Laden reviews...
23 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de recensies blijkt dat snelle levering en klantvriendelijk personeel hoog worden gewaardeerd. Consumenten ervaren de winkel als betrouwbaar en makkelijk online of in de winkel. De productkwaliteit wordt consistent genoemd en het afhandeling van problemen verloopt vlot. Over het geheel genomen is de ervaring positief en wordt herhalingsaankoop aangemoedigd.
Wordt met je meegedacht over de juiste maten, snelle en zorgvuldig levering van een goede kwaliteit kleding
7 November 2022
Amarena
Hellevoetsluis
Wat fijn dat er veel kleding past van je bestelling! Heel veel plezier ermee en twijfel je een volgende keer over een maat of pasvorm, mail of app ons gerust!
Groet,
Saskia
Ik had dit product al eens eerder gekocht via BellyFashion, en dit was me zo goed bevallen dat ik er nog eentje bij wilde.
28 October 2022
Linda
Delft
Fijn dat de legging naar wens is. Mocht je nog andere kleding (broeken of jurkjes) zoeken die lang valt, app of mail me. Ik kan je diverse linkjes sturen van dingen die lang vallen. Of kom gezellig passen in onze winkel in Zoetermeer.
Wat fijn dat deze webshop ook kleding voor langere dames verkoopt! En de kleding zit heerlijk! Hele fijne ervaring met snelle levering! 4 producten gekocht waarvan 1tje wat klein uitviel. Retourneren was geen probleem en er werd meteen een link meegestuurd met andere kleding als advies. Ook fijn; je kunt zelf je moment van leveren aangeven zodat de bezorger niet voor een dichte deur staat. Super!
18 October 2022
Hester
Castricum
Fijn dat je bestelling naar wens is. Bedankt voor je mooie review en graag tot een volgende keer. En wil je advies, appen, mailen of bellen mag altijd :).
Groet, Saskia
Ze namen uit eigen intiatief contact op toen ik 3 verschillende maten had besteld. Telefonisch goed advies gehad, waardoor mijn bestelling perfect was (aangepast)!! Heel blij mee. Had gewild dat ik deze winkel eerder in mijn zwangerschap had ontdekt.
6 October 2022
E
Etten-Leur
Wat lief dat je laat weten dat het naar wens is en dat het advies klopt. Veel plezier met de kleding en graag tot een volgende keer. Groet, Saskia
Bestelling had ik heel snel binnen. De jas was exact zoals omschreven.. Top service!
22 September 2022
D
Gouda
Dank je wel voor je review! Veel plezier met de mooie jas.
Een prima ervaring!
2 September 2022
Loes
oirschot
Fijn dat de bh naar wens is. Het is vaak best lastig om de juiste maat te bepalen in de zwangerschap of voor de voedingsperiode. Mail gerust je wensen door als je advies nodig hebt een volgende keer.
Groet, Saskia
Prima! Overzichtelijke site, producten netjes en snel verzonden en retouren worden ook vlot verwerkt.
22 August 2022
Johanna
Hoevelaken
Bedankt voor je reactie. Fijn dat alles naar wens verlopen is, graag tot een volgende keer.
Heel goeie service, snelle reageertijd en adviezen online. Heel gemakkelijk online kopen aangezien de winkel verder weg is. Snelle verzending en heel goeie producten. Ik kom nog terug, bedankt!
20 June 2022
Evelyn
Wat. Ik ook nodig. had
10 June 2022
A.M.J
Berkel en Rodenrijs
Leuke kleding en super service.
9 June 2022
Jantine
Grootebroek
De kleding paste goed. De levering was heel snel had bij zalando al eerder bestelt en die heb ik nog steeds niet binnen dus dat zegt al genoeg. Ik werd steeds netjes op de hoogte gehouden waar mijn pakje was dus ik ben tevreden en als ik iets leuks zie zal ik zeker nog een keer bestellen.
9 June 2022
Joyce
Hoofddorp
Fijn te horen dat het snel geleverd is. En als je een volgende keer wilt bestellen, mag je ook nog appen voor advies als je dat fijn vindt, dan heb je de meeste kans dat het gene wat je bestelt precies naar verwachting is. Dat heb je ook niet bij een grote keten ;).
Groetjes, Saskia
Het was makkelijk om iets te bestellen via de website. Mijn bestelling werd heel snel geleverd en was zoals verwacht. De retouren werden ook snel verwerkt. Een aanrader!
17 May 2022
Elise
Sliedrecht
Heel goed geholpen, goed advies en snel een andere maat ontvangen!
12 May 2022
Else
Warmond
Als iets door de brievenbus kan word dit ook gedaan en krijg je een melding dat het door de brievenbus komt zodat je weet dat je er niet op hoeft te wachten . De service is erg snel.
11 May 2022
Grieteke
Woudenberg
Alles naar verwachting. Optijd verzonden optijd ontvangen en leuke kleding :)
9 May 2022
Lotte
Deventer
Online bestelde kleding is vaak al 1-2 dagen later binnen. De klantenservice via de mail verloopt vlot en proactief. Hele fijne ervaring!
5 May 2022
Barbara
Utrecht
Goede service! Tevreden.
2 March 2022
K.
NL
Duidelijke site. Snelle levering. Netjes verpakt, inclusief beschrijving/informatie over het product.
15 February 2022
D
Duiven
mooie kleding goeie kwaliteit en makkelijk retour beleid
4 February 2022
robin hense
Terheijden
Keurig, volgende dag al geleverd. Tevreden.
27 January 2022
Ciska
Oud-Vossemeer
Duidelijke website. Snelle levering.
20 January 2022
Evelisa
Vrouwenpolder
Bij mijn vorige zwangerschap een aantal keren geweest en naar grote tevredenheid persoonlijk geholpen. Helaas nu tijdens covid aankopen op afstand gedaan en snelle levering en ook bij een klacht adequate afhandeling.
13 January 2022
Amrita
Rotterdam
Snelle levering, ruilen geen probleem, snel een erg vriendelijk geholpen via whatsapp, erg prettig!
6 January 2022
Peta
Oirschot
Geweldige sluitband, werkt goed, je kan het stellen hoe strak je het wilt hebben. Levering was ook heel snel.
10 December 2021
Anoniem
IJsselstein
Ik wilde graag een mooie zwangerschapsjas kopen, maar de jas bleek uitverkocht. Ik heb hierover gemaild omdat ik ook onzeker was over de maat en ik werd meteen heel goed en snel geholpen. Uiteindelijk op advies een andere maat gekozen. De jas zit harstikke goed en de kwaliteit is goed. Ik ben er blij mee en zou zeker opnieuw iets bestellen!
6 December 2021
Ilaria
Den Bosch
Bellyfashion.nl is hét adres voor zwangerschapskleding, voedingskleding en -lingerie. Alle bekende merken onder één dak. Kijk op bellyfashion.nl of kom naar onze winkel in Zoetermeer.
Willem Dreeslaan 36
2729 NH Zoetermeer