3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Erg snelle levering!!

Het is ontzettend jammer dat er maar zo weinig keus is qua jeans voor mensen langer dan 1,83. Lengte maat 36 zou zo mooi zijn voor ons. Er is 1 broek met die lengte maat, de joan van l2w. Mooie broek, maar heel diep donker blauw, dus voor de winter. Al die leuke frisse kleuren en licht blauwe jeans zijn allemaal lengte maat 32 of 34. Is dus gewoon te kort voor langere dames. Hoop dat ze hier nog wat mee gaan doen, zodat langere dames ook leuke broeken kunnen dragen en niet genoodzaakt zijn 9 maanden voor gek te lopen met te korte broeken.

Pluspunten

Snelle service, goede kwaliteit!

Pluspunten

Alles, goed voor elkaar

Niets

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt, goede kwalitiet

Pluspunten

Snelle levering, snelle ruiling, snelle reactie van klantenservice, kortom: uitstekende service!

Gratis retourneren zou fijn zijn, vooral bij ruilen voor een grotere maat

Pluspunten

Super snelle levering en duidelijke website.

geen

Pluspunten

Makkelijke bestelwijze Groot assortiment

Het shirt dat ik eerst had gekozen was er niet in mijn maat.

Pluspunten

Goede en snelle service, voel me als klant "welkom" bij deze webshop.

voor retourneren moet ik zelf 4 euro betalen (Kiala), dat vind ik best veel, aangezien het met zwangerschapskleding vaak extra lastig is om de goede maat te bepalen en je dus grote kans hebt dat je iets moet ruilen of terugsturen. Een service als "voor 15.00 besteld, de volgende dag in huis" zou ik persoonlijk heel fijn vinden.

Pluspunten

Snel en goed

Pluspunten

Snel en keurig geleverd

Pluspunten

super snelle levering

Pluspunten

Snelle bezorging en duidelijke website

Ik heb een jas besteld en die was zo strak opgevouwen dat ik de vouwen er nu niet uit krijg.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle bezorging

Maten blijken nogal te verschillen per broek/merk, waardoor ik er 1 terug moest sturen en dus retourkosten moest betalen. Was ervan uit gegaan dat retourneren gratis zou zijn (ben niet anders gewend en heb op de site niet zien staan dat dit geld kost). Het zou fijn zijn als op de site aangegeven zou zijn als een bepaald merk bijvoorbeeld veel kleiner valt. Ik had namelijk 2 broeken besteld van dezelfde maat, maar van een ander merk. De een zat goed (zelfs iets ruimte over), wat normaal gesproken ook het geval is bij mij met die maat en bij de ander kwam de broek niet verder dan mijn knieën...

verzendkosten bij retour

Pluspunten

Zeer goede service

Pluspunten

Overzichtelijke site, snelle bevestiging en levering en prima service.

Standaard verzendkosten gebruiken zonder retour-kosten, weet niet of dat haalbaar is.

Pluspunten

Snelle levering/service

Pluspunten

Ik plaatste mijn bestelling via Internet, ik heb als optie aangegeven dat ik het zelf in de winkel zou afhalen. Binnen 2 uur lag mijn bestelling klaar. Bij het ophalen was er een mogelijkheid om de jurk aldaar te passen. Dat vind ik service!

Pluspunten

Snelle levering, mooie prijzen

Misschien een acceptgiro?

Pluspunten

Snelle levering, fijne producten.

Pluspunten

Gratis levering. Snelle levering.

Pluspunten

Zeer klangericht en snelle service. Erg leuke hippe kleding voor de zwangerschap maar ook voor voedingskleding na de zwangerschap.

Nee

Pluspunten

Uitgebreid assortiment, snelle levering

Pluspunten

Super snelle levering!

Willem Dreeslaan 36

2729 NH Zoetermeer

Over BellyFashion.nl

Bellyfashion.nl is hét adres voor zwangerschapskleding, voedingskleding en -lingerie. Alle bekende merken onder één dak. Kijk op bellyfashion.nl of kom naar onze winkel in Zoetermeer.