Pluspunten

Prachtige fiets en zeer netjes afgeleverd!

• Communicatie

Pluspunten

2 fietsen tegelijkertijd gekocht. Concurerende prijzen en snelle levering. Het gratis afmonteren en verzenden gaf voor mij de doorslag. Ik heb nooit een bevestigsmail gekregen van de bestelling, ook niet in spam-box. Op navraag via mail werd direct telefonisch gereageerd, grote klasse! Afleveren ging perfect, goed af te spreken wanneer en de fiets werd gedemonstreerd en indien nodig op maat afgesteld.

Ik heb nooit een bevestigingsmail gekregen van de bestelling, ook niet in spam-box. Op navraag via mail werd direct telefonisch gereageerd, grote klasse! Vanwege het niet ontvangen van de bevestingsmail geef ik een 9 anders was het een 10!

• Communicatie

Pluspunten

Zeer snel geleverd en degelijke fiets voor weinig geld

Pluspunten

Heel behulpzaam en geduldig, we hadden een veeleisende dochter, maar werd geduldig en vriendelijk op gereageerd, en heeft de standaarden omgewisseld, etc

• Communicatie

Pluspunten

Prima service en snelle levering.

geen.

• Communicatie

Pluspunten

Fiets zou paar dagen later geleverd worden maar dag erna al telefoontje dat hij werd bezorgt! Top

Niks

• Communicatie

Pluspunten

het team van fietshemel doet grote moeite om het de klant naar de zin te maken. zo wilden wij een extra poppenzitje op de fiets voor onze dochter. fietshemel probeerde wat en stuurde ons daar foto's van. toen de fietsen geleverd werden, zat er als verrassing ook een bal achter op de voetbalfiets voor onze zoon. Goede en snelle service en een extraatje als verrassing!

Geen verbeterpunten

• Communicatie

Pluspunten

Prima prijs, prima service. Bezorging kwam zelfs speciaal in de avonduren nog langs.

Geen, ga zo door!

Pluspunten

Vriendelijke afhandeling. Fiets werd persoonlijk rijklaar afgeleverd!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Communicatie

Pluspunten

duidelijke aankoopprocedure en vlotte aflevering aan huis

• Communicatie

Pluspunten

Goed telefonisch bereikbaar. Keurige aflevering.

• Communicatie

Pluspunten

alle lof voor deze fietsenzaak online! nadat donderdag 24 Juli 2014 de bezorger de fiets kwam brengen en hij samen met ons een beschadiging aan het frame opmerkte bood hij ons aan om de fiets weer mee te nemen, en volgende week een andere te brengen, daar gingen wij mee akkoord, en we zouden dan tot volgende week wachten. maar vanmorgen op Zaterdag 26 Juli 2014 stond de bezorger alweer voor onze neus met het nieuwe exemplaar, bij deze wil ik ze daarvoor heel erg bedanken, en ik zal ten alle tijden Fietshemel.nl aanbevelen!

• Communicatie

Pluspunten

Fiets snel geleverd en rijklaar gemaakt. Zeer goed ingegaan op onze wensen. Communicatie is super!

• Communicatie

Pluspunten

Wij zijn niet zo handig en voor slechts €17.50 kregen wat de voetbalfiets totaal rijklaar afgeleverd. Met jawel een echte voetbal achterop. Onze zoon die bijna 3 wordt moet m nog krijgen, maar wij zijn al super enthousiast!

Pluspunten

Zondag besteld en konden maandagmorgen de fiets al ophalen!!

• Communicatie

Pluspunten

Woensdag een prachtige moederfiets besteld als verjaardag kado voor mijn vriendin. In overleg zou hij vrijdag geleverd worden. De leverancier kon niet garanderen dat hij er ook daadwerkelijk was op deze vrijdag. En raad eens Fietshemel belde mij en zegde me toe de fiets donderdag nog bij de groothandel zelf op te gaan halen en vrijdag hoogst persoonlijk zelf thuis af te leveren. Ik vind dit een dikke pluim waard, dit is service in een heel hoog vaandel. Super vriendelijk en behulpzaam personeel. Mensen die hun vak verstaan!! klasse Team Fietshemel geweldige service en hier een top verjaardag vandaag voor ons!

Ga door op deze manier, super!!

• Communicatie

Pluspunten

Zeer snelle levering.

• Communicatie

Pluspunten

Totaal tevreden over de goede service en de levering.

Pluspunten

Snelle levering, goed op de hoogt gehouden via de mail, vriendelijke klantenservice

• Communicatie

Pluspunten

Prima prijs, gratis rijklaar maken en gratis en snelle levering.

• Communicatie

Pluspunten

Direct geholpen, prettige mensen, hulpvaardig en welwillend. Top service. Zelfde dag persoonlijk thuisbezorgd! Expetioneel

• Communicatie

Pluspunten

supersnelle levering, persoonlijke opvolging per telefoon en e-mail, mijn dochter is helemaal in de wolken met haar prachtige fiets

geen

• Communicatie

Pluspunten

Super geholpen!!

woestijnestraat 10

3076 EV Rotterdam