Pluspunten

Fijn dat de fiets helemaal gemonteerd geleverd is geworden,zonder extra kosten!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Verbeter slechte kwaliteit product en service!

• Communicatie

Pluspunten

Snelle levering! Goede communicatie naar klant

• Communicatie

Pluspunten

deze mensen denken tenminste met de klant mee. super goede service en aardig personeel. kortom top

• Communicatie

Pluspunten

Vandaag gebeld om advies i.v.m. Aanschaf fiets voor mijn zoon van 9 jaar. (155 cm) ik kan niet anders zeggen dat er echt wordt gekeken naar de klant. Advies was dan ook een herenfiets aan te schaffen met een framehoogte van 50 cm, zodat onze zoon er een aantal jaren plezier van kon hebben inplaats van de 26 inch want dan konden we volgend jaar weer. Tot mijn verbazing werd de fiets een paar uur later keurig netjes afgeleverd door een erg vriendelijke man. Wij kunnen niet anders zeggen dan lof voor dit bedrijf en zullen het zeker aanraden bij onze familie en vrienden. Dikke pluim Ook namens onze over gelukkige zoon die al heel de avond rondloopt met een glimlach van oor tot oor.

• Communicatie

Pluspunten

Uitstekend service ,geleverd producten zoals beloofd , professioneel en punctueel in naleven van afspraken. Ik ben reuze tevreden met mijn fietsen, netjes en op afgesproken tijd geleverd, TOP!

• Communicatie

Pluspunten

Snelle bezorging, goede communicatie, super leuke fiets en hele aardige bezorger

Pluspunten

Prima fiets voor prima prijs en keurig binnen 5 werkdagen geleverd zoals op site stond.

Pluspunten

Snelle service Professioneel contact - De fiets werd rijklaar gemaakt en er werd een extra standaard op gemonteerd, helemaal top!

• Communicatie

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit met een supersnelle service!!

• Communicatie

Pluspunten

Goede service, snelle bezorging, aardige bezorger, en een mooie fiets voor een mooie prijs! Al met al top!

Pluspunten

Super service vrijdag besteld zaterdag fiets in huis. Geweldig

Nietd

• Communicatie

Pluspunten

Goede, duidelijke site. Verzending binnen 5 dagen, zeer vriendelijk. Fietsen in elkaar gezet aangeleverd. Uitleg aan huis

Mail wanneer fietsen klaar waren om te verzenden niet verstuurd. Zelf moeten bellen maar toen ook gelijk ZELF vanuit Rotterdam gebracht 's avonds.

• Communicatie

Pluspunten

uiterst vriendelijke bezorger hield ons 2 tot 3 keer op de hoogte van hoe laat hij bij ons zou afleveren. Terwijl hij pas 's avonds laat arriveerde, nam hij alle tijd om de fiets te testen en zo nodig aan te passen voor dochter van 10 jaar. Zeer vriendelijk en innemend. Fijn zaken doen zo.

• Communicatie

Pluspunten

mooie fietsen goede prijzen goede service hele aardige mensen

• Communicatie

Pluspunten

Prachtige fiets voor een goede prijs. Gratis gemonteerd en netjes afgeleverd.l De volgende keer zal ik zeker hier weer een fiets bestellen.

• Communicatie

Pluspunten

Zeer tevreden!!

Pluspunten

Snelle levering, 100 % rijklaar, geen verzendkosten. En niet duur. Super!

• Communicatie

Pluspunten

Volgens mijn dochters een hele vriendelijke en kundige bezorger welke uitgebreid de tijd nam om te zorgen dat de fiets tiptop in orde was , een hele goede service dus waarvoor dank.

• Communicatie

Pluspunten

Binnen 5 dagen geleverd Gratis rijklaar Voordelig geprijsd Snelle beantwoording mail over status

• Communicatie

Pluspunten

Keurig op tijd bezorgd door nette aardige bezorger.

Pluspunten

Nette service!!

• Communicatie

Pluspunten

Alles ! Helemaal toppie!

woestijnestraat 10

3076 EV Rotterdam