 2025
Maaike
Montfoort
Ik heb voor het eerst een bestelling gedaan bij Bellyfashion en ben tevreden over de webshop en geleverde kleding. Wel zonde voor het milieu, lijkt me, dat de bestelling in twee aparte leveringen kwam.
17 September 2025
Zerline
Amsterdam
Hi Zerline, wat fijn dat je blij bent met de kleding en je de moeite hebt genomen om een review te schrijven.
We leveren alleen nooit in twee pakketten, juist omdat we dit ook milieu belastend vinden, dus ik denk dat je in de war bent met een bestelling van een ander bedrijf ;).
Veel plezier met je bestelling en graag tot een volgende keer.
Groetjes Saskia
Ik had 2 broeken besteld in verschillende maten. Nog voor het werd verzonden werd ik gemaild en geholpen met de keuze van de maat. Dit werd direct aangepast en de bestelling kwam snel binnen. Fijne service en ik ben blij met de broeken!
6 August 2025
Lisa
Uden
Meermaals bij deze winkel geweest om zwangerschapskleding te kopen. Je word altijd vriendelijk geholpen. Er worden goede adviezen gegeven. Ook erg fijn dat er zoveel verschillende soorten kleren zijn. Echt een aanrader om heen te gaan
1 August 2025
Anne
Waddinxveen
Broek werd heel snel bezorgd, fijn!
24 June 2025
Nienke
Utrecht
Snelle levering, goeie kwaliteit. Had jurkje gekocht, bleek toch een maat te klein. Retour aangemeld en maat groter besteld, snel geleverd en vriendelijke klantenservice.
26 May 2025
Atty
Berltsum
Mooie jeans en fijne service. Aanrader.
1 May 2025
Laura
Utrecht
Heel erg blij met mijn positie trouwjurk! Saskia is ontzettend gastvrij en vriendelijk. Door de vragen vooraf en het maken van een afspraak, waren we zo klaar met het passen en vond ik al snel waar ik al maanden naar op zoek was. Saskia werkt zorgvuldig en professioneel. Door haar werkwijze blijven de jurken mooi en weet je zeker dat jouw aankoop dat ook is. We hebben er lang voor in de auto gezeten, maar het bezoek aan Bellyfashion was het meer dan waard!
17 April 2025
Linda
Lent
Wat fijn, dank je wel! Je ziet er prachtig uit in de jurk die je hebt gekozen. We wensen jullie alvast een hele mooie trouwdag toe en veel geluk met elkaar en de aankomende kleine.
Liefs,
Saskia
Eerst had ik een aantal artikelen online besteld. Meteen na mijn bestelling ontving ik een mailtje voor het geval ik nog vragen had over de maat. Uiteindelijk ben ik nog naar de winkel gegaan om verder te shoppen. Wat een fijne winkel! Goed bereikbaar en makkelijk dichtbij parkeren
18 March 2025
Linda
Waddinxveen
Fijn dat je helemaal blij bent. Veel plezier met de kleding en graag tot een volgende keer.
Groet, Saskia
Bellyfashion.nl is hét adres voor zwangerschapskleding, voedingskleding en -lingerie. Alle bekende merken onder één dak. Kijk op bellyfashion.nl of kom naar onze winkel in Zoetermeer.
Willem Dreeslaan 36
2729 NH Zoetermeer