Fijn te horen dat het snel geleverd is. En als je een volgende keer wilt bestellen, mag je ook nog appen voor advies als je dat fijn vindt, dan heb je de meeste kans dat het gene wat je bestelt precies naar verwachting is. Dat heb je ook niet bij een grote keten ;). Groetjes, Saskia
Fijn te horen, veel plezier met de broek en graag tot een volgende keer. App of mail gerust als je advies wilt. Groet, Saskia
Dank je wel! Geniet van jullie zwangerschap en wie weet tot ziens in onze winkel in Zoetermeer. Groet, Saskia
Fijn te horen, veel plezier met de broek en een mooie zwangerschap toegewenst. Groet, Saskia
Dank je wel, veel plezier ermee en graag tot een volgende keer. Wil je advies, app of mail gerust! Groet, Saskia
Bellyfashion.nl is hét adres voor zwangerschapskleding, voedingskleding en -lingerie. Alle bekende merken onder één dak. Kijk op bellyfashion.nl of kom naar onze winkel in Zoetermeer.